Hvorfor digitale enheter ikke er ansvarlige for ansatte distraksjon

Hvorfor ledere må måle ansattes engasjement Ledere trenger å skape en engasjerende kultur som gir dyktige talent det de trenger for å gjøre sitt beste arbeid, ifølge Santiago Jaramillo, administrerende direktør og medgründer av Emplify.

Teknologi kan være et symptom på distraksjon på arbeidsplassen, men det er ikke skylden, ifølge atferdsdesignekspert Nir Eyal i sin nylig utgitte bok, Indistractable. Digitale enheter kan til og med hjelpe til med å dempe alle daglige arbeidsforstyrrelser.

"Vi har alle sett hvordan de siste årene har mange av oss oppdaget at det er umulig å følge pingene og dykkene og ringene våre. Og det kan være en enorm kilde til distraksjon, " sa Eyal til TechRepublic. "Det er imidlertid en misoppfatning av at teknologi forårsaker distraksjon. Selv om det er en proksimal årsak, er det ikke grunnårsaken."

Slik får du mest mulig ut av Apples gratis produktivitetsapper: 9 tips (gratis PDF) (TechRepublic)

Økningen i tech-enheter har forårsaket en digital distraksjonsepidemi spredt over hele USA. Flertallet (75%) av amerikanerne beskylder spesifikt digitale varsler for deres manglende fokus på jobben, fant en reMarkable-rapport fra Get Your Brain Back. I tillegg fant rapporten at 70% av folk sa e-postmeldinger har en negativ innvirkning på kvaliteten på arbeidet.

Hvor distraksjonene kommer fra

Mens folk bruker digitale enheter for å drive med distraksjoner, blir det ikke distrahert på grunn av teknologien - det starter innenfra, sa Eyal.

Distraksjon er faktisk forårsaket av interne triggere. "Når vi føler oss stresset, eller når vi føler oss ensomme, usikre, engstelige, trette, ser vi etter psykologisk lettelse fra disse ubehagene i hodene våre, med noe vi gjør med kroppene våre. Vi går og sjekker enheten. Vi går og gjør noe med teknologi for å lindre dette ubehaget, "bemerket Eyal. "Hvis vi ikke grunnleggende forstår hvordan vi skal takle det ubehaget, vil vi alltid bli distrahert av noe."

Vi må vurdere følelsene våre og lære å håndtere dem på en sunn måte, i stedet for å vende oss til eksterne enheter og andre Band-Aid-taktikker.

Ideen om distraksjoner er ikke en ny sak, la Eyal til. Med 2500 år tilbake diskuterte Platon i republikken hvor distraherende verden var, og hevdet at "alle livets ordinære goder" har "korrupsjon og distraherende effekt."

"Det er ikke din skyld at disse distraksjonene eksisterer. Du oppfant ikke e-postmeldinger. Du oppfant ikke Slack. Det er ikke din feil, men det er ditt ansvar, " sa Eyal. "Når det gjelder arbeidsplassen, må vi erkjenne at distraksjon på arbeidsplassen er et symptom på kulturell dysfunksjon."

Hvordan distraksjoner er et tegn på en dysfunksjonell arbeidsplass

Mer enn halvparten av de ansatte i teknologien (52%) mener at de jobber i et dysfunksjonelt eller giftig arbeidsmiljø, og en av de største bidragende faktorene er faktisk distraksjon, sa Eyal.

"Hvis sjefen din for eksempel ringer deg klokka 19 på en fredag ​​kveld, og sier: 'Vi har en stor krise, må du begynne å jobbe med det akkurat nå.' Er det telefonen, teknologien som er feil, at sjefen din pleide å kontakte deg? Eller er det din frekke sjef som er problemet? " Eyal spurte.

Mens den uhøflige sjefen helt klart er rotproblemet, mister folk synet av det, i stedet klandrer den proksimale årsaken: Teknologien.

