USA vil legge til 8 millioner jobber i løpet av de neste 5 årene: Disse næringene vil vokse mest

Hvordan forberede fremtidige fagpersoner på jobber som ikke eksisterer ennå 85% av jobbene folk vil ha i 2030, eksisterer ikke nå. Tamara McCleary, administrerende direktør i Thulium snakket med TechRepublic om å tilpasse seg nye muligheter.

USA vil legge til 8, 3 millioner jobber mellom 2018 og 2023 - en vekstrate på mer enn 5%, ifølge en fredagsrapport fra CareerBuilder. Imidlertid vil bare en fjerdedel av disse jobbene falle i en mellomlønnskategori, mens resten vil være enten høylønn eller lavlønn, fant rapporten.

Rapporten definerte lavlønnsjobber som å betale $ 14, 17 eller mindre per time, mellomlønnsjobber som å betale $ 14, 18- $ 23, 59 per time, og høylønnsjobber som de som netto $ 23, 24 eller mer per time.

Rapporten viser at høye lønninger og lavlønnsyrker vil ha en høy netto vekst på rundt 5, 7% hver. I mellomtiden vil sysselsettingen i mellomlønn vokse bare 3, 8% i den tidsrammen. Når det gjelder stillingsantall, er spådd yrke med høy lønn og lav lønn tilsatt omtrent 3, 1 millioner jobber hver, mens mellomlønnsyrker vil legge til rundt 2, 1 millioner nye jobber.

Noen 121 karrierer vil oppleve en nedgang i jobber mellom 2018 og 2023--75 av dem er i kategorien mellomlønn, fant rapporten.

Yrker i STEM-feltet vil fortsette å dominere de raskest voksende jobbene de neste fem årene, ifølge rapporten. Programvareutviklere og spesialister på datamaskinbrukerstøtte vil være blant de raskt voksende jobbene i kategorien høy lønn.

"Teknologiinnovasjon beveger seg med enestående hastighet og omdefinerer raskt yrkene og ferdighetene som kreves i arbeidsmarkedet, " sa Irina Novoselsky, administrerende direktør i CareerBuilder, i en pressemelding. "De fleste av de hurtigst voksende yrkene har en teknisk komponent."

Her er noen av de hurtigst voksende yrkene etter lønnskategori, som du finner i rapporten:

Bilde: CareerBuilder

Selskaper kan hjelpe med å overføre mellomlønnsarbeidere som jobber ned til nye roller, heter det i rapporten. "Arbeidsgivere vil måtte spille en større rolle i å gi kompetansebasert opplæring til arbeidsstyrken, " sa Novoselsky i løslatelsen. "Samtidig vil arbeidere på alle stillingsnivåer kontinuerlig måtte forfølge muligheter til å opplæring for å manøvrere seg rundt akselererte skift i etterspørsel etter arbeidskraft. Dette er en spesielt presserende sak for mellomlønnstakere som har større risiko for å bli fordrevet og arbeidere generelt som vil flytte opp i bedre betalte jobber. "

De store takeawayene for teknologiledere:

  • USA vil legge til 8, 3 millioner jobber mellom 2018 og 2023. - CareerBuilder, 2018
  • Programvareutviklere og spesialister på datamaskinbrukerstøtte er blant de raskest voksende høylønnsjobbene i USA. - CareerBuilder, 2018

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com