Hvilket kjæledyr vil du anbefale for nørder?

Jeg er for det meste en hundeperson, selv om jeg har vært kjent for å virkelig glede meg over selskap av noen katter. Hunder er flotte - de er alltid oppe på et eventyr; de vet når du trenger en sløv kyss; og de tvinger deg bokstavelig talt til å redusere farten og spille. Jeg har en historie med å holde andre kjæledyr også. En gang hadde jeg en mus som het Ishtar; en kanin ved navn Corduroy; og jeg har hatt eremittkrabber, en skilpadde, hamstere, frosker og et mangfold av fisk. En gang holdt jeg en Venus Flytrap som et slags "kjæledyr." I disse dager inkluderer familieenheten hunder, katter og en veldig stor, veldig gammel albinokarpe som ble kjøpt på WalMart for omtrent 30 øre og har levd lenger enn noen gang forventet og blitt større enn normalt for en vanlig husholdningsgullfisk. Moby, fisken, har levd opp til navnet sitt og gjort om til en slags hval blant gullfisk. På dette tidspunktet forestiller vi oss alle at han har en slags personlighet og har vært en interessant kilde til biologistudie.

Jeg liker kjæledyr, ikke bare for kameratskapet, men også for muligheten til studier de gir. Men jeg tror ikke jeg noen gang har hatt et skikkelig geeky kjæledyr. Nå er jeg på jakt - hva er det geekiest kjæledyret mulig?

I forskningen min kom jeg over Axolotl, eller meksikansk Walking Fish. Axolotl er truet i naturen, siden den bare forekommer naturlig i Chalco-sjøen og den nå tørre innsjøen Xochimilco, begge i det sentrale Mexico. I utgangspunktet er Axolotl kritisk truet fordi folk rotet med dets eneste naturlige habitat. Men, Axolotl er et vanlig kjæledyr i USA, Storbritannia og Japan, og brukes ganske ofte i vitenskapelig forskning. Axolotls ser kule ut (alle hvite og gjennomskinnelige med uklare ting på hodet); de er helt akvatiske; og de har en interessant mangel på metamorfose, så vel som et naturlig talent for regenerering (selv om du aldri skulle skade en "bare for å se"), noe som gjør dem til fantastiske kjæledyr for studier. I tillegg ser det ut til at Axolotls smiler, noe som gjør dem mer attraktive som kjæledyr.

En lignende type vannlevende salamander er Common Mudpuppy, som lever i elver og innsjøer i det nordøstlige USA og Canada. Mudpuppies er nattlige rovdyr, noe som gjør dem til veldig interessante kjæledyr for studier; de rangerer imidlertid lavt på kosefaktoren. Å være helt vannlevende, dette er ikke et kjæledyr som du vil takle mye, og selv om fargene deres er ganske attraktive, ser de ikke ut til å smile på samme måte som Axolotls gjør. Fortsatt virker Common Mudpuppy som et nerdete kjæledyr du kan bruke timer på å se på og ta vare på, og dermed gjøre det morsomt å ha det.

Hvis du har et mer vanlig husdyr, kan du selvfølgelig gjøre det nerdete, som jeg har gjort her med hunden min Georgia.

Elsk meg, det gjør du

Så, (foruten de to nye spesielle ikke-kampdyrene for World of Warcraft ), fortell meg hva slags nerdete kjæledyr du har hatt eller vil anbefale? Mens du er inne på det, kan du sjekke ut disse TR Member-kjæledyrbildene. Hvis du vil bidra til TechRepublic pet gallery, kan du sende oss bilder.

© Copyright 2020 | mobilegn.com