Hvorfor IBM tilbyr $ 200 000 000 til utviklere for å lage teknologiske løsninger for katastrofehjelp

Video: Hvordan et universitet kan bruke virtuelt nettverk for å forbedre katastrofegjenoppretting Western Carolina Universitys Patrick McGraw forklarer hvordan VMwares NSX-plattform kan brukes til å hjelpe universitetet med å gjenopprette data fra søsterskoler som er berørt av naturkatastrofer.

Når naturkatastrofer fortsetter å herje over hele kloden, ber IBM en bestemt gruppe om å rette ekspertisen sin mot problemet: Utviklere.

2018 Call for Code Global Challenge er en konkurranse laget av IBM som ber utviklerne finne løsninger for å hjelpe dem som er berørt av naturkatastrofer.

"Vi kan ikke stoppe en orkan eller en lavastrøm fra å ødelegge ødeleggelser, men vi kan samarbeide for å forutsi deres vei; få sårt tiltrengte forsyninger til et område før katastrofe slår til, og hjelpe nødhjelpsteamene til å tildele sine prekært strakte ressurser, " sa Bob Lord, IBMs viktigste digitale offiser, i et blogginnlegg.

Call for Code ble opprettet tidligere i år da Angel Diaz, IBMs visepresident for utviklerteknologi, open source og advocacy, begynte å lure på hvordan man bedre kunne utnytte utviklermakten for godt, sa han til TechRepublic.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

"Her er tingen om katastrofer - ting som orkaner og tørke - det er ingen teknologi for å stoppe det. Det kommer, " sa Diaz. "Så spørsmålet er, hvordan kan du bedre forberede deg på det?"

I dag har FN, Røde Kors, Linux Foundation og NEA alle hoppet om bord for å samarbeide med Call for Code. Titusenvis av utviklere har meldt seg på konkurransen, sa Diaz, motivert av både den sosiale saken og de imponerende pengepremiene. Vinnere tildeles $ 200 000, med andre og tredje plass etter $ 25 000, og fjerde og femte mottar $ 10 000.

Enda mer spennende vil vinnerens prosjekt faktisk bli distribuert i felt, implementert i tilfelle en virkelig naturkatastrofe. "Vanligvis med disse hackatonene bygger folk ting, og da skjer det ingenting, vanligvis bare en pengepremie, " sa Diaz. "Vi skal distribuere dette."

Lag på opptil fem personer er tillatt i konkurransen. Hver innsending blir scoret på fire viktige områder: Fullstendighet og overførbarhet, effektivitet og effektivitet, design og brukervennlighet, sammen med kreativitet og innovasjon, i henhold til deltakeravtalen. IBM har investert 30 millioner dollar i et fem års forpliktelse til initiativet, og naturkatastrofer vil ikke være den eneste innsatsen utviklere vil være motivert for å hjelpe til med å løse - hvert år vil fokusere på et annet tema, sa Diaz.

Med foreldrene hans bosatt i Puerto Rico, som ble ødelagt av orkanen Maria i fjor, har Diaz en dypt personlig tilknytning til årets sak. Call for Code's utrolige valgdeltagelse har hatt stor innvirkning på Diaz: "Det føles ganske freaking utrolig, " sa han. "Jeg kom nettopp tilbake fra Puerto Rico, personlig, og det har fortsatt ikke kommet seg frem til i dag."

Å bruke teknologi for å hjelpe under naturkatastrofer er ikke en ny idé, med mange teknologiske løsninger som allerede er implementert på noen områder. Da orkanen Harvey traff Houston, Texas, for eksempel, kunne myndighetene spore mengden av flom i Houston i sanntid. Harris County Flood Warning System hadde 142 målestasjoner, hver med regn- og vannstandssensorer for å overvåke flommen. Dette systemet tillater tjenestemenn å se hvilke områder som trengte mest hjelp, og når.

Droner er et annet verktøy som brukes til å avlaste naturkatastrofer, ifølge søsternettstedet CNET. Disse enhetene kan brukes til å lede mennesker til evakueringsområder, og kan også vurdere forhold på usikre eller utilgjengelige steder. I stedet for å kaste bort verdifull tid på å vente på et helikopter, kunne tjenestemenn bruke droner for å raskt søke etter mennesker i vanskelig tilgjengelige områder.

Fristen for å gå inn på Call for Code er utvidet til 28. september, så det er fortsatt god tid til å sende inn ideene dine og hjelpe saken. Dias største råd for deltakerne er å gå til IBMs teknologi- og domenesamtaler for inspirasjon. På nettstedet kan deltakerne lytte til eksperter som har fokusområder som naturkatastrofer, og lære hvor de skal lede prosjektene sine til å være mest nyttige.

Klikk her for å "svare på" Call for Code.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com