Hvorfor bedriften bør ta hensyn til NASCARs forskningstaktikker

Hvordan velge riktige dataanalyseverktøy: 5 trinn Data er en av de mest integrerte forretningsfordelene for et selskap, men noen ganger er det uklart hvordan man utnytter denne informasjonen. Dette er hvordan.

Mer om Big Data

  • Datahåndtering: Et jukseark
  • Hvordan integrere robotprosessautomatisering i big data-prosjekter
  • Programmereren Hadley Wickham utpeker mangfoldet av R-samfunnet
  • Hvordan velge riktige dataanalyseverktøy: 5 trinn

NASCAR er ikke fremmed for å vokse og opprettholde sin fanbase. Den har begeistret og fengslet fanselskaper siden starten i 1948.

I 2019 ble NASCARs analysegruppe opprettet som en måte å integrere alle de forskjellige analyseaktivitetene som avdelingene i NASCAR utførte.

"Som mange organisasjoner fulgte vi med og rapporterte om fanaktiviteten vår, men det vi virkelig ønsket å vite var å bli enda mer engasjert med fansen vår, " sa Norris Scott, NASCARs visepresident for analyse og innsikt. "Vi erkjente at hvis vi noen gang skulle få et virkelig helhetlig og integrert syn på kundene våre, ville vi trenge å bryte ned de enkelte avdelingssiloene."

For å gjøre dette, bruker NASCAR primærundersøkelse som selskapet utfører, i tillegg til forskning på sosiale medier, og forskning bidro fra bransjekilder som Neilson.

"Vi anerkjente at vi trengte sterke relasjoner med eksterne forretningspartnere, samt en mer integrert tilnærming til data internt, " sa Scott.

Få innblikk

NASCAR fullførte flere analyseprosjekter som ga ny kundeinnsikt. Disse prosjektene åpnet også for nye engasjementsmuligheter med kundene.

"Nylig fullførte vi en kundesegmenteringsstudie, " sa Scott. "Studien tillot oss å få mer detaljert innsikt i fansen vår, som vi faktisk delte inn i seks separate grupperinger, basert på hva vi lærte."

Scott, som sa at studiens resultater fortsatt brukes, understreket at NASCAR var i stand til å lære mer om interessene til forskjellige fansegmenter og deres atferds- og seevaner fra studien.

NASCAR jobbet også med sitt fansamfunn på 25 000 medlemmer for å få verdifull innsikt. "Etter hvert løp snakket vi med medlemmer av dette samfunnet om forskjellige temaer og om hva som er medlemmenes sinn, " sa Scott. "Vi bestemte oss for å ta litt over 1000 medlemmer fra denne gruppen og meldte dem på live stemme under løpet. Vi ville stille dem spørsmål som hvor lenge de så på løpet, hvor de satt og hva de gjorde. Utvekslingen ville være i nær sanntid, slik at deltakerne også kunne se resultatene av avstemningen.

"Senere så vi på dataene, som ville fortelle oss hvor mange løp kunder så på, hvem deres favorittførere var, og så videre. Vi kunne deretter ta denne informasjonen og krysse henvisning til andre demografiske data for ytterligere innsikt og trender. "

En oppdagelse som NASCAR gjorde, var at de fleste fans virkelig likte scenekjøring - muligheten til å dele opp løp i forskjellige segmenter, i stedet for bare en lang begivenhet.

En annen verdifull eiendel som NASCAR utviklet var en teknologiplattform for fanmedier og samfunnsengasjement. "Vi bruker sosial lyttingsteknologi på denne plattformen som muliggjør engasjement med fanbasen vår i sanntid. Vi kan også overvåke nye problemer, slik at vi kan være på toppen av dem, " sa Scott.

Både engasjement / lytting på sosiale medier og muligheten til å bruke aggregerte data og analyser om fans har forbedret NASCARs evne til å samhandle med fansen - og utvide sin fanbase.

Tre takeaways

Hva er de viktigste takeaways-data- og analyseledere som kan implementere fra NASCAR i sine egne organisasjoner? Nedenfor er tre eksempler.

1. Se på data du allerede eier

Utnytter du informasjonen du allerede eier fullt ut? Eller er det nye måter du kan bruke på den for mer innsikt? Har du en mulighet til å samle dine interne data helhetlig, eller har forskjellige avdelinger forskjellige deler av det du må samle først?

2. Velg de beste utenfor informasjonspartnerne i din bransje

I NASCARs tilfelle. en viktig forretningspartner ble Neilson, som fanger opp en stor mengde mediedrevet informasjon. Identifiser informasjonsledere i andre bransjer. Du ønsker ideelt å jobbe med disse menneskene.

3. Identifiser måter å engasjere kunder på

Enten det er gjennom sosiale medier, butikk- og nettbutikker, togstasjoner eller nettsteder, finn hvor kunder samles og får kontakt med dem. Jo sterkere din evne til å engasjere seg er, jo større er sjansen for at du vil utvide kundebasen og beholde de du allerede har.

Data, Analytics og AI Nyhetsbrev

Få eksperttips for å mestre grunnleggende grunnleggende analyser av data, og følg med på den siste utviklingen innen kunstig intelligens. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com