World of Warcraft: The Fall of the Lich King

Tirsdag 8. desember 2009 ga Blizzard ut den tredje og siste innholdsplasteret til Wrath of the Lich King utvidelsespakke for World of Warcraft, patch 3.3. Etter å ha fullført historiebuen om Arthas, Lich King, som begynte i Warcraft III: The Frozen Throne (Warcraft IIIs eneste utvidelse), markerer denne lappen spillernes første direkte møte med Arthas siden Warcraft III. I denne oppdateringen opplever vi tre nye fangehuller med 5 spillere, et 10- og 25-spillers raid (med Normal- og Heroic-modus), et nytt kartleggings- og oppdragsgrensesnitt, og en helt ny fangehull for fangehull, i tillegg så mange mindre feilrettinger og justeringer.

For å se bilder fra lappen, sjekk ut TechRepublic-galleriet, WoW's The Fall of the Lich King.

Icecrown Citadel

Icecrown Citadel, sammendragsnavnet på de tre 5-spillers fangehullene samt 10- og 25-spillers raid, er en stor borglignende bygning som tydelig vises i den sørlige regionen Icecrown i Northrend. De tre fangehullene blir lagt inn enten ved hjelp av den nye fangehullsøkeren (omtalt nedenfor) eller direkte fra en inngang på den vestlige siden av Citadellet. Disse tre fangehullene, samlet kjent som "The Frozen Halls", heter "The Forge of Souls", "The Pit of Saron" og "The Halls of Reflection." Disse fangehullene er progressive, noe som betyr at du må fullføre The Forge of Souls før du kan gå inn i The Pit of Saron, som må fullføres før du kommer inn i The Halls of Reflection. Inneholder to til tre sjefer hver gang, disse instanserte fangehullene er tilgjengelige i både Normal og Heroic-modus og er litt vanskeligere enn Trial of the Champion (utgitt i patch 3.2), noe som er litt vanskeligere enn nivå-80 normale tilfeller i normal modus og alle andre heltedyr i heroisk modus.

For å følge med, raid-forekomsten 10- og 25-spillere, Icecrown Citadel, skaper grupper av eventyrere mot fem nivåer av sjefer, og starter i Lower Spire for å møte fire sjefer. Det andre nivået, The Plagueworks, inneholder tre flere sjefer, etterfulgt av det tredje nivået, som inneholder fire flere sjefer (en gruppe på tre etterfulgt av en enkelt sjef) i Crimson Hall. Neste er Frostwing Halls, som inneholder to sjefer, før du endelig stiger opp til toppen for å møte Arthas, The Lich King. For å tilføre mer kompleksitet, har Blizzard bestemt seg for å gi ut hvert nivå av Icecrown Citadel over tid for å gi spillerne muligheten til å mestre hver sjef på et nivå før de går videre til vanskeligere sjefer. Normalt modus sjefer i hver gruppestørrelse må også bekjempes før heroisk modus er tilgjengelig for hver enkelt spiller.

Icecrown Citadel (raid-forekomsten) sjefer slipper rustning og våpen som er i det nye nivå-10 (og 10, 5 for heroisk) nivå. Emblemer of Frost slippes også ned, som kan brukes til å kjøpe tier-10 gir. Dette er nå det beste utstyret i spillet, og overskrider utstyret som falt fra Ulduar og Trial of the Crusader (og Grand Crusader, som heroisk), samt utstyr som kan kjøpes med Emblems of Triumph.

Kartlegging og søken

Som spillere av World of Warcraft vet, er det mange tilgjengelige tilleggsprogrammer, hvorav flere arbeider med å endre det innebygde kartgrensesnittet, så vel som den innebygde oppgavesporing og -styring. Blizzard har integrert noen grunnleggende funksjoner i tilleggene i spillet med det nye kartgrensesnittet og Quest Tracker.

Det nye kartgrensesnittet tar den eksisterende kartskjermen og lar den reduseres til et vindu i spillskjermen; dette er noe som utallige karttillegg har gjort. Blizzard la også til en avkrysningsrute i kartvinduet som gjør det mulig for den nye Quest Tracker. Denne Quest Tracker vil vise alle oppdrag som er relevante for den valgte sonen, og lar brukeren velge en av disse oppgavene for å vise interessante steder på kartet. Denne funksjonen erstatter de enklere Quest Tracker-tilleggene, men gir fortsatt mulighet for tilleggsprogrammer for å utvide funksjonen. Som har skjedd før, integrerte Blizzard en godt likt tilleggsfunksjon i spillet på en lettere måte for å hjelpe tilfeldige spillere raskt å komme seg gjennom innhold på lavere nivå; Blizzards strategi ser ut til å være å hjelpe dem til å nå sluttspillinnholdet raskere.

Dungeon Finder

Erstatter verktøyet Looking for Group (LFG) som har eksistert for alltid, det nye Dungeon Finder-verktøyet har en tilfeldig modus for heroics på nivå 80, en tilfeldig modus for normal Wrath of the Lich King utvidelsesfangehull, og en fangehullsvelger som lar spillerne Velg hvilke fangehull de ønsker å delta i for sitt karakternivå. Fra testing ser det ut til at Dungeon Finder vil vise forekomster innenfor 10 nivåer under tegnnivået og noen få nivåer over.

