Verizon lanserer 5G i Houston, og bringer byen i forkant av 'enestående innovasjon'

Verizon til å distribuere 5G i Houston Verizon kunngjorde at Houston vil være stedet for sin neste distribusjon av 5G.

Houston er den tredje byen for Verizons 5G-distribusjonsplan. Den vil lanseres i Texas-byen i andre halvdel av 2018, ifølge en pressemelding fra tirsdag fra Verizon.

Det vil være totalt fire byer som mottar Verizon 5G i denne første fase av utplasseringen. Sacramento, CA og Los Angeles ble tidligere kunngjort som mottakere av teknologien, bemerket utgivelsen. Den fjerde byen er ennå ikke kunngjort.

Verizon har et langvarig forhold til byen Houston, de første reagerer i området og innbyggerne; og denne første 5G-distribusjonen støttes av både statlige og lokale tjenestemenn. Verizon planla i to år å forberede seg på Super Bowl 51 i 2017, og sørget for et nøytralt vertsdistribuert antennesystem for NRG Stadium. For Houston og Super Bowl bygde Verizon 23 nye permanente celleplasser rundt i byen og mer enn 220 permanente små celler. Verizon jobbet også med byens tjenestemenn som yter nødstøtte under omfattende flom i 2017.

Mer om mobilitet

 • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
 • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
 • Lær et språk før neste tur med disse appene
 • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

"Vi forventer at 5G vil være en spillbytter som hjelper oss med å innlede en ny bølge av fremgang og innovasjon, " sa Houston-ordfører Sylvester Turner i en pressemelding. "Vi er glade for å være en av de første byene som brakte 5G til lokalsamfunnene våre og ser frem til å fortsette vårt mangeårige forhold til Verizon."

Turner har sagt at neste generasjons teknologier som 5G er avgjørende for å hjelpe Houston radikalt å endre måten borgere lever, jobber, lærer og spiller. Blant områdene som betjenes av Verizon 5G, vil være de fem nabolagene som er tradisjonelt under ressurser, i pilotfasen av ordførerens Complete Communities-program, rettet mot å tilby bytjenester på en rettferdig basis.

"Vi vil være de første som tilbyr kommersiell 5G-tjeneste, og vårt arbeid med Houston satte oss et skritt nærmere det løftet, " sa Hans Vestberg, konserndirektør og teknologisjef i Verizon, i en pressemelding. "Med 5G innleder vi en fjerde industriell revolusjon som vil bidra til å omforme byer og føre til enestående innovasjon, og Houston vil være i forkant av den innovasjonen."

Tillegg av 5G betyr at trådløse nettverk kan erstatte tradisjonelle kabelforbindelser på grunn av den økte båndbredden for enheter, noe som vil minimere ventetiden. Dette gir eksterne arbeidere større fleksibilitet, siden de ikke lenger er bundet til et hjemmekontor med kabelforbindelse. Det reduserer også barrieren for nettverkstilkobling for IoT-enheter. Det forbedrer også tilkoblingen i tettbygde områder med et stort antall enheter i mobilnettet.

Dette er ikke Verizons første forsøk på 5G: Telekomfirmaet prøvde 5G-boligapplikasjoner i 11 byer i 2017, inkludert Atlanta, Dallas, Denver, Seattle og Sacramento.

I 2035 vil 5G muliggjøre mer enn 12 billioner dollar i globale økonomiske inntekter, og støtte 22 millioner arbeidsplasser over hele verden - drevet av digitalisering av næringer som transport, landbruk og industri, ifølge Ronan Dunne, konserndirektør og konsernpresident i Verizon Wireless.

I 2023 vil 5G dekke mer enn 20% av den globale befolkningen, med 1 milliard 5G-abonnement for forbedret mobilt bredbånd distribuert innen den tiden, ifølge en rapport fra Ericsson.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også:

 • Verizon planlegger å rulle ut 5G fast trådløst i 5 amerikanske byer i 2018 (TechRepublic)
 • Regnskapspolitikk for mobilenheter (Tech Pro Research)
 • 5G-markedet vil overgå 1, 23 billioner dollar innen 2026: Disse 8 bransjene vil ha mest utbytte (TechRepublic)
 • 4G og 5G mobilnett vil legge til en billion dollar til Nord-Amerikas økonomi innen 2020 (TechRepublic)
 • Veien til å bli en gigabitby (ZDNet)
 • IT pro sin guide til utviklingen og effekten av 5G-teknologi (gratis PDF) (TechRepublic)
 • MWC 2018: Intel jobber med 5G PCer og telefoner (ZDNet)
 • 5G mobilnett: Et jukseark (TechRepublic)

Verizon jobbet sammen med Houston-tjenestemenn og innbyggere for å hjelpe dem med å navigere i flommene som lammet byen i 2017.

Bilde: Verizon

© Copyright 2020 | mobilegn.com