Verizons 5G faste trådløse bringer raske hastigheter til telekommunikere

Hvordan Louisville er klar til å være en av AT & Ts første 5G-byer AT&T har brukt 700 millioner dollar de siste tre årene i Kentucky for å forbedre trådløse og kablede nettverk og støtte debuten til 5G i Louisville. Louisville er en av 12 byer planlagt for 5G fra AT&T i 2018.

Siden begynnelsen av oktober har Verizon tilbudt en 5G fastpunktsinternetjeneste i enkelte nabolag i Sacramento, CA og Los Angeles; Houston, TX; og Indianapolis, IN. For tiden tilbyr Verizon denne tjenesten til eksisterende mobilabonnenter for $ 50 per måned, og $ 70 per måned for de som ikke har mobiltelefontjeneste gjennom selskapet. Tjenesten distribueres ved å bruke 28 GHz ("millimeterbølge") spektrum, ved å bruke mottakere og antenner installert av teknikere.

Verizons nåværende 5G-distribusjoner bruker sin egenutviklede 5G TF-teknologi. Selskapet planlegger å overføre disse distribusjonene til å bruke industristandard 5G NR-utstyr i fremtiden, men har ikke gitt en tidslinje for denne overgangen. Når det gjelder råhastigheter, bør 5G TF og 5G NR være omtrent like utførende, selv om 5G TF ikke vil være praktisk anvendelige for mobiltelefoner. Merk at Moto Z3, som Verizon ser på som å være oppgraderbar til 5G ved hjelp av en maskinvarevedlegg, vil bruke 5G NR. Mens 5G TF blir sett på som et press for bransjegrupper for å spore 5G NR-standardisering, er faktiske distribusjoner ikke uten deres forringere, spesielt T-Mobile USAs administrerende direktør John Legere:

Selskapet reklamerer for 5G-tjenester med en jevn hastighet på 300 Mbps, selv om RCR Wireless bemerket i en rapport at Signals Research Group oppnår hastigheter fra 600 til 800 Mbps ned, med 250 Mbps oppover, i virkelige miljøer. Betydelige forbehold for denne rapporten eksisterer imidlertid, ettersom disse testene ble utført like etter at nettverket ble lansert, som sådan, var nettverket i det vesentlige uforbeholdt. Etter hvert som flere abonnenter blir lagt til disse nettverkene, og når Verizon går over til 5G NR, vil mobiltelefoner konkurrere med faste punkter på internett, og føre til overbelastning.

I følge en rapport i FierceWireless planlegger Verizon å utvide mobiltjenesten til 30 millioner husstander i USA de neste årene. Verizon har eksperimentert med en egeninstallasjonsmodell for 5G hjemme-internett, men i overskuelig fremtid vil Verizon fortsette å stole på teknikere for installasjon for å sikre optimal ytelse. Ifølge Verizon CFO Matt Ellis i en investorsamtale tidligere denne måneden, "Ettersom dette er tidlige kunder, gjør vi ikke bare installasjonen og lar dem være, vi holder kontakten med disse kundene og får mange gode tilbakemeldinger på vilkår om at de liker den betydelige økningen i hastighet de får kontra deres tidligere bredbånd som de fikk fra en annen tredjepart. "

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Siden begynnelsen av oktober har Verizon tilbudt en 5G fastpunkts internett-tjeneste i fire byer, med lovende hastigheter på 300 Mbps. Tjenesten er tilgjengelig for $ 50 / måned for abonnenter med en eksisterende mobiltelefonplan.
  • Verizons 5G-nettverk bruker ikke industristandardutstyr, selv om nettverksoperatøren planlegger å gå over til 5G NR-utstyr i fremtiden.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com