Hvorfor selskapet ditt snart kan være i stand til å publisere AR-annonser på Facebook

Hvordan AR og VR kan påvirke motebransjen Abe Burmeister, grunnlegger av Outlier, forklarer hvordan nye teknologier som augmented og virtual reality kan hjelpe motemerker å forutse trender og tilpasse seg forbrukernes behov.

Tirsdag kunngjorde Facebook at den tester augmented reality (AR) -teknologi for å implementere i annonser som kjøres i News Feed, ifølge en Reuters-rapport.

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Hvis det lykkes, kan flyttingen være et stort skifte for AR tech når det gjelder å bringe det inn i mainstream marketing. Selskaper som 7-Eleven har allerede eksperimentert med teknologien, da nærbutikken rullet ut en AR-opplevelse for å sammenfalle med filmen Deadpool 2.

AR-innsatsen kan også bidra til å motvirke noen av de negative uttalelsene mot Facebooks annonsestrategi i nyere tid.

Nylig har Facebook gjort endringer i annonsestrategien i et forsøk på å gjenoppbygge troverdighet etter en rekke personvernhensyn og rapporter om "falske nyheter" eller villedende annonser. Forrige måned kunngjorde Facebook en ny annonseforbedringsstrategi som gjorde det mulig for brukere å gjennomgå annonseopplevelsen deres.

For å forbedre brukerens annonseringsopplevelser mer, vil Facebook implementere AR-annonser i nyhetsfeeden i forkant av shoppingsesongen, ifølge Reuters.

Brukere vil kunne samhandle med produkter praktisk talt. Rapporten bemerket at selskaper inkludert Sephora, Bobbi Brown, Pottery Barn og Wayfair vil begynne å teste det nye annonsekonseptet i sommer.

AR-teknologi kan tillate brukere å prøve seg på et par solbriller eller se hvordan et møbel vil se ut i et bestemt rom. Fordypende teknologi blir stadig mer vanlig i internettopplevelsen, og markedsandelen forventes å vokse eksponentielt i løpet av de neste tre årene.

I følge rapporten har Facebook allerede gjort noen AR-tester gjennom sin Messenger-app. Asus og Nike rapporterte at brukere som så Facebook AR-annonsene sine, hadde høyere engasjement.

Facebook har ifølge rapporten planer om å utvide disse shoppingfunksjonene til sin andre populære app for sosiale nettverk, Instagram.

For å gi annonsører en enklere vei inn i AR, vil Facebook lansere et videolagringssett for å hjelpe annonsørene med å lage mobil-første videoannonser.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Med oppslukende teknologi på vei oppover, har Facebook kunngjort at de vil begynne å støtte AR-annonsering på nyhetsfeeden.
  • Annonsører kan se potensielt økt engasjement for produktene sine som er annonsert med AR.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com