Hvorfor store teknologiselskaper har interne beredskapssystemer

Hvorfor store teknologiselskaper har interne beredskapssystemer Everbridges Meg Lovell forklarer hvorfor store teknologiselskaper med distribuerte team som Apple, Google og Amazon har sine egne varslingssystemer.

Dette er det siste intervjuet i en serie på fire videoer med Everbridges Meg Lovell . De andre videoene finner du her:

  • Hvordan hendelser som falsk missilvarsel på Hawaii kan unngås
  • Hva får nødvarslingssystemer til å gå feil?
  • Beste praksis for å spore mobilarbeidere i nødstilfeller

Store selskaper som Apple, Google og Amazon har egne interne varslingssystemer. TechRepublic møtte Everbridges Meg Lovell for å forstå hva noen av disse systemene er, og hvordan andre selskaper kan ta i bruk lignende tilnærminger under en nødsituasjon. Nedenfor er en transkripsjon av intervjuet deres.

Lovell: Dette er faktisk et virkelig voksende område akkurat nå i forretningskontinuitet og katastrofegjenoppretting. Så når det gjelder disse spesielle selskapene, hva er deres mest verdifulle eiendel? Deres folk. Deres folk er den desidert mest verdifulle eiendelen. Så når du har en slags forretningsavbrudd, som kan være alt fra forstyrrelse i forsyningskjeden til en lastebil som glir av en vei til en bombeeksplosjon på en flyplass et sted i utlandet. Og alt dette kan forårsake forstyrrelser i virksomheten din fordi du ikke vet hvor folkene dine er, du vet ikke om de er trygge.

Så en av tingene jeg oppfordrer alle våre kunder til å gjøre med systemene våre er at vi vil at de skal kunne spore, ikke bare eiendelene deres, så deres datasentre, produksjonsanlegg, kontorer, osv., Men vi vil også at de skal kunne å spore folket sitt. Og for å effektivt spore personene dine i en nødsituasjon, må du være forberedt på forhånd. Så det er ikke en vanskelig prosess for bedrifter å gjøre, den blir bare oversett. Fordi det er et par ting du trenger å vite om folket ditt. Du må vite hvem folkene dine er, og det er noe folk ofte glemmer, og du trenger å vite hvor disse menneskene til enhver tid er. Og du må også vite hvordan du kan nå disse menneskene i en nødsituasjon.

Og det kan ikke bare være på modalitet. Du kan ikke garantere at en tekstmelding som er sendt ut fra et system automatisk kommer til å komme den gjennom et komplisert internasjonalt nettverk og bli levert i Tyrkia, si om det var en hendelse på flyplassen. Du må ha flere tilgjengelige modaliteter for å nå alle disse menneskene i tilfelle en situasjon, fordi det kan være at den lokale SMSen blir overbelastet av at folk i Tyrkia sender SMS og sikkerhetskopierer muligheten for å få dem ut. Så det oppfordrer vi til å ha flere modaliteter for å komme i kontakt med folket ditt.

Så når du har disse tre tingene, kan du kommunisere effektivt og komme tilbake til virksomheten raskere, men når du ikke har de tre tingene, mener jeg at det automatisk setter deg opp for å mislykkes i en nødsituasjon, fordi hvis bomben går av og du prøver å finne ut hvem du bør spore, det er altfor sent. Hvis du prøver å finne ut hvor de er, vil det sette deg tilbake timer eller dager. Og hvis du ikke vet hva nummeret er eller hvordan du kontakter dem, kan du ikke komme i kontakt med dem.

Så virkelig, du kan ta en hendelse der jeg har fått kunder til å rapportere at de har hatt internasjonale forekomster på grunn av bombeeksplosjoner der det tidligere har tatt dem tre eller fire dager å gjøre rede for alle menneskelige ressurser i disse områdene. Med Everbridge-systemet og å ha alt dette automatisert og planlagt, har det tatt dem 15 minutter.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag


Se også

  • Hvordan hendelser som falsk missilvarsel på Hawaii kan unngås (TechRepublic)
  • Nødkommunikasjon for sivile kan forbedre seg snart, takket være NICER (TechRepublic)
  • 3 faktorer du må ta i betraktning når du velger et massevarslingssystem (TechRepublic)
  • Hawaiis falske missilalarm skinner søkelys på varslingssystemer (CBS News)
  • Alvorlig vær- og nødpolitikk (Tech Pro Research)
Bilde: iStock / gorodenkoff

© Copyright 2020 | mobilegn.com