World Food Program søker etter høyteknologiske løsninger for å treffe Zero Hunger innen 2030

Google er vertskap for data og oppstart av World Food Programme Seks prosjektgrupper vant en plass i Innovation Accelerator og sjansen til å slå til Silicon Valley-mentorer og -finansiere.

Det er 821 millioner mennesker over hele verden som ikke har nok mat å spise. World Food Programmer fôrer rundt 90 millioner mennesker hvert år. For å oppfylle målet om å avslutte sult innen 2030, vil organisasjonen måtte nå mange flere mennesker.

"Vi kan gjøre det på en av to måter, med teknologi eller ved å bygge mer bærekraftige modeller som ikke utelukkende er avhengige av donasjoner for å mate mennesker, " sa Bernhard Kowatsch, leder for innovasjonsakseleratoren ved World Food Program.

Kowatsch startet gasspedalen for fire år siden. Programmet har jobbet med 190 lag og kjører 21 boot camp så langt. I år valgte WFP-teamet seks finalister av 1 900 søknader. Dette er det første året at boot camp og pitch night ble holdt i delstatene.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

WFP hjelper nesten 90 millioner mennesker hvert år med direkte mathjelp eller kontantutbetalinger for å kjøpe mat. WFP gir også nødhjelp og utviklingshjelp.

I løpet av de siste årene har ideell virksomhet flyttet oppdraget fra å ganske enkelt gi hjelp til å utvikle og støtte langsiktige løsninger. Dette inkluderer å støtte lokale økonomier, hjelpe flyktninger med å utvikle jobbferdigheter, effektivisere forsyningskjeden og samarbeide med bønder for å redusere avlingstap. Akselerasjonsprogrammet har hjulpet WFP på alle disse områdene.

Fem akseleratorprosjekter skalerer opp produktene sine, og seks gjør seg klare til å lansere. Alle lagene presenterte på en tonehøyde natt på Googles hovedkvarter tirsdag. GrainMate, en fuktighetsmonitor som holder høsten frisk til den kommer på markedet, vant prisen "mest imponerende tonehøyde". De seks oppstartene kan søke om 100.000 dollar i finansiering i neste fase av gasspedalen.

Hjelpe folk

Omtrent halvparten av prosjektgruppene i Innovation Accelerator Boot Camp og Pitch Night jobber med produkter og tjenester for å hjelpe enkeltpersoner direkte.

EMPACT

I tillegg til å mate mennesker daglig, utvikler WFP langsiktige løsninger for å hjelpe flyktninger, og andre grupper blir selvhjulpne. EMPACT-prosjektet er designet for å trene flyktninger til digitale jobber som dataregistrering, datarengjøring, fotoredigering og bildeanotering. Studentene starter med et grunnleggende, seks ukers kurs om grunnleggende IT-ferdigheter, og går videre til avansert trening, læreplasser og nettbasert arbeid.

På ni studiesteder i Libanon og Irak har EMPACT-teamet levert mer enn 4000 klasser til omtrent 2700 studenter. Målet er å nå 20 000 studenter innen utgangen av 2020, og 100 000 mennesker i løpet av de neste fem årene.

Fenik

This device uses evaporative cooling to keep fruits and vegetables cool in communities with no electricity.

" data-credit="Image: Veronica Combs" rel="noopener noreferrer nofollow">

Denne enheten bruker fordampningskjøling for å holde frukt og grønnsaker kjølig i lokalsamfunn uten strøm.

Bilde: Veronica Combs

Dette bærbare minikjøleskapet bruker fordampningskjøling for å holde frukt og grønnsaker friske uten strøm. Selskapet startet med et KickStarter-prosjekt rettet mot folk som går på camping. World Food Programmet ønsker å få enheten inn i ørkenen dagligvarer og hjem.

Grainmate

I 2018 kjøpte World Food Program 3, 6 millioner tonn mat. En av utfordringene i forsyningskjeden er ødeleggelse. Denne fuktighetsmonitoren vil hjelpe bønder med å holde høsten frisk til den kommer på markedet. Enheten koster $ 100, og bønder kan handle korn for enheten.

GrainATM

Den indiske regjeringen mater 830 millioner mennesker per måned til en kostnad på rundt 20 milliarder dollar per år. Nasjonal lov om matsikkerhet fra 2013 startet moderniseringsprosessen av distribusjonssystemet for å øke effektiviteten og åpenheten. To WFP-teammedlemmer i India har laget en automatisert dispenser for å gjøre det enklere og raskere for folk å få tildelt korn.

