Hvorfor høytiden er ideell for teknisk samarbeid og fjernarbeid

Hvordan forberede arbeidskraften din for den digitale epoken På MIT CIO-symposiet i 2019 diskuterte Amy DeCastro fra Schneider Electric hvordan HR- og IT-team kan samarbeide for å oppfylle arbeidstakere.

Når høytiden nærmer seg, har kontorkonkurransen for feriedager begynt. De som er tilbøyelige til å være organiserte planleggere har fått tilgang til den delte kontorkalenderen, i håp om at de vil kunne ta seg fri uten å gå på akkord med kontoret. Ta av trykket fra dine ansatte, mens du fortsetter å opprettholde kontorets integritet i en tid der mange bedrifter jobber med halvt ansatte. Bruk samarbeidende teknologier for å tillate ansatte å eksternt jobbe hjemmefra i løpet av ferien, sa Becky Linahon, markedsdirektør i TetraVX.

Og når det gjelder hvilke teknologijobber som er ideelt egnet til fjernarbeid, sier hun, "Ærlig talt alle sammen. Med videosamtaler, meldinger og sanntids samarbeidsplattformer, har det tidligere behovet for å være ansikt til ansikt avtatt." Samarbeidsteknologi, som TetraVx spesialiserer seg i, sier Linahon, "er nøkkelfasilitatoren for den voksende fjernarbeidstrenden. Den bringer oss inn i virtuelle konferanserom og gir oss sanntid tilgang til kollegene våre."

Politikk for ferie HR

Feriegleden kan bli kraftig begrenset av begrensede feriedager eller ferie (spesielt for de som ikke har betalt fri / PTO, og må ta fridager uten lønn). Mange "organisasjoner som leverer kundeservicearbeid, har strenge retningslinjer for hvor mange teammedlemmer som kan være fraværende samme dag, og krever at minst ett medlem skal være tilgjengelig til enhver tid, " sa Linahon. "Eksternt arbeid gjør at ansatte kan reise eller glede seg over familietid mens de fortsatt holder seg tilgjengelig og online i løpet av nødvendig arbeidstid."

Jobber eksternt: En profesjonell guide til viktige verktøy (gratis PDF) (TechRepublic)

Karen Oakey, direktør for HR i Fracture, foreslo at et selskap kan "gjennomgå gjeldende permisjons-, fjern- og virtuelle retningslinjer." Med fleksibilitet, "anbefaler jeg å se hvilken kombinasjon av teknologier som kan implementeres for å fremme" et gjensidig fordelaktig arbeidsmiljø.

Bruk denne teknologien under eksterne feriedager

Teknologier som hjelper en produktiv ekstern situasjon inkluderer Slack eller WhatsApp for kommunikasjon. Slack integreres med apper og plattformer for deling av dokumenter og varsler; for prosjektledelse velger plattformene Trello, Asana og Jira; for virtuelt møte foreslo Oakey Zoom, Slack Video og RingCentral.

Medstifter av CodeStream Michael Gersh er enig i at Slack og Zoom fungerer bra, og legger til CodeStream som en alternativ samarbeidsteknologi. Gersh støtter å tillate ansatte eksternt i løpet av ferien og faste dager fordi det "eliminerer geografi fra ansettelsesbetraktninger, slik at selskaper kan fokusere på å ansette den beste ansatte til en stilling uavhengig av hvor de er fra."

Jira og Slack er pålitelig på Collage.com, sier co-CEO Kevin Borders, som la til, "Nøkkelen til vellykket fjernarbeid er ikke bare å bruke samarbeidende teknologi som Slack for å møtes i sanntid, men også å gjøre informasjon tilgjengelig rundt klokke. Sporing av oppgavestatus i et prosjektstyringssystem, holde oppdaterte delte planleggingsdokumenter og gi et dashbord med viktige forretningsmetoder gir folk mulighet til å jobbe når de vil. " Collage.com bruker også GitHub, Google Docs, Mode og Google Analytics for å avrunde ekstern teknologi. "

