Vil oppstarten din lykkes? Det er lettere i en av disse 10 amerikanske byene

Video: Hvordan oppstart kan trives utenfor Silicon Valley På IdeaFestival 2016 forklarer administrerende direktør i El Toro hvorfor han grunnla oppstarten i Kentucky og hva andre bedrifter kan lære om oppsiden av mindre byer.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • San Francisco, Austin og Minneapolis er de beste byene for nystartede selskaper i USA. - Business.org, 2018
  • De beste amerikanske byene for startups og gründere er også hjemsted for mange store teknologiselskaper som Google. - Business.org, 2018

Mange av byene på toppen av Business.orgs rangering av de største byene for gründere og nystartede selskaper er åpenbare bærebjelker, men listen er full av uventet konkurransedyktige lokaliteter. San Francisco og San Jose inntok henholdsvis første og fjerde plassering, på grunn av ingen nærhet til deres nærhet til Silicon Valley og fremtredende rolle i teknologiverdenen.

Men andre byer drar fordel av de høye levekostnadene i Bay-området og har vært i stand til å tippe av virksomheter på jakt etter rimeligere lokasjoner med tilsvarende utdannede lokalbefolkninger.

Business.org samlet listen basert på en serie kriterier inkludert antall oppstart, lokale utdanningsnivåer, husleie / boligkostnader og lokal arbeidsløshet.

Austin, kommer inn på nr. 2 etter San Francisco, gjorde en sterk sak for å være en av USAs fremste gründerbyer i fremtiden.

"Austin er full av utdannede årtusener som liker byens pulserende kunst- og serveringsscene - men til en lavere pris på levekostnadene (nesten halvparten av San Francisco), " ifølge rapporten.

Austin-startups gjør også en samlet innsats for å diversifisere arbeidsstyrken i et forsøk på å tiltrekke unge, utdannede ansatte. Levekostnadene gjør det også til et ideelt sted å starte en virksomhet.

I tillegg til de 5 500 oppstartene i Texas-byen, har store selskaper som Google, Facebook og Apple også satt opp butikk der.

Rett nedenfor Austin på listen er Minneapolis, som fikk lignende ros for sine lave boligkostnader, ung og utdannet befolkning og blomstrende oppstartsvekst.

Med en ekstraordinær oppstartsrate på 121, 3%, som var høyere enn noen andre på listen, ser det ut til at Minneapolis og søsterbyen St. Paul er opptatt av å rykke opp på listen når tiåret går mot slutten. Business.org fremhevet også at lønnen i teknologibransjen i Minnesota er det dobbelte av alle andre bransjer i staten.

Den stadig voksende hovedstaden i Ohio, Columbus, tok seg til en femte plass på listen, fordrevet av en Smart City-bevilgning på 277 millioner dollar for å koble byens infrastruktur. Den svært rimelige byen har også en mengde unge, velutdannede borgere og en økende oppstartvekst.

Avrundingen av listen er byer som Boston (som ville blitt rangert høyere på grunn av rikdommen av universiteter, men slet med en skyrocketing levekostnad), Portland og Nashville.

Seattle, som allerede er hjemsted for mange av USAs mest kjente merkevarer som Microsoft og Amazon, er et annet viktig reisemål som er navngitt på listen. Det falt bak også på grunn av levekostnader, som nå nærmest er nakke og nakke med San Francisco.

Denver var i stand til å hage det endelige stedet på listen og er et trendy valg for å rykke opp i fremtiden, med en ung, utdannet befolkning og en økende oppstart vekst. Byen drar også fordel av å ha den laveste arbeidsledigheten på listen.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com