Vil du lykkes i spillejobben? Lær en av disse 3 tekniske ferdighetene

Dette er de beste teknologiene for freelancejobber TechRepublics Alison DeNisco Rayome oppregner de mest etterspurte jobbene for freelance teknikere.

Ettersom gig-økonomien fortsetter å blomstre, gjør antallet selskaper over hele verden som er avhengige av frilansere til å bygge sin virksomhet, også ifølge en tirsdag-rapport fra Freelancer.com.

Nettstedet analyserte mer enn 530 000 jobber lagt ut til nettstedet i løpet av 2. kvartal 2018 for å bestemme jobbtrender og freelancer-etterspørsel. Webutviklingsroller dominerte det elektroniske arbeidsmarkedet i 2. kvartal, analysen fant: Antallet av disse stillingene steg høyt i 2018, og forblir på toppen av listen over raskest voksende jobber for frilansingsmarkedet.

"Gig-økonomien har tydelig vokst det siste tiåret, " sa Freelancer.com-administrerende direktør Matt Barrie i en pressemelding. "Dette er bevist når vi ser at advokater, ingeniører og andre dyktige fagpersoner ikke bare ansetter frilansere, men selv blir en."

Her er de tre tekniske ferdighetene som toppet listen over raskest voksende jobber i spilleøkonomien:

1. Active Server Pages (ASP)

Jobber oppført på Freelancer i 1. kvartal 2018: 1, 187

Jobber oppført på Freelancer i andre kvartal 2018: 1 838

Økning: 55%

ASP er en eldre teknologi som lar nettutviklere lage mer dynamiske og interaktive nettsteder, og kjøres vanligvis på Microsoft-webserveren, ifølge rapporten. Disse jobbene ser ut til å gjøre comeback, og dominerer listen over raskest voksende jobber med spillejobb med en økning på 55% mellom 1. og 2. kvartal 2018.

2. React.js

Jobber oppført på Freelancer i 1. kvartal 2018: 1400

Jobber oppført på Freelancer i andre kvartal 2018: 1 756

Økning: 25%

React.js så en økning på 25% i frilansjobber mellom 1. og 2. kvartal, viser rapporten. Grensesnittet for JavaScript blir stadig mer brukt som Internet of Things (IoT) distribusjoner, ettersom tilkoblede enheter blir mer vanlige, så det er usannsynlig at det vil synke i popularitet når som helst.

3. Extensible Markup Language (XML)

Jobber oppført på Freelancer i 1. kvartal 2018: 1 865

Jobber oppført på Freelancer i andre kvartal 2018: 2, 308

Økning: 24%

Selskaper ansetter frilansere med XML-ferdigheter i forhold til de med HTML-ferdigheter, fant rapporten. XML fungerer ved å forbedre funksjonaliteten på nettet ved å la utviklere identifisere informasjon på en mer nøyaktig, fleksibel og tilpasningsdyktig måte.

Når det gjelder andre ferdigheter i etterspørsel, så økte også stillinger tilknyttet ingeniørarbeid i 2. kvartal, ifølge rapporten. Maskiningeniør og elektroteknikk nådde de 50 beste jobbene på listen, og demonstrerte at virksomheter i økende grad ser etter frilansere for å fylle disse talentgapene også.

Databaseprogrammering, spilldesign, node.js og blockchain-ferdigheter gjorde det også på listen over frilansposisjoner etterspurt.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • ASP, React.js og XML er de raskt voksende frilansferdighetene som selskapene etterspør. - Freelancer.com, 2018
  • Ingeniørarbeid, databaseprogrammering og node.js laget også listen over de raskt voksende ferdighetene innen spillejobben. - Freelancer.com, 2018

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com