En kombinasjon av de beste tilgjengelige teknologiene vil gjøre tiden borte fra kontoret enklere og tryggere. "En av de største must-haves for enhver ekstern arbeider er flere måter å kommunisere med teamet sitt på, " sa Kathy Gardner, direktør for PR hos Remote.co, et selskap som bruker Slack, Pivotal Tracker, Trello, Basecamp, Yammer, GoToMeeting, Google Hangouts, join.me og Skype. "Kommunikasjon er grunnlaget for ethvert solid eksternt team, og over 140 eksterne teamledere har fortalt oss at verktøy som direktemeldinger, web- og videokonferanser, prosjektstyringsprogrammer, skjerm- og dokumentdeling, og teamsamarbeidsprogramvare er nøkkelen til et produktivt og kommunikativt fjernteam. "

"Ettersom fleksibilitet på jobben blir stadig mer mainstream, blir samarbeidende teknologi en viktig makter, " sa Sid Bhatia, en leder i arbeidsmiljøet i PwC, som også la til, "fra et bedriftsperspektiv, i tillegg til å tenke gjennom å integrere samarbeidsteknologi i en bredere pakke med verktøy, overholdelse av sikkerhetsprotokoller er avgjørende. " I tillegg til at selskapets HR-avdeling tar for seg retningslinjer for høytiden, bør IT være sikker på at det er satt cybersikkerhet for de som skal jobbe eksternt mens du besøker venner og familie i løpet av denne tiden.

Pakk disse varene for å jobbe eksternt på høytiden

Remote.co's Garder sa at disse tekniske elementene er et must for en arbeidsferie:

En trådløs mus : Dette verktøyet hjelper deg å flytte arbeidsstasjonen din, enten rundt i huset gjennom dagen eller til og med til en kaffebar eller bibliotek. "Jeg tar aldri den bærbare datamaskinen min hvor som helst uten den trådløse musen min, fordi den gjør meg så mye mer effektiv."

Et godt hodesett : Noen er kablet og noen er trådløse, men hvis du skal snakke med folk over datamaskinen din regelmessig, er et godt hodesett et must, "ifølge de over 35 eksterne arbeidstakerne vi har bedt om ." Hodesett forbedrer stemmekvaliteten slik at personen du snakker med kan forstå deg bedre. De eliminerer også ekkoet som er så vanlig når du snakker med folk over en datamaskin.

En ekstern batteripakke : Dette kan komme til nytte hvis du jobber mens du er på farten, og du enten ikke vil ha den bærbare datamaskinens ladesnor, eller hvis du ikke er sikker på at du har tilgang til en stikkontakt når du trenger en.

En antirefleksskjerm for utendørs arbeid : En av de største fordelene med å jobbe eksternt er at du får bruke tid på å jobbe i forskjellige miljøer, og på fine dager, kan det bety utendørs. Men uten en skjerm som reduserer eller eliminerer gjenskinnet på skjermen skapt av sollys, vil du synes det er nesten umulig å jobbe ute.

Gjennomføre virksomhet som vanlig mens du jobber eksternt

Arbeidsgivere bør utnytte samarbeidsteknologier som gjør at ansatte kan jobbe eksternt i høytiden. Selskapet kan fortsatt drive virksomhet som vanlig, og ansatte kan ta arbeid med dem slik at de ikke går glipp av høytidsfestligheter. Dette skaper en følelse av velvære for arbeidsgivere som ikke mister jobben og ansatte, som vil bruke kvalitetstid i ferien. Denne arbeidsgiverens gjennomtenksomhet gir en positiv kultur, gjør de ansatte mer motiverte og den generelle stemningen som bidrar til samarbeid, med samarbeidende teknologier.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se hvordan du lander en ekstern jobb, og trives med den på TechRepublic.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

  • Dark Web: Et jukseark for profesjonelle (TechRepublic)
  • Tekniske konferanser og arrangementer å fange i 2019 (TechRepublic nedlasting)
  • Retningslinjer: Arbeidsplassetikk (TechRepublic Premium)
  • Remote working 101: Professional's guide to the tools of the trade (ZDNet)
  • 5 beste stående skrivebordskonvertere for 2019 (CNET)
  • De 10 viktigste iPhone-appene gjennom tidene (Download.com)
  • Teknisk historie: Sjekk dekningen vår (TechRepublic på Flipboard)
Businesswoman in her office at Christmas time. Sitting by the desk, using phone and laptop.

" data-credit="Image: Getty Images/iStockphoto" rel="noopener noreferrer nofollow">

Forretningskvinne på kontoret sitt ved juletider. Sitter ved skrivebordet, bruker telefon og bærbar PC.

Bilde: Getty Images / iStockphoto

© Copyright 2020 | mobilegn.com