Det hvite hus ber om IT for å bygge USAs "smart grid"

Les også oppfølgingsartikkelen om selve begivenheten: USA tapper IT og forbrukere for å løse energiutfordringen fra det 21. århundre

Mandag forbereder Obama-administrasjonen kunngjøringen om de neste trinnene som USA vil ta for å bygge det elektriske nettet fra det 21. århundre, og IT forventes å spille en stor rolle i planene.

Det hvite hus er vertskap for et 90-minutters mediearrangement kalt "Building the 21st Century Electric Grid" og gir ut en ny rapport om hva det vil ta for lovgivere og privat sektor å komme sammen for å løse dette aspektet av energiutfordringen.

Presseinvitasjonen fra Det hvite hus Office of Science and Technology Policy uttalte: "Administrasjonen vil kunngjøre en rekke nye initiativer fra offentlig og privat sektor som er utviklet for å fremskynde moderniseringen av landets elektriske infrastruktur, styrke innovasjon av elektrisk nett og fremme en ren energiøkonomi, delvis ved å utnytte digital teknologi og kommunikasjon eller "smart grid" -teknologier. "

Arrangementet vil inneholde en rekke tunge hiters fra presidentens kabinett, inkludert:

  • Steven Chu, energisekretær
  • Aneesh Chopra, USAs teknologisjef
  • John Holdren, assistent for presidenten for vitenskap og teknologi
  • Tom Vilsack, landbrukssekretær
  • David Hayes, visestatsminister
  • Nancy Sutley, leder av Rådet for miljøkvalitet
  • Phil Weiser, Seniorrådgiver for National Economic Council

Jesse Berst, sjefanalytiker for SmartGridNews.com, rapporterte: "Vi hører at noen få ledende verktøy og minst en teknologileverandør også vil bli omtalt. Våre kilder sier at kunngjøringene vil omfatte en ny nonprofit for å oppmuntre til hurtig implementering av forbrukerverktøy for valg og kontroll. "

Her er mer fra den offisielle uttalelsen fra Det hvite hus:

"Sammen med kunngjøringen om nye offentlige og private initiativer som tar sikte på å bygge et smartere, utvidet rutenett og styrke forbrukere, vil det nasjonale forsknings- og teknologirådet på kabinettnivå (NSTC) gi ut en ny rapport: 'A Policy Framework for the 21st Century Grid .' Denne politiske rammen kartlegger en samarbeidsvei fremover for anvendelse av digital informasjon eller "smart grid" -teknologier til landets elektrisitetsinfrastruktur for å lette integreringen av fornybare kraftkilder i nettet, bidra til å imøtekomme det økende antall elektriske kjøretøyer, bidra til å unngå blackout og gjenopprette kraft raskere når strømbrudd oppstår, og redusere behovet for nye kraftverk. "

I 2008 ga Obama en serie kampanjeløfter for å angripe landets energiutfordring. Noen av de mer populære aspektene ved planen hans var snakk om "grønne jobber" og "smartnettet." Vi får se om mandagens kunngjøring kan begynne å flytte ballen nedover banen på begge disse initiativene.

Arrangementet vil bli streamet live på whitehouse.gov/live klokken 10:00 østlig på mandag, og NSTC-rapporten og annet materiale vil være tilgjengelig på whitehouse.gov/ostp på det tidspunktet.

President Obama mottar en orientering om BP-oljebeskaddelse 21. juli 2010 i Det hvite hus. Kreditt: Det hvite hus fotostream

© Copyright 2020 | mobilegn.com