Hvorfor ett universitet i London nå tilbyr grader i VR

VR og AR: Hva er de og hva gjør dem annerledes? Hvis du bruker tid på å lese om teknologi, er du klar over den eksplosive veksten i AR- og VR-ordene. Men hva gjør AR og VR annerledes?

Virtual reality (VR) er i sin renessanse og vokser med et enormt klipp blant både forretningsbrukere og forbrukere. Oppslukende teknologi blir så stor at nå kan du til og med få en høyskoleutdanning i VR.

Tirsdag kunngjorde London College of Communication, UAL at den ville lansere en Master of Arts-grad i VR for studieåret 2018-19 i oktober. Det er skolens første VR-grad, ifølge en pressemelding, og den skal lansere en bachelorgrad i VR neste år.

Som en del av programmet blir dedikerte VR-klasserom rullet ut med spesifikk maskinvare og programvare for studentene å jobbe med. For å starte, vil verktøyene inneholde bundet Oculus Rift og HTC VIVE Pro-headset, mobilt VR-utstyr, Unity Engine-programvare på hver PC, bevegelsesfangstdrakter og en grønn skjerm i uendelig bukt, heter det i utgivelsen.

Høgskolen er kjent for sitt fokus på kreative bestrebelser, og VR-programmet vil fokusere på digital historiefortelling, konstaterte utgivelsen. I studiet skal studentene jobbe med filming, skulptur og animasjon.

Bilde: Ana Escobar

"Ved å behandle VR som en disiplin i stedet for et verktøy, vil studentene lære å skape oppslukende visuelle fortellinger - en ferdighet som kan brukes til å hjelpe forståelsen av hendelser, kampanjer eller individuelle opplevelser på tvers av bransjer som film og media, veldedighet og ikke- fortjeneste, utdanning og opplæring og reklame og markedsføring, "heter det i utgivelsen.

Ved å bruke kurset håper London College of Communication å redusere inngangsbarrieren for VR-studier og gjøre det lettere for flere å komme inn i feltet, heter det i utgivelsen.

MA-kursleder for Virtual Reality, Ana-Despina Tudor, sa i pressemeldingen at flere film- og mediefirmaer bruker VR-innhold, og skolens ledere ser en sterkere etterspørsel etter fagfolk med disse ferdighetene.

"På bare noen få år vil disse nyutdannede få ferdigheter og forståelse for å innlemme denne nye teknologien på tvers av ulike bransjer, inkludert i tekniske karrierer og roller som er helt nye, " sa Tudor i utgivelsen. "Videre ønsker vi å støtte kunststudenter til å uttrykke seg kreativt i VR og lære det nye visuelle språket i dette oppslukende miljøet."

De store takeawayene for teknologiledere:

  • London College of Communication, UAL lanserer en Master of Arts i VR-grad for studieåret 2018-19.
  • Etterspørselen etter VR-fagfolk vokser innen film- og mediebransjen, der disse teknologiene brukes hyppigst.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com