Hvorfor store datasuksesser henger sammen med tilgjengeligheten til utviklerne

Hva som trengs for å komme til den "ideelle tilstanden" av store data Evan Huggins fra Pernod Ricard forklarte hvordan han kategoriserer data i tre bøtter, og hvordan organisasjoner kan utnytte sine data for å forbedre virksomheten.

Det er mange år siden Gartner for første gang rapporterte at bedrifter ga ga-ga for big data, uten å ha klare planer om hva de skulle gjøre med det. I dag kan det fremdeles være sant at noen bedrifter fortsetter å slite med å bruke dataene sine, men for mange er big data virkelig et spørsmål om hvor raskt de kan akselerere i stedet for om de skal starte.

Det er en leksjon fra Clouderas siste inntektsrapport, som viser big data-selskapet betydelig utvide sitt fotavtrykk innen store bedrifter. Med over 60 bedrifter som nå investerer mer enn 1 million dollar hvert år med Cloudera, har vi tydelig flyttet inn i utvidelsesfasen for big data-prosjekter.

Men først dataene

For å sette Cloudera-kundedataene i sammenheng, er det verdt å spole tilbake selskapets resultater litt. Totalt har Cloudera lagt til 132 Global 8000 kunder det siste året, og 32 i det siste kvartalet. Store selskaper satser på Cloudera og konkurrentene som Hortonworks, for ikke å nevne mer etablerte leverandører som IBM.

Men der ting blir mer interessant er når vi ser på de største brukerne blant disse store selskapene. For et år siden kunne Cloudera kreve bare 30 kunder som bruker mer enn 1 million dollar hvert år. For et kvarter siden hadde tallet hoppet til 50. Dette kvartalet har Cloudera doblet sin kundeklubb på millioner dollar, og blomstrer fra 30 til 60. Underveis har det vekket abonnementsprogramvaren inntekter 50% til 301 millioner dollar. Det er mye penger, og det blir enda større hvis vi legger inn pengene generert av konkurrenter og jevnaldrende.

Enda mer talende, Cloudera så den totale bruttomarginene øke fra 71% for et år siden til 75% i dag. Som selskapets finansdirektør Jim Frankola bemerket på inntekter samtalen, "Clouderas fortsatte utvidelse av bruttomarginen skyldes at inntektene fra programvareinntekter vokser raskere enn inntektene fra tjenester, samt den økte effektiviteten til vår tekniske supportorganisasjon."

Med andre ord, Cloudera er nødt til å bruke mindre på tjenester for å hjelpe selskaper med å omfavne sin infrastruktur for data, noe som antyder en økende fortrolighet og modenhet blant større bedrifter med big data. Det er klart, foretak investerer endelig betydelige kontanter i big data, og beveger seg langt utover pilotfasen og inn i produksjonen.

Utfordringer fremover

Dette er ikke å si at det er jevn seiling herfra til Cloudera eller noen andre store data-leverandører. Selv om selskapet har klart å utvide sitt fotavtrykk blant eksisterende kunder, har det funnet salgskostnadene til å være høyere enn forventet.

Grunnen? Så mye som bedrifter ønsker å omfavne dataene sine, og så mye som de har modnet i evnen til å gjøre det, er det fremdeles altfor vanskelig. Mike Olson, Clouderas hovedstrategibetjent, kom med dette på oppfordringen: "Utfordringen er at ny datainfrastruktur involverer helt nye teknikker: bedrifter forstår ikke hvordan algoritmene fungerer eller hvilke de skal velge og ikke vet hvordan du kan operasjonalisere og anvende disse algoritmene til forretningsproblemene. "

Mer om Big Data

  • Datahåndtering: Et jukseark
  • Hvordan integrere robotprosessautomatisering i big data-prosjekter
  • Programmereren Hadley Wickham utpeker mangfoldet av R-samfunnet
  • Hvordan velge riktige dataanalyseverktøy: 5 trinn

En ting som vil hjelpe med dette er hvis leverandører slutter å sette opp buzzwords og i stedet fokuserer på håndfaste teknikker og teknologier for å løse konkrete forretningsproblemer. Bilprodusenter ønsker for eksempel tryggere, selvkjørende biler. I stedet for å vifte med hånden og snakke algoritmer, må leverandører av big data vise disse målkundene hvordan de skal bruke big data tech for å løse det problemet.

De må også finne nye måter å få teknologien til hendene på tekniske brukere som kan gi mening om teknologien for selskapskjøperne. Det vil si at de trenger å gjøre store datateknologier mer tilgjengelige for utviklere, inngangsporten til bedriften. Ved å gjøre stor datainfrastruktur mindre om teknisk og mer om virkelighetsbrukssaker, og ved å gjøre det mer tilgjengelig for utviklere, vil selskaper som Cloudera tjene mer penger ved å hjelpe bedrifter med å fortsette å utvide vedtakelsen av big data.

Data, Analytics og AI Nyhetsbrev

Få eksperttips for å mestre grunnleggende grunnleggende analyser av data, og følg med på den siste utviklingen innen kunstig intelligens. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com