Hvorfor blockchain-basert cybersecurity kan være svaret for sårbare IoT-nettverk

Hvorfor blockchain-basert cybersecurity kan være svaret for sårbare IoT-nettverk CES 2020: En "hacket" robot var på skjermen for å demonstrere hvordan SigmaDots serverløs arkitektur er klar til å avverge IoT sikkerhetstrusler.

Mer fra CES 2020

  • CES 2020-oppdatering: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite
  • Bilder: Rare, sprø og kule teknikker fra CES 2020
  • CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet spesialfunksjon)
  • Mer dekning for CES 2020 (TechRepublic på Flipboard)

Tech Robepublics Karen Roby snakket med Itsik Harpaz, visepresident for forskning og utvikling ved Essence Security, på CES 2020 om sitt SigmaDots-produkt og sikkerhet for Internet of Things (IoT). Følgende er et redigert utskrift av samtalen deres.

Itsik Harpaz: Dette er Zigman. Zigman er en IoT-enhet. Nå vil jeg sikre Zigman, men jeg begynner med å betjene Zigman. Jeg tror han danser for meg og gjør den slags aktiviteter. Hvordan IoT-enhetene fungerer, er IoT-løsningen i utgangspunktet basert på en veldig lite strøm CPU som kjører programvaren, og kommuniserer gjennom en gateway til skyen og applikasjonen. I utgangspunktet har disse enhetene lite strøm. Det er ingen praktisk nettbasert sikkerhet for å sikre dem. Og det skjer mye angrep i cybersecurity. Det er fremdeles et blått hav med referanse til hackere. Så hva kan jeg gjøre? Nå er Zigman hacket. Jeg hacker serversiden til Zigman, og serversiden er ikke sikker. Ved å hacking, når jeg prøver å betjene Zigman, blir han gal.

CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet / TechRepublic spesialfunksjon)

Karen Roby: Han opptrer gal fordi du nå har hacket ham.

Itsik Harpaz: Ja, jeg sender falske kommandoer til ham, og nå legger jeg SigmaDots-vaksinen inn i Zigman.

Karen Roby: Så, SigmaDots, som er produktet ditt, legger du nå til?

Itsik Harpaz: Og SigmaDots-løsningen, det som det gjør er å fjerne den utsatte delen ut av systemet. Vi har en distribuert programvareløsning som muliggjør et sikkert system ved å sette et nivå av programvare på enheten og distribuere den sårbare delen av serversiden, slik at en hacker ikke kan angripe de eneste enhetene. For å hacke enheten, må du hacke hele systemet, hele nettverket. Og dette er blockchain-tilnærmingen fra SigmaDots. Vi har en unik tilnærming til cybersecurity for IoT. Vi vokste opp av Essence. Essence er en stor IoT-produsent. Vi forstår begrensningene til IoT. Vi forstår produsentens begrensninger, så vi utvikler en neste løsning som begynner å bli lansert i det europeiske markedet som en cybersecurity-løsning, og vi tar sikte på å sikre IoT-enheter.

Spesiell rapport: Utnyttelse av IoT i bedriften (gratis PDF)

Karen Roby: Tror du folk virkelig forstår hvor sårbar IoT deres er? Vi har IoT-enheter og sensorer i våre hjem og overalt nå. Tror du folk virkelig forstår hvor sårbare disse enhetene er?

Itsik Harpaz: Jeg tror at endringene startet for to år siden, og verden var fortsatt veldig naiv. Bevegelsen av forandring, det er mye å angripe, mange av artiklene ... Ringdørklokker er hacket, og nå er ikke hjemmet ditt sikret. Det begynner å være reguleringsprosesser som i California, der regjeringen bestemte at de trenger cybersikkerhet for IoT. Så verdens begynner å endre seg, og vi vil være en del av revolusjonen fordi vi har en unik teknologi.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com