Hvis du velger den tilfeldige heroiske modusen, kan du eller din nåværende part delta i et tilfeldig heroisk fangehull uansett standard heroisk lockout. Første gang du gjør dette på en dag, vil fullføringen av sluttsjefen gi to Emblems of Frost, mens eventuelle påfølgende tilfeldige heltedyr vil gi Emblems of Triumph. Valg av tilfeldig normal modus vil også gi to emblemer av triumf på slutten av den første og deretter "nivå-passende" belønning på påfølgende tilfeldige tilfeller. Spillere på lavere nivå vil også kunne velge en tilfeldig fangehull på lavere nivå og vil motta nivå-passende belønninger når de er fullført.

Dungeon Finder, viser første løp av en tilfeldig heltemann

Fangehullsvelgeren gjør det mulig for spillere å velge ett eller flere normale eller heroiske forekomster som de ønsker å kjøre spesifikt. Jeg har ikke prøvd det, men utifra det jeg samler, er dette akkurat som å kjøre fangehull før patch 3.3, noe som betyr at ingen emblemer blir tildelt. Jeg har en følelse av at de fleste spillere aldri vil bruke det med mindre de har et spesifikt behov, ettersom belønningen er for stor hvis du bruker det tilfeldige valget.

Den siste store forbedringen i Dungeon Finder er forekomstgruppene på tvers av riket; denne funksjonen har vært til stede i World of Warcraft slagmarker siden patch 1.12, den siste oppdateringen før The Burning Crusade Expansion kom ut i 2006. Funksjonen gjør at fangehullsgrupper blir nær øyeblikkelig for tanks og healere (som alltid har vært vanskeligere å få) og ganske raskt for DPS (skade per sekund eller skadehandlere); dette er mye raskere enn en tilfeldig gruppe var før denne funksjonen ble utgitt.

En lignende funksjon, om enn med mindre bjeller og fløyter, er verktøyet Looking For Raid (LFR) som er lagt til Raid-fanen i det sosiale ("O") -vinduet. LFR-funksjonen ser ikke ut til å være på tvers av riket, og den er mer et system av oppslagstavle enn et matchmaking-system. I utgangspunktet ser det ut til å være det LFG-verktøyet pleide å være.

Nye prestasjoner

Med utgivelsen av en ny oppdatering har Blizzard konsekvent lagt til nye prestasjoner til Achievement System. I denne oppdateringen er det flere nye prestasjoner som har å gjøre med Icecrown Citadel fangehull og raid. Inkludert er også en kjede av prestasjoner designet rundt bruk av Dungeon Finder-verktøyet for å gruppere med tilfeldige personer eller PUG (Pick-Up Group). Denne kjeden med tre prestasjoner starter med Looking For More, et krav på 10 unike, tilfeldige tegn; neste er Looking For Many, et krav på 50, med en belønning av "the Patient" som en tilgjengelig karaktertittel; og avslutter med Looking For Multitudes, et krav på 100, med en belønning av Perky Pug, et kjæledyr som ikke er kampkamp.

Technologia-medlem Sabahe med sin Perky Pug

På toppen av alt dette innholdet, var det en viss balansering av klassemekanikken, inkludert reduksjon av nedkjølingen av utallige trollformler over alle klasser og justering av forskjellige "standard" tegnspesifikasjoner ("Spesifikasjoner"). Dessuten er ryktegevinstene økt for flere fraksjonsfraksjoner for å bedre hjelpe spillere med å nå Exalted med disse fraksjonene. Endelig er hjelm- og skulderfortredere på toppnivå som kan kjøpes fra sluttspill-fraksjonene nå bindende på konto i stedet for Bind på pickup, slik at de kan kjøpes av en karakter som har det passende fraksjonsnivået og sendt til en annen karakter på den samme kontoen for bruk. Dette ligner på arvestykker som er kjøpt fra Argent Tournament og Wintergrasp-leverandørene.

Technologia

Hvis du aldri har spilt World of Warcraft før eller har dratt og ønsker å komme tilbake, vil Technologia, den offisielle og uoffisielle guilden til TechRepublic ønske deg velkommen. Du kan finne oss på Duskwood Realm, Horde Faction. Bare søk etter Technologia-medlemmer ("/ hvem Technologia" i chatboksen din) og send deretter et hvilket som helst medlem hvisk. En veteran eller offiser (for ikke å nevne vår uredde leder, Elkwinkarma) vil gjerne invitere deg. Du kan også finne meg spesifikt på Inferious eller Gauwainelf. Med alle forbedringene i utjevningstid som ble sluppet i de siste patchene, er det ingen bedre tid å komme inn, få jevnet og få giret. pluss Tekologia ønsker medlemmer velkommen til alle spillstiler og opplevelsesnivåer.

Har du prøvd ut det nye innholdet i patch 3.3? Hva synes du om Icecrown Citadel, de nye Map and Quest-funksjonene og det nye Dungeon Finder-verktøyet? Vei med kommentarene dine.

© Copyright 2020 | mobilegn.com