Hvorfor boliginnredning kan utvides virkelighetens morderapp

Augmented realitys killer-app: Hjemmeinnredning Ombygging? Trenger du en ny sofa eller skrivebord? Begynn med augmented reality, sier roOomys Taylor Wilding.

Taylor Wilding, leder for forretningsutvikling for RoOomy, som tilbyr virtuelle designtjenester, snakket med TechRepublic om hvorfor boliginnredning vil være det som endelig får massene interessert i AR og VR.

Se videoen, eller les samtalen deres nedenfor:

Patterson: Siden 2016 har augmented reality og virtual reality vært rett rundt hjørnet. Faktisk har vi sett selskaper som Microsoft gi ut HoloLens for utviklere, og Apple ga ut iPhone 10 for publikum, men AR og VR har ikke virkelig resonert ... Jeg lurer på om vi først kunne etablere en grunnlinje. Hva er realiteten i AR- og VR-virksomheten akkurat nå?

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Wilding: Alt siden september, da det kom i lommene, og når jeg sier oss, kom det i lommene, massene her i USA, spesielt med iPhone-brukere og AR-sett som ble utgitt. Det ble en bekvemmelighet på det tidspunktet. Det er virkelig noe vi lever i dag. Det er i mange folks lommer, men den vanskelige delen nå er utdanning. Det er å la dem få vite nøyaktig hva den kraften har i lommene, da noen av dem bare ikke vet hva som virkelig er i dag.

Patterson: Vi ser absolutt spill, og jeg tror at spill definitivt gir en utvidet virkelighet for publikum, til forbrukere. Hva er realiteten av AR- og VR-applikasjoner akkurat nå for bedrifter.

Wilding: Ja, jeg tror den mest levedyktige brukssaken som vi ser i dag er innen boliginnredning og da også selvfølgelig med roOomy, vi har tatt det og reparert gapet mellom boliginnredning og også eiendommer. De for meg er noen av de mest levedyktige brukssakene. Imidlertid, som vi ser teknologi som utvikler seg med folk med mix reality applikasjoner og maskinvare som hvem vet. Himmelen er virkelig grensen for hva vi skal kunne gjøre her i nær fremtid med blandet virkelighet som kommer ut.

Patterson: Når vi ser på applikasjoner som HoloLens, tenker vi absolutt på industriell produksjon og annen bruk. Hva gjør andre selskaper på plassen som virkelig kan virke som morderen-applikasjonen, eller det som får bedrifter til å gå, "Ah, jeg forstår en utvidet virkelighet for virksomheten min, og hvorfor trenger jeg å bruke penger på den?"

Wilding: Ja, det er et flott spørsmål. Så jeg tror det er utrolig mye maskinvare der ute som egner seg til en utvidet virkelighet, en av dem som du nettopp nevnte var HoloLens. For oss og grunnen til at vi på en måte har valgt de håndholdte enhetene for applikasjonene våre til dags dato, er iPhone og Android-enheter, er at det er et sant verktøy. Det er i hver lomme. Jeg tror at med virksomhet, og ettersom vi ser det mer som en levedyktig applikasjon med bedrifter i dag, er produksjon definitivt en av dem. Å se røret, se hvordan ting er lagt opp i en industriell applikasjon, men vi leter etter noe på mer utilitaristisk måte som kan brukes av alle. Som alle du kjenner, som jeg vet, er A, har innredning til hjemmet, det er 100%. Alle som har et sted å bo har møbler til hjemmet, og B er at noen enten oftest leier eller eier et hus via en leilighet eller et faktisk hjem. Av den grunn er det mange applikasjoner utover det vi jobber med i dag.

Patterson: Taylor, hjelp meg å forstå det neste, si, 18 til 36 måneder. Hvilke trinnstyper vil AR og VR gjøre?

Wilding: Jeg synes det er veldig spennende. Jeg tror teknologien i seg selv kommer til å fortsette å vokse, da vi bare lanserer disse programvarene bare på Android og på ARKit. Så ARCore er Android-versjonen og ARKit er Apples versjon av programvaren bare applikasjoner eller programvare på våre håndholdte enheter. De neste 18 til 24 månedene tror jeg at vi kommer til å se mange brukssaker utenom det vi ser i dag, som jeg ikke engang er klar over. Vi har blitt kontaktet av mange forskjellige vertikaler som egentlig ikke er på veikartet vårt i seg selv, som er interessert i en slags utvidet virkelighetsapplikasjon hvor som helst fra lokal jul i parken som virkelig ønsker å krydre aktivitetene sine her i desember, november og Desember. Du vet å bringe julenissen til liv og sånt. Så egentlig bare en engasjerende applikasjon som folk leter etter langt utover det som er der i dag.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com