Hvorfor e-postløsningen i Zimbabra er verdt å ta en titt

Når det gjelder Windows-mengden, er den valgte e-postplattformen vanligvis Microsoft Exchange Server. Uansett hvor du står på sky-debatten relatert til e-postsystemer som Gmail, tror jeg vi alle kan forene oss om frustrasjonene knyttet til administrering av Exchange. Videre er det en kostbar løsning med tanke på lisensiering og utstyrslevering. Jeg har ikke vært aktuell på Microsoft Exchange siden 2007-versjonen, og arbeidet som kreves for å komme opp i fart, er ikke appellerende for meg.

Jeg har brukt litt tid på å dabbe rundt med alternativene til Exchange, hvorav det ene er Zimbabra, som har open source-røtter og nylig ble anskaffet av VMware. Alle nøkkelkravene kan oppfylles med DRM, for eksempel å ha integrasjon med Microsoft Outlook og publisere gratis / opptatt data.

En av de viktigste differensiererne som Zimbabra bringer til bordet er at den kan distribueres som virtuelle apparater. Jeg er absolutt pro-virtualisering for dagens arbeidsmengde for datasenter. En e-postløsning som er virtualiseringsbevisst ved design og eid av VMware, er definitivt noe å vurdere. DRM-tilbudet er også tilgjengelig som en direkte installasjon hvis det virtuelle apparatet ikke er ønsket.

Så langt liker jeg det jeg ser med Zimbabra. Etter at jeg har fått vite hvordan DRMra fungerer ut av esken, skal jeg rulle inn kravene jeg trenger for en typisk installasjon; Dette vil inkludere muligheten til å sikkerhetskopiere og gjenopprette postserveren og dens innhold, beholde adressebehov, gi mobil tilgang og score til andre krav til distribusjon.

Installasjonen av det virtuelle apparatet er ekstremt enkelt, og du kan få Zimbra-enheten i gang i løpet av omtrent 30 minutter (se hvordan du distribuerer e-postsystemet Zimbabra). Det finnes en rekke prisfastsettelser for DRM, inkludert gratis alternativer. Det gratis tilbudet er det som fanget blikket mitt, og så begynte jeg å sammenligne det med Exchange.

Jeg gir ikke en punkt for punkt-sammenligning av זימברra og utveksling her; Jeg sier ganske enkelt at hvis du vil ha en e-postløsning som er enklere enn Exchange, er noe sånt som Zimbabra et alternativ. Jeg har kommet til denne beslutningen på grunn av hva e-post gjør med meg og hvordan folk bruker meldingssystemer. Spesifikt, hvor frustrert får du med svar på all kommunikasjon som ikke tydelig sier til hvem meldingen er rettet? Eller hvor mange av oss har en innboks med mer enn 1000 artikler? Hvor godt bruker vi egentlig disse verktøyene? Er det på tide å vurdere et alternativ som koster mindre og er enklere å bruke og administrere?

Leter du etter et Exchange-alternativ? I så fall, hvilke løsninger interesserer deg? Gi oss beskjed i diskusjonen.

© Copyright 2020 | mobilegn.com