Hvorfor innhold er motoren som driver digital transformasjon

Hvorfor innhold er motoren som driver digital transformasjon Shane Snow, kontinuerlig grunnlegger og forfatter av 'Dream Teams: Working Together Without Falling apart', forklarer hvorfor historiefortelling er et kraftig forretningsverktøy.

Tech Patterson's Dan Patterson snakket med forfatter og kontinuerlig grunnlegger Shane Snow om hvordan merkevarer søker å styrke autentiske forbindelser under digital transformasjon.

Patterson: Shane, takk for at du ble med oss ​​i dag. Jeg lurer på om du kunne hjelpe oss å forstå, vi hører mye sjargong om merkevareinnhold. Men jeg lurer på om vi kunne begynne med den på en, hva er merkevareinnhold, og hvorfor har merkevarer, annonsører og andre selskaper henvendt seg til merkevareinnhold for å lage forbindelser de ellers ikke kunne lage med tradisjonell reklame?

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Snø: Så det pleide å være at hvis du hadde et selskap og du ønsket å få nye kunder, eller komme foran nye mennesker, måtte du betale et medieselskap som ditt, for å legge meldingen din ved siden av det folk var lese eller se, og det er reklame. Men det som har endret seg er at teknologien har gjort det slik at du på en måte kan hoppe over den formidleren hvis du vil. Du kan også bruke den eksponeringen med den formidlingen for å få folk til å ta hensyn til deg, og så kan du holde oppmerksomheten ved å gi dem slags hva du slår på TV-en for i alle fall, historier. Det viser seg at historier er en av de tingene som mennesker er bygd for å ta hensyn til, og å bry seg om ting når de først har lært noe historien.

Og det, det er det merkede innholdet er, merkevarer som prøver å fortelle hva slags historier avisene og TV-selskapene de historisk har fortalt. Og merkevarer ønsker å gjøre det slik at de litt kan henge på folk litt lenger, og kanskje få dem til å bli kunder.

Patterson: Ja, og hvis du tenker på et tradisjonelt radio- eller TV-sted, er dette 30 sekunders historier. Så, hvordan sikrer du at publikum eller forbrukere av merkevareinnhold føles som om de ikke bare leser en reklame på 600 ord?

Snø: Det er litt av å snu manuset. Det pleide å være at hvis du var en annonsør, ville du bare sagt: "Kjøp min ting." Nå må du faktisk gi publikum det de vil først, og få dem til å like deg først før du kan si: "Åh, og forresten, jeg selger denne tingen." Det er mye mer av en myk type tilnærming, men det viser seg på grunn av sosiale medier, på grunn av internett er det ingen mennesker i verden som ikke har en million alternativer for hvem de vil gjøre forretninger med. Så vi forsker mye. Vi velger selskaper vi liker å kjøpe fra eller å gjøre forretninger med. Og slik, det slags krefter det selskapet til å gi først, og deretter spørre senere. Eller, for å gi først til det er et forhold der, og så trenger de ikke å spørre fordi folk liker dem.

Det er slik det er endret, og det er faktisk å endre måten mange selskaper opererer internt på. De må være litt bedre, de må være litt mer kongruente på grunn av dette, fordi dette er akkurat slik forbrukerne oppfører seg nå.

Patterson: Jeg elsker denne ideen om å lytte til merker, så vel som å bare plastere verden med konvertible reklame. Hvilke eksempler har du sett på merkevarer, når de gjennomgår digital transformasjon, og når de virkelig forstår virkningen av innhold. Hvilke typer transformasjoner har du sett dem gjøre internt med strukturen sin, og måten de kommuniserer med hverandre og publikum?

Snø: Mange av våre kunder hos Contently, mitt selskap, er i finansielle tjenester, eller er en slags storbedrift til næringsliv. Det du ser i mange av disse selskapene er, er faktisk en sentralisering av et team som vanligvis rapporterer til administrerende direktør, eller CMO. Men det begynner å danne seg et team hvis jobb er å finne interessante historier i selskapet, eller finne historier som skjer i verden som selskapet bryr seg om. Og lag deretter sine egne historier i tekst og video, og hva det enn er. Og gi dem til de forskjellige avdelingene i selskapet. Så de vil mate markedsavdelingen, de vil mate salgsteamet, og de vil mate HR-avdelingen slik at hver av disse gruppene kan bruke historier for å bygge relasjoner for å få folk til å bry seg.

