VMware avdekker nye databehandlingsløsninger for å styrke IoT-virksomheten

Topp IoT-trender for bedriften i 2018 og utover Neil Strother fra Navigant diskuterer IoT-trender som selskaper som tar i bruk digitale løsninger for å koble sammen digitale produkter eller prosesser og skaffe dataene for innsikt for å spare penger.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • Hos MWC viste VMware frem nye partnerløsninger innen edge computing som tar sikte på å fremme IoT innen produksjon, detaljhandel og mer.
  • De nye IoT-løsningene vil bli bygget ved hjelp av VMware vSAN hyperkonvergerte infrastruktur (HCI) programvare, VMware vSphere og VMware Pulse IoT Center.

VMware fortsatte sitt push av Internet of Things (IoT) på Mobile World Congress onsdag, og avduket en rekke nye edge computing-løsninger som adresserer brukssaker i kapitalforvaltning og overvåking.

Løsningene utvikles gjennom bransjepartnerskap med firmaer som Axis Communications, Wipro Limited og mer, heter det i en pressemelding. Ved å fokusere på edge computing, kan VMware-løsningene gjøre det enklere for forretningsbrukere å utnytte dataene som er skapt av IoT-distribusjoner på en sikker og effektiv måte.

På VMware-siden av ting vil produkter som VMware vSAN-hyperkonvertert infrastruktur (HCI) -programvare, VMware vSphere og VMware Pulse IoT Center alle spille en rolle i de nye løsningene, heter det i utgivelsen. På dette tidspunktet vil løsningene imøtekomme spesifikke behov i industri- og produksjonssektorer, så vel som innenfor visse mur- og mørtelbutikker.

I 2022, som et resultat av digitale forretningsprosjekter, vil 75% av bedriftsgenererte data bli opprettet og behandlet utenfor det tradisjonelle, sentraliserte datasenteret eller skyen, som er en økning fra mindre enn dagens 10%, "ifølge Gartner data sitert i VMware-pressemeldingen.

IoT-distribusjoner, spesielt de ute i feltet, krever ofte den typen analyser på stedet som ikke kan utføres med et tradisjonelt datasenter som kan ligge miles unna. Derfor må forretnings- og IT-ledere komme med løsninger for å adressere analyser lokalt, mens de også tar hensyn til krav til sikkerhet og overholdelse.

Alt i alt ble tre konkrete løsninger kunngjort. For det første jobber VMware på en måte å bringe hyperkonvertert infrastruktur (HCI) til kanten. Ved å bruke VMware Pulse IoT Center og HCI-verktøy vil denne løsningen tilby analyser i sanntid i utkanten av sensordataene samlet inn av IoT-enheter, heter det i utgivelsen. Firmaet samarbeider med industripartnere om å tilby tredjeparts analysesett, men nevnte ikke hvilke selskaper som innebar det.

I samarbeid med Axis Communications og Dell EMC jobber VMware med et IoT-basert smartovervåkningsprodukt. Axis vil levere maskinvaren (IP-kameraer, rutere) og Dell EMC vil håndtere databehandlingen gjennom enten Dell EMC-servere eller Dell Edge Gateways, heter det i utgivelsen. Løsningen vil bli administrert gjennom VMware Pulse IoT Center.

"I tillegg jobber VMware med organisasjoner for finansielle tjenester for å utvikle fremtidens moderne bank ved å bruke overvåking for å optimalisere sikkerheten og kundeopplevelsen, " heter det i utgivelsen.

I forbindelse med Wipro Limited vil VMware også gi ut et verktøy for sporing av eiendeler for produsenter. Wipros plattform for plattformadministrasjon av Looking Glass vil integreres med VMwares IoT Edge-løsninger for å gi ressurs- og datasporing, sammen med analyser av prediktive feil.

Fordelene med forbedret effektivitet og produktivitet av maskiner og andre eiendeler på tvers av butikkgulvet har potensial til å bidra med betydelig avkastning til produsentene, "heter det i utgivelsen.

VMware dedikerte også $ 6 millioner til edge computing research ved siden av National Science Foundation (NSF) ved MWC.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com