Vil du ha en Raspberry Pi-drevet Mars rover designet av NASA? Slik bygger du en

Slik konfigurerer du Raspberry Pi 3 Model B + Denne videoen leder deg gjennom alt du trenger å vite for å få Raspberry Pi 3 Model B + i gang.

Syv år etter at Nasa lanserte Mars Curiosity-roveren, er det nå mulig å bygge din egen miniversjon, og for heller mindre enn 2, 5 milliarder kroner i det opprinnelige prosjektet.

Mer om Open Source

  • 8 av tiårets verste open source-innovasjoner
  • Åpen kilde i 2020: Fremtiden ser lys ut
  • Linus Torvalds: "Git beviste at jeg kunne være mer enn et en-rart."
  • 20 raske tips for å gjøre Linux-nettverk enklere (gratis PDF)

NASAs Jet Propulsion Laboratory (JPL) Open Source Rover Project har publisert design og instruksjoner for å bygge en seks-hjulet mini Curiosity rover.

JPL sier at åpen sourcing av prosjektet vil gi folk en følelse av hva som må til for å bygge en robot for utenom planetarisk leting.

"Nå kan studenter, hobbyister og ildsjeler lære om disse ferdighetene og få en smakebit på hvordan det er å konstruere en slik rover ved hjelp av planer og instruksjoner fra JPLs Open Source Rover Project, " heter det.

Rover er en tro gjengivelse av nysgjerrighet, fra 6-hjuls styring helt til Rocker-Bogie fjæring som hjelper den å holde seg stabil når du klatrer.

Den opprinnelige nysgjerrigheten reiser med omtrent 30 meter i timen, og minirøveren har en liknende topphastighet på 0, 4 mph. Mens originalstørrelsen i bilen veide 1, 982 lb (899 kg) og målte 9, 9 fot (2, 9 m) lang med 8, 9 fot (2, 7 m) bred, veier DIY-versjonen bare 25 lb (11, 3 kg) og vil være 24 tommer lang og 14 tommer bred.

Mini-roverens "hjerne" er Raspberry Pi en-tavlemaskin på $ 35, et valg som JPL sier ble drevet av Pi's "allsidighet, tilgjengelighet, enkelhet og evne til å legge til og oppgradere dine egne modifikasjoner" og dens Bluetooth, Wi -Fi, USB-tilkobling.

Alt fortalte at mini-rover kan bygges for mindre enn $ 2500 og vil vanligvis ta omtrent 200 timer å fullføre, sier JPL. Det er klart at folk kan legge til høydrevne motorer eller kraftigere datamaskiner til roveren, selv om JPL sier at de eksisterende delene skaper en balanse mellom faktorer som vekt, energiforbruk og mobilitet.

Mens roboten styres ved hjelp av en Xbox-kontroller og en Android-app, sier JP at produsenter kan endre den for å kjøre autonomt ved hjelp av kameraet, for å bruke andre kontrollere via USB, eller benytte seg av ekstra sensorer koblet til Pis generelle inngangsoverskrift .

Du kan se listen over deler og instruksjoner for å bygge rover på GitHub, eller sjekke ut et samfunnsforum for hjelp til å bygge rover.

En ferdig versjon av minirøveren.

Bilde: NASA JPL

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Les mer

  • Raspberry Pi: Et jukseark
  • Raspberry Pi 3 Model B +: Et jukseark
  • Hvordan gi Raspberry Pi den moderne datamaskinvisjonen med Intel Movidius Neural Compute Stick
  • Raspberry Pi møter AI: Prosjektene som setter maskinlæring på $ 35-tavlen

© Copyright 2020 | mobilegn.com