Hvorfor det er viktig å integrere IT- og sikkerhetsteamene

Fordelene med å integrere IT- og sikkerhetsteam Ved å integrere IT- og sikkerhetsteam kan bedriften din forbedre sikkerheten og redusere driftskostnadene, sier Arcules administrerende direktør Lars Nordenlund.

TechRepublic møtte Arcules administrerende direktør Lars Nordenlund for å diskutere hvilke fordeler et selskap kan få ved å kombinere IT- og sikkerhetsteamene. Nedenfor er en transkripsjon av intervjuet deres.

Patterson: Hva er noen av fordelene og årsakene til at et foretak kanskje vil integrere de to teamene?

Nordenlund: Jeg tror bedrifter vil se en sammenhengende, sikkerhetsaktivert strategioverholdelse av IT-regler, det er en ting. De vil gjerne, eller i det minste tilbakemeldingene vi får fra bedriftene, om at de ønsker å skalere sikkerhets- og videosystemene på samme måte globalt hvis de har flere nettsteder, hvis de har forskjellige distribusjoner, vil de forsikre seg om at de kan distribuere konsekvent på flere sider og administrere det på en veldig sentral måte.

Så det er en annen ting vi prøver å bringe inn i en sky. Det er fordelen med å gå sky, for nå kan vi begynne å administrere på samme måte som du administrerer løsningene dine.

Patterson: Når det gjelder digital transformasjon, hvordan og hvorfor er fusjonering av IT og sikkerhet, ikke bare viktig, men verdifull med tanke på å transformere hele organisasjonen?

Nordenlund: Rett. Ja, så absolutt få noen fordeler ved å være kompatible med IT-verdenen og å gå sky, noe resten av IT-verdenen også gjør. Så det som skjedde var i den fysiske sikkerheten med overgangen fra analog til IP, vi kan definitivt se den neste bølgen nå fra IP til sky, som nå åpner for muligheten til å lagre dataene i skyen og begynne å samle og utvinne data for en stor databank.

Så nå kan vi begynne å bruke videodataene som allerede eksisterte, men er veldig separate og veldig distinkte oppsett, du kan begynne å samle det for en mye større samling av innsikt samt begynne å lese mønstre og bruke analyser på videodataene dine det har vi ikke klart før. Og igjen kan du nå begynne å integrere videostyringen din med andre applikasjoner på områder av IT der du vanligvis ikke ville ha den typen oppsett i forskjellige siloer. Så for å gå fra et ledelsesperspektiv, men også fra en datahåndtering, ser vi denne konvergensen komme.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

Se også

  • 88% av de ansatte har ingen anelse om organisasjonens IT-sikkerhetspolitikk (TechRepublic)
  • Slik får du IT- og sikkerhetsteamene dine til å fungere synkronisert (TechRepublic)
  • 35% av IT-fagfolk ser på seg selv som den største sikkerhetsrisikoen for selskapet sitt (TechRepublic)
  • 6 ideer til aktiviteter som styrker teamkommunikasjon og samarbeid (TechRepublic)
  • Ledelsestips: Hvordan bygge et lykkelig og produktivt team (ZDNet)
Bilde: iStock / UberImages

© Copyright 2020 | mobilegn.com