Hvorfor ingeniører forlater selskapet ditt: De 7 mest siterte grunnene

Video: Hvordan vinne kriget for teknaltalent På Midmarket CIO Forum 2017 forklarte Dan Roberts fra Ouellette & Associates Consulting hvordan man bedre kunne tiltrekke og beholde teknaltalent.

Å ansette dyktige teknikere er fortsatt en kamp for mange ledere, men det er bare halve slaget: Når de først har funnet den rette kandidaten, sa 44% av selskapene at de strever med å beholde det IT-talentet, ifølge en fredagsrapport fra Digital Ocean.

Årsakene til dette er varierte, finner rapporten. Ansette ledere siterte konkurransemuligheter andre steder (34%), mangel på liknende talent (20%), stagnasjon i prosjekter som de-motiverer ingeniører (19%), mangel på vekstmuligheter (17%) og ikke gjør oppbevaring en eksplisitt prioritet (10%) som de viktigste årsakene til at deres selskap har problemer med å beholde teknologisk talent.

Imidlertid ser det ut til å være en kobling mellom å ansette ledernes tro og ingeniørers reelle grunner for å forlate en jobb, fant rapporten. Da ingeniører ble spurt om de viktigste årsakene til at de valgte å forlate en jobb, toppet mangelen på muligheter for vekst og utvikling listen, med 49% av ingeniørene som siterer dette.

Her er de syv viktigste grunnene til at ingeniører sa at de forlot en stilling tidligere.

  1. Stillingen manglet muligheter for vekst og utvikling (49%)
  2. Ledelse / ledelse var dårlig (47%)
  3. Selskapet brukte ineffektive eller foreldede teknologier (31%)
  4. Jeg ble tilbudt høyere kompensasjon andre steder (21%)
  5. Jeg ønsket mer frihet til å jobbe eksternt (19%)
  6. Det var for mange stillestående prosjekter (18%)
  7. Jeg ble tilbudt bedre fordeler andre steder (16%)

Dette fremhever det faktum at teknologitalenter prioriterer jobber som gir muligheter for vekst, sterkt lederskap og nyskapende teknologi, i stedet for de som bare tilbyr topp kompensasjon, fordeler og fordeler.

Dette ser ut til å bære ut blant de 56% av selskapene som sa at de ikke har problemer med å beholde teknikere, melder rapporten. De viktigste grunnene til at disse selskapene siterte for deres evne til å holde ingeniør- og utviklertalent i huset inkluderer en flott arbeidsplassskultur (54%), gode muligheter for vekst (20%), rask implementering og implementering av nye teknologier (20%) og konkurrerende lønn (7%).

SE: Rekruttere og ansette topptalenter: En guide for bedriftsledere (TechRepublic)

Talent er nei. 1 hindring for å holde CIOs fra å nå sine mål, ifølge en Gartner-rapport. Med dette i bakhodet er det fordelaktig for bedrifter å investere i talentutvikling og teknologier for å holde de beste IT-ansatte rundt omkring.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • 44% av selskapene sa at de sliter med å beholde IT-talentet. - Digital Ocean, 2018
  • De viktigste grunnene til at ingeniører forlater jobber inkluderer manglende mulighet for vekst og utvikling (49%), dårlig ledelse (47%), og bruker ineffektive eller foreldede teknologier (31%). - Digital Ocean, 2018

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com