Hva som fungerer eksternt betyr for pensjonsplaner for Baby Boomers

Hvordan Gen Z vil omforme arbeidsstyrken: 80% ønsker å jobbe med nyskapende teknologi Når Gen Z går inn i arbeidsstyrken, vil fem forskjellige generasjoner jobbe sammen. Slik ser du ut for en arbeidsgruppe på flere generasjoner.

Eksternt arbeid feier bedriften, med 72% av IT-fagfolk som nå jobber eksternt minst en gang per uke, ifølge Igloo Software's rapport fra State of the Digital Workplace fra 2019. Denne stadig mer populære arbeidsstilen vil snart bli den nye normen, ettersom 73% av alle team vil ha fjernarbeidere i løpet av det neste tiåret.

Ansatte liker vanligvis å jobbe borte fra kontoret - rundt 75% av eksternt ansatte sa at de ikke planlegger å gå tilbake til den gamle måten å jobbe på. Imidlertid, "det var ikke for mange år siden da du fortalte en kollega at du 'jobbet hjemmefra', de ville se på deg med ett øyenbryn hevet, " sa Terry Simpson, teknisk evangelist ved Nintex.

"På dagens arbeidsplass er det veldig vanlig å ha fulltidsarbeid fra hjemmet ansatte og til og med ha faste kontormedarbeidere som jobber hjemmefra noen dager i uken. Å jobbe hjemmefra gir en god balanse mellom arbeid og liv til alle ansatte i organisasjonen, " han la til.

Å jobbe eksternt gir en rekke fordeler, inkludert mer produktivitet, bedre tilgjengelighet til familie, mindre kontorpolitikk og høyere oppbevaringsgrad, sa Simpson. Fleksibiliteten i eksternt arbeid har fullstendig endret måten folk lever livene sine på, heter det i en fersk LogMeIn-undersøkelse, som lar folk ta nye arbeidsmuligheter uavhengig av beliggenhet.

Fjernarbeid har også endret måten bedrifter rekrutterer og ansetter. Når eksternt arbeid eliminerer behovet for lokalt talent, blir det normale talentbassenget et talenthav, og gir selskapene eksponentielt flere kandidater.

Når Generasjon Z oversvømmer arbeidsstyrken det neste tiåret, vil fem generasjoner av ansatte dele arbeidsverdenen. I 2028 vil mer enn halvparten (58%) av arbeidsstyrken bestå av yngre generasjoner som Gen Z og Millennials, ifølge en fersk Upwork-rapport.

Imidlertid er Gen Zers digitale innfødte, med teknologi som en integrert del av livet og formell utdanning, noe som gir dem et mye mer teknologisk kunnskapsrike ferdighetssett enn eldre generasjoner. Dette ferdighetssettet vil utvilsomt vise seg å være nyttig ettersom kontorjobber byttes mot eksterne stillinger, men hvor forlater det Baby Boomers?

Baby Boomers, eller individer født mellom midten av 1940-tallet og midten av 1960-tallet, når pensjonsalder, hvis de ikke allerede har gjort det. Selv om de kanskje ikke har samme kaliber av tekniske ferdigheter som Gen Zers, gir fjernarbeid dem en unik mulighet til å fortsette å jobbe.

"Å jobbe hjemmefra vil ha ett av to utfall, " sa Simpson. "På mange måter kan det å jobbe hjemmefra utvide sysselsettingen ytterligere på grunn av fleksibiliteten og livskvaliteten ved å jobbe hjemmefra. Dette gjør at babyboomer kan få noen års inntekt og sparing i banken. side, kan det fremskynde pensjonsplaner da de får en smak av at de ikke trenger å gjøre den daglige rutinen for pendlingen og aktiviteter relatert til 'å gå på jobb' hver dag. "

Fjernarbeid vil ikke nødvendigvis tvinge Baby Boomers til å trekke seg, sa Shane Metcalf, sjefskulturoffiser og medgründer av 15Five. "Den eneste måten de blir ekskludert på, er hvis de ikke vet hvordan de bruker verktøy som Zoom og Slack, som er utrolig intuitive, " sa han. Avgjørelsen om man vil omfavne fjernarbeid er virkelig avhengig av den enkelte.

Hvordan bestemme om eksternt arbeid i pensjon er riktig for deg

Seniorarbeidere som vurderer pensjonering eller et taktskifte bør undersøke endringene selskapet har gjennomgått de siste årene som de allerede har tilpasset seg, sa Jayne Mattson, seniordirektør i Keystone Associates.

Hvis du ser på endringene selskapet ditt gjør og tenker "gee, går selskapet mitt enda mer fjernt, enda mer med teknologi, enda mindre med det ansikt til ansikt - det er virkelig ikke for meg. Kanskje det er på tide med meg for å gå videre, "sa Mattson. Hvis den eldre ansatte ikke ser seg selv kunne tilpasse seg den typen arbeid, kan det være på tide å gå, la hun til.

Men hvis den ansatte ikke er helt klar til å gå og er fascinert av den nye teknologien, bør de omfavne den og holde seg oppdatert. Baby Boomers bør spesielt skape et nettverk av unge fagfolk på arbeidsplassen å lære av, sa Mattson.

"Selv om mange Baby Boomers ikke forstår det, må du utvikle et nettverk av yngre mennesker. Det trenger du absolutt, for det er de menneskene som skal ansette deg, " sa Mattson. "Derfor må du få et nettverk, fordi du må forstå hva deres behov og ønsker er i markedet siden de kommer til å ansette deg og du skal jobbe med dem."

Ved å få kontakt med yngre mennesker, kan Baby Boomers utveksle ferdigheter: mellommenneskelige og relasjonsbyggende ferdigheter for nåværende teknologiske ferdigheter, sa Mattson.

På slutten av dagen, "Hvis du ikke holder deg oppdatert i karrieren din, hvis du ikke holder deg oppdatert i hva som skjer i arbeidsverdenen, uansett om du er en babyboomer eller generasjon Y eller X, de vil si at du ikke lenger passer for dette selskapet, "bemerket Mattson.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com