Hvorfor Apple Health Records i iOS 11.3 kan være et tipspunkt for EMR

Apple Health Records kan hjelpe til med å anspore adopsjon av elektroniske helsejournaler Dr. Ted Smith, administrerende direktør i Revon Systems, snakket med TechRepublics Jason Hiner om hvordan Apple Health Records kan bidra til å gjøre smarttelefonen din til et sikkert, pålitelig depot for helseopplysningene dine.

Dr. Ted Smith, administrerende direktør i Revon Systems, har brukt mye tid på å jobbe med digitale helse- og medisinske poster, inkludert en stint med det amerikanske departementet for helse og menneskelige tjenester i Obama-administrasjonen. Med iOS 11.3 trer Apple inn i en større rolle i helsevesenets økosystem. Vi snakket med Smith, som også er tidligere daglig leder for TechRepublic og ZDNet, om hvordan Apple Health Records kan bidra til å gjøre smarttelefonen til et sikkert depot for dine individuelle helsejournaler.

Du kan se videointervjuet over eller lese utskriften nedenfor.

Jason Hiner: Så noe du kanskje ikke har visst og som er gjemt i Apples iOS 11.3 beta, er Apple Health Records, og dette gjør det mulig for brukere å ta helseoppgavene sine med seg og å hente inn helsejournaler fra forskjellige leverandører. De har en rekke helsesystemer som allerede har inngått et samarbeid med dem og enige om å begynne å dele poster.

Et av løftene med denne teknologien er at folk kan ta kontroll over egen pleie og ikke lenger bare gå til legen og si: "Dok, noe er galt med meg. Si meg hva jeg skal gjøre." Men i stedet forstår de at de har kontroll over diagnostikken, de forstår og har dataene fra forskjellige leverandører, og de kan hjelpe til med å administrere sin egen helsejournal.

Apple kan vinne EMR-spill med Health Records i iOS 11.3: 7 grunner til (ZDNet)

Vi har dr. Ted Smith igjen. Dr. Ted, du har hatt mange forskjellige hatter som du har brukt. Nå administrerende direktør i Revon Systems, tidligere Chief Innovation Officer for City of Louisville. Men før det hadde du en spillejobb som forholder seg direkte til dette emnet. Fortell oss om det.

Mer om innovasjon

 • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
 • Augmented reality for business: Cheat sheet
 • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
 • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Ted Smith: Ja, dette er et flott emne, og takk, Jason. Før jeg jobbet for ordføreren som Chief Innovation Officer for City of Louisville, var jeg Senior Innovation Advisor ved US Department of Health and Human Services i Washington, på kontoret til den nasjonale koordinatoren for Health IT. Det er en munnfull, men dette er menneskene som brakte elektroniske helsejournalsystemer til landet.

Så den høyteknologiske handlingen tvang i hovedsak sykehus med mye insentivpenger til å dumpe papirskjemaene og flytte til EHRs elektroniske helsejournaler. Denne spennende kunngjøringen fra Apple er veldig nær og kjær for mitt hjerte, fordi personlige helsejournaler alltid har blitt sett på som en ledsager til sykehusbaserte elektroniske helsejournaler.

Så EPJ og PHR, det er en interessant dans. For lenge siden ble det sett for landet at PHR-er, som denne Apple-teknologien, kunne være en veldig viktig bro for de som reiser gjennom det amerikanske helsevesenet. At hvis sykehuset ikke er koblet til alle de andre sykehusene, kan telefonen din i dette tilfellet være det eneste som faktisk har en pålitelig oversikt over din helseopplevelse eller helsehistorie. Så jeg kunne ikke være mer spent på å se denne nyheten.

Jeg mener, tilbake i 2011 var dette bare en idé, et konsept. Det vil ta et selskap som Apple å gjøre det til et sikkert, pålitelig depot. Jeg gleder meg til å se flere og flere av disse helsesystemene som inkluderer, være villige til å koble EHR-ene til telefonen din. For til syvende og sist vil det hjelpe oss å realisere den visjonen om personen som broen til deres omsorg.

Ergonomics policy mal (Tech Pro Research)

Jason Hiner: Det er noen standarder rundt dette, ikke sant? FHIR, tror jeg, er navnet på standarden som disse selskapene må jobbe med. Så det begynner med Apple, og i USA, det er flott. Vi vet selvfølgelig bredt utenfor USA, det blir et annet tema fordi det er flere Android-telefoner. Er det infrastruktur for å støtte dette? Kan noe slikt faktisk trives, eller er Apple langt foran markedet her?

Ted Smith: Vel, se. Hvis du vil snakke om veien videre, var det en tid da ... Google hadde Google Helse. Microsoft har fortsatt Health Vault. Så langt fremover, tror jeg, er alt relativt. Jeg føler at dette begynner å klø kløen til navngitte, ledende institusjoner som Johns Hopkins, som har meldt seg på med Apple Health Record, satt navnet sitt på linjen, merkevaren deres på linjen og sier: "Vi jobber med dette ." Så jeg tror vi kanskje er midtveis i vår slags ultimate evolusjon.

Du har helt rett i forhold til Android og markedsandelen. Vi kan ikke nødvendigvis hvile på en enkelt leverandørplattform, men samtidig, det som kommer til å flytte det, er adopsjon. Hvis du ser på - som du vet bedre enn jeg - ble smarttelefonindustrien skapt av Apple, og nå blitt bedre eller gjort annerledes av alle andre. Jeg tror vi kan se frem til det innen helsevesenet. Takk Apple for at du på en måte tvang dette.

Nå håper jeg det vil være en hel del raske tilhengere som prøver å forbedre det, og at forbrukere, pasienter, sier: "Gosh. Det er ikke så veldig bry som det pleide å være." Du vet, fremdeles i dag, går du på legekontoret, og du fyller ut de samme feltene som de allerede kjenner, og du fyller det ut overalt du går. Det er virkelig irriterende i 2018.

Jason Hiner: Ineffektiv?

Ted Smith: Forferdelig, og muligheten for feil som blir gjort i transkripsjon, vet du, vi fortjener virkelig et bedre helsevesen. Dette er trinn som får oss dit.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også

 • Hvordan en fjernstyrt robotpiller kan være det neste gjennombruddet innen digital helse (TechRepublic)
 • Hvordan hackere stjeler EHR-data og selger dem på Dark Web (TechRepublic)
 • 3 tips om helsevedlikehold for hyppige forretningsreisende (TechRepublic)
 • Nedlastning av arbeidsmiljø for sikkerhetspolitikk (Tech Pro Research)
 • Helseomsorgsgrupper kan være "perfekt storm" av sårbarhet for hackere (TechRepublic)
 • Hack din søvn: Hvordan Reveries smarte seng kan forbedre hukommelse, helse og produktivitet (TechRepublic)
 • Google ønsker en utvidet virkelighet for å forbedre helsevesenet (TechRepublic)
 • Kan Apple Watch redde livet ditt? Hvordan smarturssensorer kan bidra til å takle en farlig hjertesykdom (ZDNet)

Apple Health Records i iOS 11.3

Bilde: Apple

© Copyright 2021 | mobilegn.com