Hvorfor mer enn halvparten av kvinnene forlater teknologibransjen

Hvorfor mer enn halvparten av kvinnene forlater teknologibransjen Mange utfordringer får kvinner i teknologien til å forlate jobben. Her er hva det vil ta å få dem til å bli.

Mer enn halvparten av kvinnelige teknologer forlater bransjen midt i karrieren, noe som er mer enn det dobbelte av antallet menn, ifølge en tidligere studie for arbeidslivspolitikk. De viktigste årsakene til at kvinner for tiden forlater teknologien inkluderer svak ledelsesstøtte (23%), mangel på muligheter (20%) og mangel på balanse mellom arbeidsliv og arbeidsliv (22%), fant Capital One.

Rapport fra Capital One's Women in Technology, som ble utgitt tirsdag, undersøkte 250 kvinner som har holdt seg i teknisk karriere minst åtte år og okkupert seniorroller, samt 200 kvinner som forlot tech-bransjen etter tre eller flere år. Rapporten ble utført av YouGov, og identifiserte de nødvendige egenskapene kvinner trenger for å lykkes innen teknologi og ga selskaper råd om hvordan de kan beholde flere kvinner.

Transpersoner i tech: Hvorfor denne "progressive" industrien har mer arbeid å gjøre for å oppnå ekte inkludering av kjønn (TechRepublic cover story)

Kjønnsmangfold er en langvarig sak i arbeidsstyrken og spesielt i teknologibransjen. Kvinner har blitt overtallige, underbetalte og oversett i forhold til sine mannlige kolleger, og har notorisk møtt større utfordringer enn menn, og tvinger mange kvinner til slutt å forlate sine tekniske stillinger.

Flertallet av kvinnene som oppholder seg i teknologi (73%) sa at de vurderte å forlate teknisk karriere på et tidspunkt på grunn av begrenset mulighet for avansement (27%), urettferdig kompensasjon sammenlignet med mannlige jevnaldrende (25%), og lite støtte fra ledelsen ( 22%), fant rapporten.

"Kvinner som har oppholdt seg i teknologibransjen, rangerer arbeidet selv som toppfaktoren for å bo på sitt felt, " sa Julie Elberfeld, senior visepresident for kort- og småbedriftsteknologi i Capital One. "Det er en vanlig misforståelse at kvinner på en eller annen måte ikke er kablet for tekniske felt eller ikke har ferdigheter til å ta på seg karrieren, men undersøkelsen vår viser noe annet. Kvinner elsker utfordrende, meningsfullt arbeid som er intellektuelt stimulerende."

Kvinner som holder seg i teknologien

Siden mange tekniske kvinner elsker arbeidet de gjør, må de lage sine egne grunner for å bo i en bransje som ikke får dem til å føle seg velkomne, melder rapporten. De viktigste årsakene til at kvinner siterte for å holde seg i teknologien, var at de var flinke til å jobbe (56%), glede av å jobbe med andre teknologer (44%) og deres kjærlighet til arbeidet (43%).

Kvinner som oppnådde seniorroller i tech, siterte intellektuelt utfordrende arbeid (39%) og fleksibilitet i arbeidslivet (31%) som de viktigste grunnene til å bli. Selv om disse årsakene ligner på de som er sitert av kvinner som bestemte seg for å holde seg i teknologien i utgangspunktet, tilskrev seniorutøvende kvinner også suksessen til sitt eget grus og besluttsomhet (30%).

"Som meg selv er også de fleste kvinner innen teknologi drevet av formål og finner suksess i en jobb som belønner dette, " sa Elberfeld. "Dessverre er det de eksterne miljøfaktorene, som å ikke ha ledelsesstøtte eller rettferdig lønn som ender opp som årsaken til at så mange kvinner forlater bransjen."

Nesten alle kvinnelige teknologier som oppholdt seg i karrieren (93%) vurderte en følelse av formål som en veldig viktig egenskap for vellykkede individer, ifølge rapporten. Imidlertid skisserte kvinner også andre kvaliteter som er nødvendige for ikke bare å overleve, men lykkes i tech-verdenen.

"Kvinner i teknologi trenger å ha grus. Denne ideen om korn var en hankling jeg hadde og ba om å bli inkludert i undersøkelsen, slik jeg har følt i min egen erfaring at kanskje min orientering mot utholdenhet gjorde en forskjell, og jeg hører andre kvinner snakk om korn i deres suksess, "bemerket Eberfeld. "I studien så vi at kvinner følte at en del av suksessen var orientert rundt deres egen følelse av grus, besluttsomhet, utholdenhet og fokus. Spesifikt sa 94% av kvinnene som nådde seniorstillinger at de er sikre på deres evne til å finne en løsning på vanskelige teknologiske problemer. "

Hvordan teknologiselskaper kan oppfordre kvinner til å bli

Av kvinnene som bodde i tech, sa 75% at de hadde kvinnelige forbilder i selskapet sitt, 45% sa at de deltok i likemannsgrupper, og 56% sa at de fikk opplæringsmuligheter.

I rapporten skisseres følgende fem tips for å hjelpe selskaper med å beholde sitt kvinnelige teknologiske talent:

 1. Gi kvinner utfordrende og givende arbeid med muligheter for avansement.
 2. Forsikre deg om at riktig opplæring er tilgjengelig til rett tid for kvinnelige ansatte.
 3. Gi kvinner arbeidslivsbalanse og rettferdig lønn.
 4. Oppmuntre til mentorskap, likemannsnettverk og sosiale forbindelser spesielt for kvinner.
 5. Støtt kvinner med å finne og utdype sin følelse av hensikt.

For selskaper som tilbyr slik støtte, oppfordret Elberfeld kvinner til å dra nytte av: "Hvis bedriften din har en likemannsgruppe eller et mentorprogram, kan du lene deg inn i disse kvinnegruppene for å få støtte."

"Fortsett å søke utfordrende arbeid, " la Elberfeld til. "Det er en grunn til at du valgte denne karriereveien, og det er viktig å fortsette å stimulere deg intellektuelt."

For mer, sjekk ut tre feil som teknologiselskaper gjør å beholde kvinner på TechRepublic.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

 • Dark Web: Et jukseark for profesjonelle (TechRepublic)
 • Tekniske konferanser og arrangementer å fange i 2019 (TechRepublic nedlasting)
 • Retningslinjer: Arbeidsplassetikk (TechRepublic Premium)
 • Remote working 101: Professional's guide to the tools of the trade (ZDNet)
 • 5 beste stående skrivebordskonvertere for 2019 (CNET)
 • De 10 viktigste iPhone-appene gjennom tidene (Download.com)
 • Teknisk historie: Sjekk dekningen vår (TechRepublic på Flipboard)

© Copyright 2020 | mobilegn.com