Verizon samler globale ledere for 5G Future Forum

Testing av Verizons nye 5G-nettverk i Chicago CNETs Jessica Dolcourt var en av de første journalistene som testet utrullingen av Verizons nye mobile 5G-nettverk i Chicago. Finn ut resultatene fra 5G-testene hennes.

Mer om nettverk

 • 7 nettverksvarslinger for 2020: Automatisering, edge computing, Wi-Fi 6, mer
 • 8 datasenterprognoser for 2020
 • Topp 11 lagringstrender de siste 20 årene
 • 5G mobilnett: Et jukseark

Verizon kunngjorde utviklingen av sitt 5G Future Forum onsdag, ifølge en pressemelding. Forumet slutter seg sammen 5G-ledere fra hele verden i et forsøk på å fremskynde levering av 5G- og mobile edge computing-aktiverte løsninger.

5G: Hva det betyr for IoT (ZDNet / TechRepublic spesialfunksjon) | Last ned gratis PDF-versjon (TechRepublic)

Forumets grunnleggende medlemmer inkluderer América Móvil, KT, Rogers, Telstra, Verizon og Vodafone.

"Forumet håper å etablere grunnlaget for interoperable 5G cloud computing-løsninger på tvers av sentrale geografiske regioner, inkludert Amerika, Asia-Stillehavet og Europa, " sa Janine Grasso, visepresident for forretningsutvikling i Verizon.

"Den planlegger å lage ensartede interoperabilitetsspesifikasjoner og dele beste praksis for å forbedre hastigheten på markedet for utviklere og multinasjonale selskaper. I tillegg planlegger deltakerne å samarbeide på offentlige og private markedsplasser for å forbedre utviklere og kunders tilgang til 5G, " sa Grasso.

Gruppen vil møtes regelmessig og planlegger å utnytte Mobile World Congress (MWC) Barcelona som et internasjonalt sted for å presse alliansen fremover, la Grasso til.

5G-løftet

5G og mobilkanten databehandling lover lav latens nettverk for tilkoblede enheter, samtidig som sikkerhet, pålitelighet, effektivitet og dataoverføring forbedres, ifølge utgivelsen.

Den kraftige naturen til 5G-tilkobling presenterer lovende saker for forbrukerbruk innen bransjer, inkludert smarte biler i bilindustrien, tilkoblede fabrikker i produksjon, fjernkirurgi innen helsevesen, mer omfattende infrastruktur i energiselskaper og mer.

"5G er en nøkkelaktivering for den neste globale industrielle revolusjonen, der teknologi vil transformere hvordan vi lever og jobber. Det er avgjørende at teknologipartnere over hele verden forenes for å skape en mest mulig sømløs global opplevelse for våre kunder, " sa Hans Vestberg, styreleder og Administrerende direktør i Verizon, i utgivelsen.

Hype rundt 5G konsumerte 2019, men veien til 5G endte opp med å bli mye lengre enn folk forventet. Mens noen mobilleverandører sakte har begynt å rulle ut 5G-enheter og dekning, er det meningen at året 2020 skal være når forbrukerne ser 5G lanseres i skala.

Til tross for at 5G og 2020 visstnok går hånd i hånd, er 2020 her, men verdensomspennende er 5G i skala ikke. Kanskje blir veien enda lengre. Forumet håper imidlertid å korte ned ventetiden ifølge utgivelsen.

"Dette forumet for globale ledere i 5G markerer et viktig skritt for å sikre at databehandling fungerer sømløst for våre kunder, " sa Vinod Kumar, administrerende direktør i Vodafone Business, i utgivelsen.

"Disse nye spesifikasjonene vil tillate oss å tilby tjenester som fungerer konsekvent over hele kloden og støtteenheter som beveger seg mellom land, " la Kumar til.

5G Future Forum-samarbeidet vil bidra til å smi disse spesifikasjonene på tvers av geografiske regioner, inkludert Amerika, Asia-Stillehavet og Europa.

For mer, sjekk ut hvordan 5G vil gi nye muligheter for tilkoblede enheter på TechRepublic.

Denne artikkelen ble oppdatert 21. januar for å inkludere Grassos kommentarer.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

 • 5G mobilnett: Et jukseark (TechRepublic)
 • 5G mobilnett: En innsideveiledning (TechRepublic nedlasting)
 • Spesiell rapport: Hvordan 5G vil transformere virksomheten (TechRepublic Premium)
 • Hva er 5G? Alt du trenger å vite om den nye trådløse revolusjonen (ZDNet)
 • De beste alternativene for innbytte av mobiltelefoner for iPhones og Android-telefoner (CNET)
 • De 10 viktigste iPhone-appene gjennom tidene (Download.com)
 • 5G: Mer målesningsdekning (TechRepublic på Flipboard)

© Copyright 2021 | mobilegn.com