Hvorfor direktør for markedsføringsdata blir den hotteste nye rollen i 2019

Video: Det IBM Watson-drevne smarte systemet som kan være din neste kontorsjef. Se hvordan hundrevis av sensorer vevd i hele IBM Watson IoT Center i München gjør det mulig for et Watson-drevet system å finne arbeidere et gratis skrivebord og hjelper gjestene med å navigere på kontoret.

Mer om Big Data

  • Datahåndtering: Et jukseark
  • Hvordan integrere robotprosessautomatisering i big data-prosjekter
  • Programmereren Hadley Wickham utpeker mangfoldet av R-samfunnet
  • Hvordan velge riktige dataanalyseverktøy: 5 trinn

Kunstig intelligens (AI) er klar til å revolusjonere nesten alle bransjer, og har allerede begynt å transformere verden av markedsføring, ifølge en mandag-rapport fra IBM Watson Marketing. I løpet av 2019, gjenoppdager CMOs og digitale byråer markedsføringsfunksjonen, drevet av et økende behov for å strukturere data for å muliggjøre handlingsrike beslutninger i sanntid, viser rapporten.

"Det er ikke ofte et helt yrke opplever en endring i havet som har påvirket alle fasetter av markedsføring, men vi er i det øyeblikket, " sa Sylvia Vaquer, medgründer og sjef for kreativ sjef i SocioFabrica. "Denne transformasjonen som er drevet av AI-drevne inferensielle forbindelser gir en sjelden mulighet til å arkitektere hele 'markedsføringshuset', men det er viktig å ha praktisk kunnskap for å utnytte det."

Den enorme veksten av informasjon vil føre til at direktøren for markedsføringsdata og andre datarelaterte markedsføringsroller i banebrytende organisasjoner i 2019 øker, ifølge rapporten. Disse dedikerte rollene vil etablere og drive menneskelige og maskin / system-tilkoblinger i hele selskapet. Disse fagfolkene vil samarbeide med teknologileverandører og interne team om dataintegrasjon, samt lage prosesser, regler og prosedyrer for å sikre at kritiske data blir samlet inn og integrert i en kundedataplattform (CDP) for bruk, heter det i rapporten.

Data har vært et grunnleggende stykke av puslespillet for vellykkede markedsførere, og bidratt til å fremme kundesegmentering, personalisering og relevant melding til kunder og potensielle kunder. Veksten av AI-baserte markedsføringsverktøy har gjort datahåndtering og integrering oppdragskritisk for markedsføringsorganisasjoner, opplyser rapporten, med 61% av ledere som indikerer at maskinlæring og AI er selskapenes viktigste datainitiativ for 2019, ifølge en MemSQL-undersøkelse.

Andre nye roller som økningen av data og AI i markedsføring vil muliggjøre inkluderer integrering av data og markedsføringsdataarkitekter, forutslo rapporten. Disse fagfolkene vil hjelpe organisasjoner å bruke AI- og maskinlæringsbaserte verktøy mens de analyserer data og kundeatferd, kommer med anbefalinger og spådommer og blir smartere over tid.

Sammen med disse nye rollene vil markedsførere se etter løsninger som er åpne og enkle å integrere via API-er og forhåndsbygde kontakter, heter det i rapporten. "De selskapene der markedsføring sliter med å samarbeide med IT, kundesupport og e-handel og å integrere relevant data på tvers av kanaler, funksjoner og systemer, vil i det vesentlige begrense deres AI-markedsføringssystemer fra å ta nøyaktige eller pålitelige beslutninger og anbefalinger, " bemerket den.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Økningen av AI i markedsføring har ført til at mange CMO-er har reimaginert avdelingene sine. - IBM Watson Marketing, 2018
  • Bedrifter vil begynne å ansette direktør for markedsføringsdata og andre fagfolk innen markedsføringsdata i 2019. - IBM Watson Marketing, 2018

Data, Analytics og AI Nyhetsbrev

Få eksperttips for å mestre grunnleggende grunnleggende analyser av data, og følg med på den siste utviklingen innen kunstig intelligens. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com