Hvorfor baby boomers ser etter IoT og analytics for å holde seg trygge

Hvorfor baby boomers ser etter Iot og analytics for å holde seg trygge IoT-sikkerhet blir en topp prioritering i personlig pleieindustrien.

Mer fra CES 2020

  • CES 2020-oppdatering: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite
  • Bilder: Rare, sprø og kule teknikker fra CES 2020
  • CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet spesialfunksjon)
  • Mer dekning for CES 2020 (TechRepublic på Flipboard)

TechRepublics Karen Roby snakket med Josh Locke, visepresident for salg hos Essence Security, på CES 2020 om sine Internet of Things-produkter (IoT) for eldreomsorg. Følgende er et redigert utskrift av samtalen deres.

Josh Locke: Dette er Essence Group. Vi representerer fire forskjellige forretningskanaler til vår Essence Group-paraply, og vi spesialiserer oss i IoT i flere forskjellige sektorer. Dette er vår hittil største utstilling. Vi er veldig stolte av å være på CES 2020 igjen i år, og vi kan ta deg gjennom noen av våre forskjellige kanaler. En av dem er IoT for cybersecurity, som vant en pris i år, og et av våre voksende markeder er vårt eldreomsorgsmarked, som vi kaller

CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet / TechRepublic spesialfunksjon)

Karen Roby: Det har vært mye mer vekt på det markedet nå enn vi noen gang har sett før.

Josh Locke: Det er babyboomen; det er aldersbølgen.

Karen Roby: Snakk om det. Hvordan hjelper du mennesker som er i deres hjem, for eksempel den aldrende befolkningen?

Josh Locke: Vi er en Israel-basert produsent og plattformleverandør, og vi selger ikke til forbrukere eller eldre. Vi jobber med virksomheter som allerede er etablert i seniormarkedet, det uavhengige livsmarkedet, og vi skreddersyr ikke bare maskinvaren, men også plattformene for bedre å engasjere omsorgspersoner, for eksempel på aktiviteten til deres kjære og gi IoT i hjem som bidrar med data som gir mer verdi og skaper uavhengighet på lang sikt, og holder dem i hjemmet.

Vi samarbeider med de selskapene som bringer innovasjonen vår på markedet til forbrukerne under deres merkevare, og aldersbølgen, som sagt, blomstrer raskt. Det er en ganske liten næring. Vi kaller det Personal Emergency Response Systems, PERS-bransjen, og det er en ganske liten bransje. Det handler om en industri på 1, 3 milliarder dollar. Det høres stort ut, men i hele ordningen med ting er det litt lite. Det er egentlig bare om de ti beste leverandørene av medisinske varsler eller helseknapper, eller hva du vil kalle dem.

Karen Roby: Vi hører mye om personvern av data og at vi bør være opptatt av det i alle fasetter av livene våre. Merker du at folk spør mer om personvernet til informasjonen som disse sensorene og IoT-enhetene trekker ut?

Josh Locke: Ja, men ikke så mye på seniormarkedssiden. Det er liksom en primitiv næring. Det er en ruteindustri innen boks og en knapp. Mange ganger er den kjøpt som reaktiv på noe som skjedde med mor eller far, og sønnen eller datteren er bekymret. Rundt høytiden er det en stor topp. Men på andre fasetter som sikkerhet, det er derfor vi opprettet vår SigmaDots-linje, som er ... Du vil snakke med Itsik Harpaz, men han kommer fra det israelske militæret, og det var det han gjorde for militæret (IT-forskning og utvikling), han har ekstrem kompetanse på det området, og jeg vil la ham snakke med det også. Men for å svare på spørsmålet ditt, ikke så mye på seniormarkedet, men det er aktuelt fordi det er en IoT-enhet i hjemmet, som du kan hacke data fra. Det er relevant. Det er ikke FDA-sertifisert, det trenger ikke å være det nå, men på et eller annet tidspunkt må det kanskje være det, og det må være forberedt på de typer personvernsikkerhet.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com