Hvorfor AT&T Project AirGig kan forbedre teletrafikk og fjernarbeid i landlige områder

AT&T gjør seg klar til å teste det nye 5G-bredbåndet, og det er helt trådløst. Den nyskapende, nye tjenesten vil bruke bredbåndssignaler som overføres ved siden av elektriske strømmer, uten behov for nytt utstyr.

AT&T har startet innledende diskusjon med leverandører for en kommersiell distribusjon av Project AirGig, som leverer trådløst bredbånd over kraftlinjer. I en pressemelding mandag, detaljerte selskapet også planene for ytterligere studier og forskning på overflatebølgesystemer, noe som kan hjelpe AirGig å integrere bedre i en 5G-fremtid.

Mer om nettverk

  • 7 nettverksvarslinger for 2020: Automatisering, edge computing, Wi-Fi 6, mer
  • 8 datasenterprognoser for 2020
  • Topp 11 lagringstrender de siste 20 årene
  • 5G mobilnett: Et jukseark

Fordi AirGig sender signalet over kraftlinjer, kan det nå flere brukere i landlige og forstadsområder. I henhold til søstersiden vår CNET, kunne distribusjonen av AirGig gi 100 megabit landlig bredbånd innen 2021, og åpne for nytt fjernarbeid og muligheter for telekommunikasjon for fagfolk rundt om i USA.

"Vi har søkt mer enn 500 patenter for AirGig og gjennomført feltforsøk både i og utenfor USA, " sa Andre Fuetsch, president for AT&T Labs og CTO, i utgivelsen. "Og i dag er vi sikre på at vi er i ferd med en teknologi som potensielt kan bidra til å løse det digitale skillet i dette landet."

Project AirGig kommer frisk ut av en prøvekjøring i det landlige Georgia. Teamet brukte prototyper av plastantenner, som holdt godt oppe og opprettholdt signalintegriteten, heter det i utgivelsen. Ifølge utgivelsen leverte rettsaken "hundrevis av megabit per sekund til en rekke boligområder i en landlig del av staten, " men AT&T sa at den er trygg på at den etter hvert kan gi gigabit-hastigheter også.

Brukere i rettssaken installerte utstyret selv, og klarte å koble seg til internett i løpet av 10 minutter. Dette ga ytterligere bevis på teknologiens kommersielle levedyktighet, heter det i utgivelsen. I tillegg sa Georgia Power-administrerende direktør Paul Bowers at AirGig har potensialet til å bidra til å løse statens digitale kløft.

Prosjektet ble opprinnelig lansert i 2016, som et forsøk på å gi tilkoblingsmuligheter til siste mil til hjem der fiberfiber ville være for dyrt. Og det fremstår som et levedyktig alternativ for å utvide neste generasjons tilkobling til undervurderte områder.

Samarbeidsverktøy og cloud computing har gjort fjernarbeid til en raskt voksende trend i bedriften. Imidlertid krever denne typen jobber god tilkobling. Verktøy som AirGig kan bidra til å utvide de økonomiske mulighetene i landlige områder, og samtidig utvide et selskaps tilgjengelige talentbasseng.

Forskning fra FlexJobs indikerer at 65% av arbeidstakerne ville være mer produktive å jobbe hjemmefra enn fra kontoret, og det virker som om det å støtte eksterne arbeidere blir lettere hver dag.

For tips om hvordan du lander en ekstern jobb, og trives i den, klikk her. Klikk her for en liste over 10 regler som skal inkluderes i den eksterne arbeidspolitikken.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • AT&T er et skritt nærmere kommersiell distribusjon av sin Project AirGig, som leverer bredbåndstilkobling over kraftledninger.
  • Project AirGig kan bringe 100 megabyte internetthastigheter til landsbygda, og åpne for nye muligheter for eksternt arbeid for beboerne.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com