Vi er ikke hva du tenker: Avbryd mytene om tusenårsrik

Hvem sier at årtusener kommer til å skape anarki på kontoret ditt? Shelley Portet - selv en av disse skremmende skapningene - setter rekorden rett om unge mennesker, teknologi og arbeidsplassen.

Litt som Han som ikke må navngis - det er en Harry Potter-referanse forresten for dere gamle - unge arbeidere født etter 1985 er tilsynelatende nå så skremmende for arbeidsgivere at de får den illevarslende tittelen The Millennials .

Frykt for hva som vil skje når disse ungdommene kommer inn i arbeidsstyrken - så teknisk kunnskapsrike at de vil bringe anarki der det var selskapets orden - har spredd seg gjennom næringslivet. Hvordan blir de styrt? Hvordan blir de rekruttert? Hvordan vil de bli kontrollert? Hvem redder oss fra dem?

Som tusenårsskifte selv ser jeg på disse skrekkhistoriene med overraskelse og litt underholdning. Jeg hadde trodd at min generasjon skulle bli kjent som den dødsdømte generasjonen, for alltid å være i gjeld og arbeidsledig. Nå synes jeg at vi er innstilt på å endre ansiktet til bedriftsverdenen for alltid.

Selv om det er mange måter min generasjon bringer med seg en ny holdning til teknologi, er mye av det som er skrevet om den fremtidige arbeidsstyrken i beste fall feilaktig.

La meg sette rekorden rett og legge noen av disse tusenårsmytene å hvile, og snakke for alle tusenårene overalt - eller i det minste de jeg kjenner.

Millennial Myth 1: Millennials vil bringe en bølge av IT-anarki
Myten: tusenårsarbeidere vil omgå bedriftens politikk og bruke applikasjoner og enheter som passer deres forventninger til IT. Stikkord-kaos på kontoret og overflødige IT-avdelinger tvunget til å leve grovt.

Vil tusenårene virkelig opprøre IT-eplevogna?
(Fotokreditt: Shutterstock)

Realiteten: en fersk Gartner-rapport viser at mange mennesker i bedriften allerede bringer teknologi fra hjemmet inn på kontoret. Ettersom de fleste årtusener ikke er i arbeid ennå, må vi anta at IT-anarki ikke er et fenomen som er begrenset til etter 1985-årene.

Millennial Myth 2: Millennials er eksperter på sosiale nettverk


Myten: kunnskap om sosiale nettverk ser ut til å være tusenårsrikenes største aktivum. Bedrifter vet at sosiale nettverk er en kraftig kraft og er viktige for 'unge mennesker'. Men mange virksomheter virker usikre på hvordan det hele fungerer. Millennials - som har vokst opp på sosiale nettverk - må derfor ha nøkkelen.

Realiteten: Jeg beklager hvis jeg gjør noen uten jobb her, men egentlig, vi bare ...

© Copyright 2020 | mobilegn.com