Hvorfor VC-er trenger å finansiere flere selskaper med forskjellige ledere

Hvorfor VC-er trenger å finansiere flere selskaper med forskjellige ledere På Grace Hopper-feiringen i 2018 beskrev Kathryn Finney fra digitalundivided hindringene som svarte kvinner står overfor i teknologien, og hvordan VC-er kan støtte mer forskjellige startups.

På Grace Hopper-feiringen i 2018 snakket Kathryn Finney fra digitalundivided med TechRepublics Alison DeNisco Rayome, og beskrev hindringene som svarte kvinner står overfor i tech, og hvordan VC-er kan støtte mer forskjellige startups.

Mer om kvinner innen teknologi

  • 63% av tiden betalte menn i tech mer enn kvinner for samme jobb
  • Hvorfor det å ha flere kvinner i teknologiledelse er bra for bedriften
  • IT-lederveiledning for å oppnå mangfold på arbeidsplassen (gratis PDF)
  • Kvinnenes tilstand innen informatikk: En undersøkende rapport (omslag PDF)

Kathryn Finney: Project Diane er digitalundivied proprietære forskningssatsing. Det ble startet i 2015 som en måte å dokumentere antall oppstart av svarte kvinner som foreløpig eksisterte, og for å se og spore hvor mye finansiering og hvor mye støtte de fikk. Siden 2016 har det vært en ganske betydelig økning. 2016 var det bare cirka 11 svarte kvinner som samlet inn over 1 million dollar. I 2018 er det for tiden 34 - og stigende - noe som er virkelig spennende. Men fortsatt mottar svarte kvinner bare 0, 0006%, statistisk sett - null av mengden risikofinansiering de siste ti årene. Vi har sett og sett gjennom Project Diane hvordan det endrer seg, hvordan det vokser, og vi har også begynt å se på Latina kvinner-grunnleggerne og hvilke utfordringer og triumfer de opplever, også i oppstartområdet.

Mitt råd til grunnleggere av svarte kvinner er å starte først. Ikke tenk over det. Ikke overplanlegg det, men start. Også tilgang ressurser. Du kan bruke digitalundivided.com. Vi har mye ressurser på nettet. Det er ting som Startup Weekend, som er helger som skjer over hele verden, ledet av Techstars, som er et av de store akseleratorprogrammene. Det er et flott sted å komme i gang. Det er bøker som The Lean Startup du kan bruke for å komme i gang. Men det viktigste er å komme i gang.

Lukking av kjønnsgapet mellom teknologiene: Hvordan kvinner kan forhandle høyere lønn (TechRepublic)

Det er veldig viktig for risikovillig kapital å begynne å se på mangfold, ikke som en fin veldedighetsbasert ting, men som et forretningsmessig imperativ . Ved å ikke se på forskjellige grunnleggere, mangler du forskjellige finansieringsmuligheter. Nøkkelen til enhver vellykket finansiell portefølje er diversifisering. Men risikokapitalister gjør ikke det. De investerer i samme type grunnlegger. Så for VC-er som leter etter måter å diversifisere, som er på jakt etter nye markeder og nye muligheter, vil det å jobbe med forskjellige grunnleggere gi deg det. Du vil se løsninger på problemer som du ikke en gang visste at var et problem. Du vil se skalerbare, fantastiske selskaper som kan gi deg avkastningen du leter etter. Bare ta risikoen. Ta sjansen.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com