Hvorfor SMBer trenger teknologi for å nå forretningsmessige mål

Video: Er bedriftens IT-budsjett i tråd med de nyeste teknologiske utgiftstrendene? Sikkerhet, maskinvare og sky dominerte årets IT-budsjettutgifter. Tech Pro Research Managing Editor Bill Detwiler deler de beste forretningsteknologitrendene fra vår 2018-budsjettrapport.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Teknologi er avgjørende for suksessen og funksjonen til SMB, ifølge en CompTIA-rapport utgitt på tirsdag. Nesten to tredjedeler (64%) av SMB-er sa at bruken av teknologi er avgjørende for å nå sine forretningsmessige mål, heter det i rapporten.

Rapporten kartla 650 SMB i hele USA, og oppdaget de forskjellige måtene SMB bruker teknisk i sin daglige drift. Mellom å implementere nye systemer og prosesser, distribuere nye produkter og tjenester, identifisere nye kundesegmenter og markeder, eller fornye kundekontoer, er teknologi et enormt for disse selskapene.

Mellomstore bedrifter bruker vanligvis teknologi som et strategisk verktøy: 73% sa at bruk av teknologi var hovedfaktoren for å oppnå overordnede mål, viser rapporten. Tekniske produkter og tjenester koster små og mellomstore selskaper mellom $ 5.000 og $ 249.000 årlig, avhengig av organisasjonens størrelse.

"Uansett om det er anskaffelse av nye kunder, inn i ny markedsføring, lansering av nye produkter eller effektivisering av operasjoner og prosesser, er teknologi kjernen i disse aktivitetene, " sa Carolyn April, seniordirektør for bransjeanalyse hos CompTIA, i en pressemelding. "Mange små bedrifter er på vei mot å digitalisere miljøene sine, bruke skybaserte løsninger og tjenester, og i økende grad dykke ned i dataanalyse for å imøtekomme kundenes etterspørsel."

Omtrent 36% av SMB-ene sa at deres viktigste teknologiske kjøp de siste par årene hovedsakelig er forbundet med kjerneinfrastruktur: mobiltelefoner, bærbare datamaskiner, stasjonære maskiner, servere og nettverksutstyr, viser rapporten. Og 31% av fagfolkene sa at organisasjonene sine kjøpte mer bransjespesifikke.

Hvis SMB-er kunne velge hva utgiftene gikk til, sa 30% at de ville investere i avansert teknologi, 23% sa at de ville bruke midlene til å oppgradere personalets datamaskiner og telefoner, og 20% ​​sa at de ville forbedre nettsteder, e -handlerapper og mobilapper, fant rapporten.

Hvis du vil lære mer om hvor små og mellomstore bedrifter bruker teknologibudsjettene, kan du sjekke denne TechRepublic-artikkelen.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • 64% av SMB-ene sa at teknologibruk er avgjørende for å nå forretningsmessige mål. - CompTIA, 2019
  • Mest utgifter er fokusert på organisasjonens kjerneinfrastruktur, for eksempel mobiltelefoner, bærbare datamaskiner og nettverksutstyr. - CompTIA, 2019

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com