H2Grow

Taleb Brahim har bodd i en flyktningleir i Algerie siden 1975. Han har utviklet et hydroponisk voksende system for å la mennesker i ørkensamfunn og flyktningleire dyrke grønnsaker og mat til dyr. I Algerie bruker individer 200 hydroponiske enheter for å dyrke fôr og øke melke- og kjøttproduksjonen av geiter.

SharetheMeal

WFPs donasjonsapp gjør det enkelt for enkeltpersoner å donere et måltid. En gave på 50 øre dekker tre måltider for ett barn i en dag. I 2018 ga brukerne rundt 11 millioner måltider. Siden lanseringen har SharetheMeal distribuert 43 millioner måltider fra 1, 5 millioner givere. WFP dirigerer donasjonen til folk som er mest i nød og rapporterer tilbake hvor maten ble distribuert. WFP er finansiert i sin helhet av donasjoner. Neste mål er å integrere ShareTheMeals API med GrubHub og annen online innkjøpsplattform. Tanken er å

Forbedring av systemet

I tillegg til å jobbe med enkeltpersoner i lokalsamfunn rundt om i verden, leter WFP etter løsninger for å forbedre matdistribusjon, beslutninger og effektivitet i forsyningskjeden.

HungerMapLive

Francesca Caldari and Elisa Omodei of the World Food Programme are using cloud services and predictive analytics to monitor food insecurity around the world.

" data-credit="Image: Veronica Combs" rel="noopener noreferrer nofollow">

Francesca Caldari og Elisa Omodei fra World Food Programme bruker skytjenester og prediktiv analyse for å overvåke matusikkerhet rundt om i verden.

Bilde: Veronica Combs

WFPs Hunger Monitoring Unit i Roma bygger dette kartet for å spore sult, og dens årsaker rundt om i verden. Det nye kartet gir et globalt syn så vel som detaljert informasjon om hvert land. Beslutningstakere på alle nivåer i organisasjonen vil kunne bruke kartet for å få en sanntidsavlesning av matforholdene i et bestemt land. En bruker kan slå på datalag som viser konflikt, værforhold og politiske problemer i et bestemt land. WFP jobber med Alicaba Cloud-tjenester for å bygge kartet. Det vil være tilgjengelig for publikum innen utgangen av året.

Tamwini - My Food Ration

Irak distribuerer mel, ris, olje og sukker til sultne borgere gjennom et papirbasert system. Dette teamet ønsker å erstatte det systemet med Tamwini, en digital identitetsplattform som lar enkeltmennesker oppdatere sin personlige informasjon om Iraks nasjonale ID-system. Den digitale identitetsplattformen vil gjøre det lettere å prioritere hjelp til de mest trengende mennesker og å forbedre interoperabilitet med andre regjeringsprogrammer.

PLUS skolemenyer

Et av WFPs mål er å sørge for at barn får sunn mat de første 1000 dagene av livet. En annen prioritering er å kjøpe mat fra lokale produsenter. Denne plattformen støtter begge anstrengelser ved å beregne de mest kostnadseffektive matingsmenyene for barn i forskjellige aldre og prioritere lokale anskaffelser. WFP kjøper omtrent 75% av maten fra lokale småskalabønder. Verktøyet forenkler beslutningsprosessen for å sikre mer næringsrik mat til barn og støtte lokale bønder på samme tid.

Prism / Vampire

Denne plattformen støtter WFPs arbeid for å hjelpe lokalsamfunnene til å takle klimaendringer. Programvaren gir informasjon om klimarisiko og befolkningssårbarhet før, under og etter tørke eller flom.

Roambee

På en gitt dag har WFP 5600 lastebiler, 20 skip og 92 fly på farten, og leverer mat og annen assistanse. Dette teamet utvikler en Internet of Things-plattform (IoT) for å spore varer, utstyr eller verdifulle eiendeler som er lokalisert innendørs, utendørs og under transport. Roambee ønsker å øke åpenheten og forutsigbarheten i WFPs forsyningskjede.

Data, Analytics og AI Nyhetsbrev

Få eksperttips for å mestre grunnleggende grunnleggende analyser av data, og følg med på den siste utviklingen innen kunstig intelligens. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | mobilegn.com