Ukens runde opp: Skal du synes synd på IT-direktører?

IT-direktører har den beste jobben i verden, ikke sant?

Alt de trenger å gjøre er å sitte på det store hjørnekontoret, i den utøvende lærstolen, ha på seg en fancy dress og holde seg opptatt ved å telle alle de herlige pengene de får.

I mellomtiden blir det virkelige transplantatet gjort av de fattige, hardtarbeidende koderne nede i kjelleren.

Mest hatet: IT-direktøren kan virke munter, men inne gråter de. Foto: Shutterstock

Få teknologier vil faktisk avvise sjansen for å bli IT-direktør - få sjansen til å bruke alle de eksekutive ordene som 'synergi' og uttrykk som 'merke-enablement-justeringsstrategi' i presentasjoner, mens resten av styret nikker godkjent og hender mer penger for prosjekter de ikke forstår.

Og likevel, kan det være slik at bølgen av misunnelsesteknikker føles hver gang IT-direktøren gjør et kort besøk på serverrommet kan være helt feilplassert? Kan det være at mens IT-direktøren smiler muntert til refleksjonen i den skinnende nye iPad-en, gråter de inne?

Ja, kjære leser, det kunne det.

Karriereresiden CareerBliss analyserte nylig hundretusener av ansattgenererte anmeldelser fra 2011 for å komme med en liste over de 10 hatte jobbene.

Og helt øverst på listen? Yup, IT-direktør.

I følge CareerBliss-dataene inkluderer grunner til at en jobb kan gjøre listen inkludert at folk er misfornøyde med hvor mye penger de tjener, timene de jobber og mulighetene deres for avansement. Og for IT-direktøren er det en jobb preget av "nepotisme, cronyism og respektløshet for arbeidere", ifølge undersøkelsen. Wow. Og du syntes jobben din var dårlig.

Andre hatede jobber på listen inkluderer direktør for salg og markedsføring - som ikke trenger noen forklaring, etterfulgt av produktsjef - ditto. Men den elendige IT-direktøren er ikke den eneste teknologien på listen. På nummer fire er senior webutvikler, en jobb merket ifølge undersøkelsen av arbeidsgivere som ikke er i stand til å kommunisere sammenhengende og mangler forståelse for teknologien.

Dette resulterer i at elendige webutviklere som må lide under de elegante designene sine, blir utslettet av uvitende klienter som sier ting som: 'Jeg liker det, men kan du legge inn noen flere animerte GIF-er, kanskje av hoppende bønner?'.

Tekniske spesialister kommer inn på fem på listen, og klager over at de blir "behandlet med en pålitelig respektløshet", mens teknisk supportanalytiker ble nummer åtte på listen.

Helt ærlig er jeg overrasket over at denne siste jobben ikke er ...

© Copyright 2020 | mobilegn.com