Se og rediger Microsoft Office-filvedlegg mottatt i Gmail

En dag vil du motta et Microsoft Office-filvedlegg i Gmail-innboksen. Som bruker av Gmail eller Google Apps bør du ikke ha noe problem med å åpne og redigere de fleste Office-filer. Filer med kompleks formatering kan by på en utfordring, selv om det ikke er mer en utfordring enn å utveksle Office-filer mellom forskjellige versjoner av Office.

Kontorvedlegg vises under e-post i Gmail.

Rediger med Google Apps

Google har gjort det enklere enn noen gang å åpne og redigere Excel-filer: flytt markøren over vedlegget og velg blyantikonet. Filen åpnes for redigering i Google Sheets. Det er riktig: du konverterer og åpner filen med ett klikk. (Legg merke til blyantikonet på bildet over.)

Du trenger tre trinn for å åpne og redigere vedlegg til Word eller PowerPoint:

1. Klikk hvor som helst i vedlegget for å åpne det, annet enn “Last ned” eller “Lagre på stasjon” -knappene. Vedlegget vises i forhåndsvisningsmodus.

2. Klikk på den blå “Åpne med” -knappen (i nedre høyre hjørne av skjermen) for å vise alternativer.

3. Velg "Google Docs" eller "Google Slides" for å åpne henholdsvis Word- eller PowerPoint-filen. Filen konverteres og åpnes for redigering i Google Apps.

Jeg regner med at vi får se et klikk for å redigere Word- og PowerPoint-vedlegg i løpet av en nær fremtid.

Åpne og rediger enkelt Office-vedlegg mottatt i Gmail med Google Apps.

Mobil Gmail-brukere bør installere den gratis QuickOffice-appen for å redigere Word-, Excel- og PowerPoint-dokumenter på Android- eller iOS-enheter. For å åpne et vedlagt Office-dokument på Android, trykk på navnet på den vedlagte filen, og velg deretter å åpne filen med QuickOffice. Prosessen tar flere trinn for brukere av iPhone og iPad: du må trykke på navnet på den vedlagte filen, deretter peke på pilen (i nedre høyre hjørne) og velge "Åpne i Safari", og deretter "Åpne i Quickoffice" .

Rediger med Office Web Apps

Desktop-brukere foretrekker kanskje å bruke Microsofts Office Web Apps for å se eller endre Office-vedlegg mottatt i Gmail. Office Web App-teamet har gjort en fin jobb med å bygge Office Web Apps. Office Web Apps fungerer bra i enhver gjeldende nettleser.

Microsofts SkyDrive og Office Web Apps lar deg laste opp og redigere et vedlegg for Word, Excel eller PowerPoint mottatt i Gmail.

1. Flytt markøren over vedlegget, og klikk deretter på "Last ned" -ikonet (pil ned) for å lagre dokumentet lokalt.

Last ned filen lokalt.

2. Gå til Skydrive for å få tilgang til Microsofts webapper. Du må logge inn med en Microsoft-konto.

Logg inn på SkyDrive.com med en Microsoft-konto.

3. Velg "Last opp", og velg deretter dokumentet som er lagret tidligere. Dokumentet vises på SkyDrive-listen. Velg den for å se den.

Last opp den lagrede Office-filen til SkyDrive.
4. Velg "Rediger presentasjon"> "Rediger presentasjon i webapp" for å åpne dokumentet for redigering online.

Velg å redigere presentasjonen i Office Web App.
Del filen online eller last ned dokumentet.
Når du er ferdig, kan du dele filen online eller laste ned dokumentet i en standard Microsoft Office-formatfil.

Begrensninger ... og en merknad for Chromebook-brukere

Verken Google Apps eller Microsofts egne Web-apper støtter alle funksjonene i den installerte versjonen av Office. Som et resultat kan du støte på problemer med formatering eller erstatning av skrifter når du arbeider med komplekse dokumenter. Jeg forventer at begge løsningene vil forbedre seg over tid.

Chromebook-brukere må merke seg at en av metodene ovenfor fungerer bra for redigering av Office-filer på en Chromebook. Office Web Apps krever imidlertid en Internett-tilkobling, mens Google Docs, Slides og Sheets alle støtter offline redigering. Så med mindre du planlegger å være koblet til internett hele tiden, kan Google Apps kanskje være den beste appen for å redigere Office-filer på en Chromebook.


© Copyright 2021 | mobilegn.com