Hvorfor VR-trening kan være fremtiden for forebygging av seksuell trakassering på arbeidsplassen

Video: Virtual reality ... på mindre enn to minutter Lurer du på hva som ligger bak gjenoppblomstring i VR-teknologi? Finn ut på mindre enn to minutter!

I følge en rapport fra Women in the Workplace fra LeanIn.org fra 2018 rapporterer 45% av kvinnene i tekniske felt at de ble seksuelt trakassert på jobb, og 35% av kvinnene i bedriftens Amerika sier at de har opplevd seksuell trakassering på et tidspunkt i karrieren. Av de spurte selskapene rapporterte 98% at de hadde politikk for seksuell trakassering, men bare 32% av kvinnene i disse selskapene mener at upassende atferd blir adressert raskt.

Gjeldende teknikker for seksuell trakassering som HR-ledede klasser og databasert trening som lysbildeshow, tekster og videoer reduserer ikke hendelser på arbeidsplassen, ifølge G2 Crowd. Imidlertid kan nye teknologier som virtual reality (VR) gi bedre resultater. VR gir en oppslukende opplevelse der brukeren ser hvordan det er å være vitne til og / eller være et offer for seksuell trakassering, noe som øker brukerens oppbevaring.

I følge TrainingIndustry.com: "De oppslukende egenskapene og de rike, konsistente kontekstuelle ledighetene som er forbundet med VR forbedrer kvaliteten og hastigheten på innledende læring. En styrke ved VR er at den kan implementeres på en slik måte at den er rettet mot begge atferdsmessige ferdighetssystem og det kognitive ferdighetssystemet. " Michael Casale, sjef for vitenskapssjef i STRIVR forklarer: "Opplevelsene i VR vil være mye mer som de som blir opplevd i det virkelige livsscenarier mot datamaskinbasert eller video. Dette betyr at når du oppfører deg i denne virkeligheten, vil du være mye mer sannsynlig å overføre læringen fra trening til den virkelige hendelsen. "

Casale fortsetter, "Årsaken er egentlig en nevrovitenskapelig trening - trening med informasjon som er mindre som den virkelige verden er egentlig å trene hjernekretser som ikke vil bli møtt i den virkelige verden, noe som betyr at liten eller ingen læring vil overføre. for VR -trening, opplever det samme settet med emosjonelle responser under trening som det ville blitt opplevd i den virkelige verden, betyr det at læring er mye mer sannsynlig å feste. Dette er basert på flere tiår med hjerneforskning om hvordan følelser letter læring. "

Vantage Point har utviklet VR-teknologi spesielt for forebygging av seksuell trakassering. Selskapet ble stiftet i 2017 av Morgan Mercer etter at hun innså mangelen på ofte brukte treningsmetoder for seksuell trakassering. Ifølge selskapets hjemmeside forsto Mercer "kraften VR kunne ha i å omforme måten emnet blir nærmet på, og anerkjente nivået på empowerment individer kan gis gjennom trening med mediet."

Mercer forklarer: "Oppslukende medier er det neste trinnet som vil skape direkte relasjoner og bygge empati som går utover ethvert eksisterende plattformbasert nettverk. Jeg kan ikke fortelle deg hvordan det føles å føle seg kald, å føle deg varm eller å være varm ubehagelig, eller å kjenne elefanten i rommet. Hvis du faktisk kan kjenne elefanten i rommet, og knytte den følelsen til en handling du kan gjøre på det tidspunktet, er det når trening blir påvirkelig - når det er situasjonsrelevant avledet fra personlig kontekst. "

Treningsmetoden Vantage Point VR fungerer ved å ta hensyn til kontekstuelle og vanskelig å oppdage nyanser av vanlige seksuelle trakasseringssituasjoner. Programmodulene er designet for menn og kvinner og fokuserer på identifisering av seksuell trakassering, endring av stigmaer og skjevheter, forbipasserende intervensjon og reaksjonstrening i sanntid.

Vantage Point bruker Oculus Go-hodesett, og det anbefales ett hodesett per 100 ansatte. Selv om det ikke er noen offentlige priser tilgjengelig for den nødvendige Vantage Point-opplæringsprogramvaren for seksuell trakassering, er den priset på lignende måte som andre ikke-VR-programmer, e-læringsprogrammer, ifølge selskapet; det krever også årlige lisensgebyrer. Dette oppsettet er ment å gjøre overgangen til å bruke VR så smidig som mulig for selskaper. Kontakt selskapet for mer informasjon om priser.

En av hindringene VR-adopsjon står overfor er kostnader; VR-programvare og headset har imidlertid blitt rimeligere. Markedet for augmented reality / VR-programvare og maskinvare vokser - det anslås å nå 20, 4 milliarder dollar i 2019, ifølge International Data Corporation. VR har andre brukssaker og implementeres allerede på en rekke måter, som inkluderer: Opplæring av ansatte (inkludert etterlevelse og empatibasert opplæring), arkitektonisk design, anatomi diagnostikk, kirurgisk opplæring, logistikk og levering av pakker, turer i virtuell eiendom, detaljhandel med fremvisning, og mye mer.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com