Den mest modne typen merker som driver med denne merkevaren innholdet, skaper faktisk dette lille studioet, så å si, inne i selskapet deres. Det er hvis du blir ordentlig moden. Før det starter det vanligvis i markedsføring. Det er vanligvis noen i markedsføring, jobben deres er å lage innhold og fortelle historier som en del av kampanjer eller noe, i stedet for bare å kjøpe reklame. Så, du slags uteksaminert fra det, til denne mer slags modne modellen. Og på et bestemt tidspunkt blir det en ting som til og med ... Mitt favoritteksempel er administrerende direktør i Marriott har faktisk sin egen blogg. Han tror på denne innholdstingen så mye at de har et gigantisk, nesten TV-studio. Det første du ser når du går inn dørene, det er en del av slags frontkontor av det du ser når du går til Marriott. Det er den slags høydepunktet jeg tror, ​​av det vi begynner å se med merkevarer.

Patterson: Jeg lurer på hva KPI-er er. Med automatisering, og med automatisert annonsering, er det veldig enkelt å finne ut hva KPI-en er. Enten det er konverteringer, om det er brukt tid på nettstedet, eller noen av de andre mer sofistikerte målene for å spore brukeratferd. Men med innhold er det vanskelig å måle hjertestrengene, hvordan noe kan trekke på en bruker følelsesmessig, eller et menneske følelsesmessig. Så, hvordan måler du det?

Snø: Det vi pleide å gjøre er fullmakter. I utgangspunktet legger du en plakat på siden av veien, og du teller hvor mange biler som sannsynligvis går forbi, og du sier: "Noen prosent av disse menneskene ser det sannsynligvis, og noen prosent av disse menneskene gjør noe med det." Så, du gjør litt matte rundt fullmakter på internett. Det vil være sidevisninger og gjenta besøk, og hvor mye tid du bruker. Men på den emosjonelle delen er det faktisk et veldig interessant gjennombrudd som nettopp skjedde. Det er et selskap som heter Immersion Neuroscience, ute i California. Claremont, tror jeg. Det de gjorde, var at de oppfant dette bandet som du slags klistrer på armen, og det måler variasjoner i nerven mellom hjernen og hjertet ditt, at faktisk denne nerven vil, antar jeg at wobble er det upresise, ikke-vitenskapelige ordet. Men nerven vil bevege seg, og de kan faktisk måle når hjernen din genererer kjemikalier som indikerer at du har en emosjonell respons.

Så, dette selskapet gjør er å faktisk få folk til å sette seg ned og se på film, veldedighetsbegivenheter, reklame, YouTube-videoer og faktisk se hva det er som folk ser på som har mest følelsesmessig respons. Punchline er at jo mer personlig og emosjonell fortellingen, du vet, faren som snakker om sønnen hans som har en sjelden sykdom. Det vil få folk til å svare mer, og hjernen deres er mer inn i hva meldingen er. Enn, si statistikk om hvor mange barn som har den samme sykdommen. Så det er trender vi kan se av det. Men vi kan faktisk måle hjernens respons nå direkte gjennom denne typen enheter.

Patterson: Ok, Shane Snow er grunnleggeren av Contently og forfatteren av en rekke bøker. Shane, du har en helt ny bok som kommer ut, hva er den og hvorfor skal vi lese den?

Snø: Så boka heter "Dream Teams", og den handler om paradokset om når mennesker kommer sammen, vi enten gjør fantastiske ting, vi gjør gjennomslag. Eller mesteparten av tiden bremser vi. Store grupper går sakte, og vi har mange problemer. Du kan på en måte se i et hvilket som helst selskap eller i verden, hvordan det samme paradokset eksisterer. Vi vil gjøre gjennombrudd, det kan vi. Vi innser at vi har det potensialet, men vi gjør det vanligvis ikke.

Noe av det jeg faktisk snakker om i Dream Teams, er hvordan historiefortelling har blitt brukt for å skape sosiale bevegelser. Hvordan, de mest vellykkede bevegelsene til grupper som har blitt undertrykt, eller er små, og deretter klart å vinne rettigheter, og forandre verden, skjer fordi ... Ikke fordi vi snakker om statistikken over hva som skjer som er galt i verden. Men fordi vi lærer denne historien om kvinnen som ikke ville gi fra seg setet på bussen. Det er en del av dette, men selve boka handler om å jobbe bedre og gjøre ting bedre for oss alle. Så det heter Dream Teams, og kommer ut om en måned, så jeg er selvfølgelig super spent på det. Takk for at du spør.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com