Hvorfor blockchain fundamentalt kan endre virksomhetsvirksomhet

Hvorfor blockchain fundamentalt kan endre bedriftsvirksomheten Blockchains gjør regnskap og styring veldig automatisert sammenlignet med hva det er i dag, sier administrerende direktør i Global Blockchain, Shidan Gouran.

CEO i Global Blockchain, Shidan Gouran, snakket med Dan Patterson fra TechRepublic om endringene fremover for styring og regnskap, takket være Blockchain-automatisering. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

Dan Patterson: Hvordan skaler du dette eller finner i det minste analoger mellom medieindustrien og andre næringer som eksperimenterer med blockchain? Det er mye data som sier at oppover til 70% av CISO-er og av beslutningstakere i IT-avdelinger har eksperimentert med blockchain, men bare 1% har faktisk brukt det i bedriften. Hvilke råd har du til andre selskapets teknologiledere som ønsker å implementere blockchain-teknologi, men som ennå ikke har funnet et formål med det?

Mer om IoT

  • Topp 10 IoT sikkerhetsrisikoer for virksomheter
  • 3 viktigste hemmere for IoT-adopsjon i bedriften
  • Internet of Things-policyen (TechRepublic Premium)
  • For mer om IoT og andre nyvinninger, kan du abonnere på vårt nyhetsbrev fra Next Big Thing.

Shidan Gouran: Før jeg svarer på det, kan jeg bare nevne at det er en annen medieapplikasjon på dette, som stemmer. Blockchains er perfekte løsninger for å stemme, faktisk. I global skala, der millioner av mennesker kan stemme på noe, vet du at systemet ikke kan rigges. Vi jobber med ett medieselskap, som har et show der folk stemmer for deltakerne og hva ikke. Hvis du gir deltakerne et visst antall symboler og sier "Du har bare" x "antall symboler for året. Du må være veldig klok på hvordan du bruker disse symbolene til å stemme med dem, " Du har ikke engang må gjøre dem omsettelige i dette tilfellet, det blir et perfekt verktøy for å ha et mer rettferdig avstemningssystem, fordi personen gir noe av verdi som han ikke kan få tilbake. Så han må virkelig ta et valg på hva han stemmer, eller ikke stemmer.

Når du går derfra inn i bedriften, gjelder det samme i bedriften. I bedriften kan blockchains helt endre alt. Årsaken til det er fordi de gjør regnskap og styring veldig automatisert sammenlignet med hva det er i dag. Ett prosjekt-

Dan Patterson: Har du noen eksempler? Kan du forklare det?

Shidan Gouran: Ja, så ett prosjekt vi jobber med akkurat nå kalles "Stratus Marketplace", som er et de-sentralisert lagernettverk, og bedriften. Så for eksempel: inne i et selskap kan du ha to forskjellige avdelinger, og en av dem har ekstra lagringskapasitet og andre avdelinger trenger en ekstra lagringskapasitet. Akkurat nå er det vanskelig å få det systemet. Du må gjennom ledelsesgodkjenning, du må få regnskapsførere til å godkjenne det. Det er mye ressurser som brukes på dette. Med blockchains kan du automatisere prosessen og lage den på en måte som også dataene blir adskilt. Selv inne i en virksomhet er det semi-autonome avdelinger som ikke nødvendigvis ønsker å snakke med hverandre på et nivå der de deler all sin informasjon med hverandre.

Her kan du både kryptere og ha sikre data på noen andres server og en fullstendig automatisert måte å godkjenne og bokføre ressursene som brukes, og det er en stor fordel. Når du arbeider med et massivt ... et massivt foretak, et stort selskap som er så autonomt, trenger du virkelig et system som blockchains; som styrer autonome systemer, ikke sant? Dette systemet Stratus vi har utviklet, fungerer ikke bare i bedriften, det fungerer også mellom bedrifter. Du kan for eksempel ha-- jeg bare gir dette teoretisk-- Shell og BP som er konkurrenter, Shell kan tilby lagring på det generelle konsortiet til selskaper som er en del av dette nettverket, og BP kan kjøpe den lagringen og likevel vet at dataene ikke vil være synlige for motparten.

Det reduserer lagringskostnadene kraftig, for nå selger du overflødig kapasitet.

Dan Patterson: Akkurat, ikke sant. Jeg elsker ideen om å selge overflødig kapasitet og effektivisere prosesser, selv om det er en konkurrent fordi blockchain kan validere visse typer informasjon.

Shidan Gouran: Så ta denne modellen, du kan til og med bruke den på forbrukere, fordi dette er veldig likt hva Dropbox eller iCloud gjør, på slutten av dagen. Når du legger informasjonen din på Dropbox, på slutten av dagen, har du å gjøre med en tredjepart, som potensielt kan få tilgang til innholdet ditt. Det er i deres hender. Her har du et veldig åpent nettverk der du er den eneste personen som kan kontrollere dataene og menneskene du vil kontrollere dataene, og det gjør selskaper som Dropbox og iCloud til mye mer varebedrifter som egentlig bare er bruker- grensesnitt på toppen av dette nettverket.

Det kan være potensielt revolusjonerende, og jeg tror virkelig at denne modellen for lagring virkelig kan endre Internett slik vi kjenner det. Det kan gjøre det fra en trestruktur til en mer graflignende struktur, der ting er tilgjengelig og gir folk muligheten til å konkurrere på et nivå som de ikke kunne tidligere.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com