I sin undersøkelse av boka sa Eyal at han fant at annet enn e-post, siterer arbeidere Slack som den mest distraherende teknologien. Logisk nok bestemte Eyal seg for å besøke Slack, fordi "hvis teknologi var kilden til problemet, så ville folk på Slack være de mest distraherte menneskene på jorden."

Dette var ikke tilfelle. Hos Slack blir ansatte irettesatt hvis de er på Slack om natten eller i helgene. På veggen i selskapets hovedkvarter står det i store rosa bokstaver "Arbeid hardt og gå hjem."

Etter å ha besøkt kontoret sa Eyal at han forsto at "de ikke sliter med distraksjon hos Slack. De sliter ikke med det fordi de har en sunn selskapskultur der folk kan snakke om problemene sine, og fikse dette distraheringsproblemet. Når du jobber på en arbeidsplass der folk ikke kan snakke om problemene sine, og distraksjon er bare et annet problem, er det den virkelige årsaken til at folk stadig føler seg bundet til enhetene sine på jobb, "fortsatte Eyal.

Så, hvordan endrer du bedriftens kultur?

Det første trinnet ansatte må ta for å endre bedriftens distraherte kultur, er å bli "udelukkende" selv. Udelistelig er et ord Eyal brukes til å beskrive tilstanden av å ikke kunne bli plaget eller distrahert - en fokusertilstand.

Eyal ga følgende fire viktige skritt folk kan ta for å bli utelukkelige:

1. Mestre de interne triggerne: Folk må finne taktikker for å takle sine personlige problemer på en sunnere måte, i stedet for å bruke distraksjoner som en midlertidig løsning.

2. Få tid til distraksjon: Arbeiderne bør lage en plan for arbeidsdagen sin ved å bruke en kalender eller oppgaveliste, slik at det ikke er ledig tid til å bli distrahert. Hvis du ikke har en plan for dagen, er du sikker på å bli distrahert.

3. Hack tilbake de eksterne triggere: Ved å hacke tilbake, betyr Eyal at folk må identifisere hva deres store distraksjoner er - teknologi eller kolleger - og redusere tiden deres brukt på dem.

4. Bruk teknologi for å bekjempe teknologi: Teknologi er ikke ond; folk kan faktisk bruke teknologi for å begrense bruken av den. Et eksempel Eyal ga var Focusmate.com, et nettsted som kobler arbeidere med andre arbeidere via webkamera for å utføre fokusert arbeid sammen.

Etter at arbeidere blir uavhengig av hverandre, kan de forsøke å spre den følelsen gjennom selskapet.

"Hvis vi er utelukkende i små team, er det slik vi endrer selskapskulturen, " sa Eyal. "Løsningen er ikke e-postfri fredager eller ingen møte onsdag. Dette er taktikker. Taktikk er det du gjør. Strategi er hvorfor du gjør det. Og så er det mye viktigere å forstå hvorfor vi har disse problemene. Og grunnen hvorfor vi har problemer i organisasjonen er fordi vi ikke kan snakke om problemer. "

Nøkkelen er å få en leder ombord, sa Eyal, "fordi kulturen renner nedover." Hvis en leder viser en utelatbarhet, vil de ansatte følge et eksempel.

For mer, sjekk ut de 10 advarselstegnene for en dysfunksjonell arbeidskultur på TechRepublic.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

  • Hvordan bli CIO: Et jukseark (TechRepublic)
  • Cloud providers 2019: En kjøperguide (TechRepublic nedlasting)
  • Retningslinjer: Arbeidsplassetikk (TechRepublic Premium)
  • Tekniske budsjetter 2019: En CXOs guide (ZDNet)
  • 6 måter å slette deg selv fra internett (CNET)
  • Beste oppgavelister-apper for å håndtere oppgaver på hvilken som helst plattform (Download.com)
  • CXO: Mer målesningsdekning (TechRepublic på Flipboard)

© Copyright 2021 | mobilegn.com