Hvorfor detaljindustrien bruker penger på gale nettbaserte sikkerhetsløsninger

Hvordan HP muliggjør digital transformasjon i detaljhandelen Forhandlere har omfavnet datadrevet omnikanalsmarkedsføring, sier Stephanie Dismore, VP og GM, Americas Channels hos HP Inc.

Ifølge en trusselrapport om data fra Thales, er "detaljhandel det viktigste nettkriminalitetsmålet."

Selv om ingen bransje er helt trygg fra den stadig tilstedeværende trusselen om nettkriminalitet, øker 84% av amerikanske detaljhandelspersoner, ifølge rapporten, IT-sikkerhetsutgiftene. Dette er foran det globale gjennomsnittet (78%), og spesielt høyere enn det globale detaljhandelgjennomsnittet (67%).

Denne økningen i utgiftene kan skyldes tidligere sikkerhetsbrudd. Rapporten bemerket at 50% av amerikanske detaljhandelspersoner fikk et sikkerhetsbrudd i fjor, mens det globale gjennomsnittet av sikkerhetsbrudd for alle bransjer bare var 36% (27% for detaljhandel).

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Den amerikanske detaljhandelen er i følge rapporten mer tilbøyelig til å lagre sensitive data under sin digitale transformasjon.

Selv om 49% av de spurte rapporterte at de var sårbare for dataangrep, fant Thales-rapporten at amerikanske detaljhandelsbedrifter bruker mesteparten av pengene sine på det minst effektive cyberforsvaret.

I følge rapporten ble analyse- og korrelasjonsverktøy rangert av 91% av amerikanske detaljhandelspersoner for effektivitet, tett fulgt av data-i-bevegelsesforsvar på 90%.

Ved 77% ble endepunkt / mobilforsvar rangert som det minst effektive. Til tross for dette vurderte 72% av amerikanske detaljhandelspersoner dette som deres topp prioritet for utgifter øker. Tilsvarende falt løsningene rangert som mest effektive til bunnen av utgiftsprioriteter for amerikanske detaljhandelspersoner.

Rapporten bemerket datasikkerhet ikke får mye oppmerksomhet. En barriere for å forbedre cyberdefense kan være en opplevd mangel på behov for det, som 52% av amerikanske detaljhandelspersoner rapporterte. Ytterligere faktorer i rapporten inkluderte virkningen på forretningsresultater (47%) og oppfatninger av kompleksitet (46%).

Detaljhandelsdirektører må være ekstra årvåkne med at cybertrusler blir stadig mer vanlige i bransjen, og de bør revidere sikkerhetsbudsjettet sitt med de mest effektive verktøyene i tankene.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • I følge en rapport fra Thales er detaljhandelen det viktigste målet for nettkriminalitet.
  • Thales forskning viser at amerikanske detaljhandelspersoner bruker mest penger på de minst effektive sikkerhetsløsningene og setter dem i fare.

Cybersecurity Insider Nyhetsbrev

Styrke organisasjonens IT-sikkerhetsforsvar ved å holde deg oppdatert om de siste nettbaserte sikkerhetsnyhetene, løsningene og beste praksis. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com