World of Warcraft: Prelude to Cataclysm

I nylige Geekend-artikler detaljerte jeg World of Warcraft: Cataclysm systemendringer og delte nyheter fra BlizzCon 2010 om den kommende utvidelsen av World of Warcraft: Cataclysm . Før den utvidelsen treffer, bør WoW-fans logge på og delta i begivenhetene i spillet og søkelinjene og lese den nye boken The Shattering: Prelude to Cataclysm av Christie Golden.

La oss ta en titt på boka og oppdragene og se hvordan de griper inn. ( Advarsel: Denne artikkelen inneholder spoilere om bokens plot.)

Landet skal gråte og verden vil bryte

Fra og med patch 4.0.1 i oktober har Azeroth blitt plaget av periodiske jordskjelv som startet ganske sjeldent, men har sett ut til å øke i frekvens. Disse jordskjelvene kan merkes over hele verden. I mellomtiden har karakterene i The Shattering lagt merke til tørke, flom, tsunamier og andre naturfenomener i økende grad.

The Shattering detaljer mange uheldige hendelser som fører opp til spillet vi vil se i Cataclysm . Fra oppmuntringen av all handel mellom nattalvene og orkene (som fører til mange dødsfall, ettersom noen renegade orker gjengjelder seg) til dødsfallene til Magni Bronzebeard, King of Ironforge, og Cairne Bloodhoof, Høyresjef i Tauren.

Anduin Wrynn, Prince of Stormwind, og Baine Bloodhoof, nå sjef for Tauren, er også sterkt knyttet til historien. Anduin, når han blir fanget i Ironforge etter at Magni datter Moira vender tilbake for å kreve tronen fra Dark Iron dwarves hun ble tatt til fange for mange år siden (og som gjorde henne til keiserinne da hun giftet seg med keiser Dagran Thaurissan) og låser Ironforge. Anduin er bare i stand til å flykte ved å bruke den arvesten som er gitt ham av Lady Jaina Proudmoore, leder av Theramore Isle, for å flykte til den øya.

Thrall tar også en tøff sving når, etter at det er innsett at elementene er urolige, overfører kontrollen over horden til Garrosh Hellscream, nylig returnert fra Northrend, slik at han kan reise til Nagrand og kommunisere med åndene der for å finne ut hva er galt med Azeroth.

Mens han er i Nagrand, møter Thrall Aggra som blir hans veileder og guide under sin trening og visjon. Selv om de støter hodene (og sannsynligvis på grunn av det), tar Thrall Aggra med seg tilbake til Azeroth for å hjelpe til med å helbrede elementene og for å være hans kone.

Mens Thrall er utenfor planeten, utfordrer Cairne Bloodhoof Garrosh til en duell til dødsfallet (basert på en feil antagelse om at Garrosh hadde Night Elves og noen Tauren Druids angrepet) som han som nevnt ovenfor mister fordi Garroshs blad ble forgiftet av en rival Tauren-leder. Denne Tauren, Magatha Grimtotem, utløser et kupp på Thunder Bluff, utrydder mange av de andre Tauren-ledelsene og tar over som High Chieftain. Baine Bloodhoof slipper smalt unna døden, takket være en Grimtotem som snur mot Magatha i siste liten.

Baine drar umiddelbart til Jaina, vel vitende om at Thrall legger mye tro på henne, men møtet deres blir avbrutt når Anduin kommer inn fra Ironforge. Anduin gir ham et våpen, Fearbreaker (gitt av Magni Bronzebeard), som et tegn på god vilje. Mottakelsen av dette våpenet gjør Baine til den første Tauren Paladin noensinne, og det er det som muliggjør den raseklasse-kombinasjonen i spillet.

Baine er i stand til å styrte Magatha i en episk kamp ved hjelp av noen nisser; Thrall vender tilbake til Azeroth akkurat i tide til Cairnes begravelse; og Anduin kommer tilbake til Ironforge i tide for å stoppe sin far, kong Varian, fra å myrde Moira. Dette fikk Varian til å revurdere planen hans og i stedet sette opp de nye Dwarven-lederne, De tre hamrene - Moira for de mørke strykejernene, Falstad for de vilde hammere, og Muradin eller Brann for bronzebeards - og dermed gjenforene de tre Dwarven-fraksjonene.

En deltaker fra BlizzCon 2010 spurte, i det vesentlige, hvorfor boken uttalte at Falstad var Wildhammer-representanten mens Kurdran Wildhammer var på sin plass i Beta-versjonen av Cataclysm . (Sjekk deltakernes videosvar her for å forklare hvorfor han hørtes morsom ut.) Takket være spørsmålet hans ble ikke bare Falstad gjenopprettet til sin rettmessige plass som Wildhammer-leder og representant for Council of the Three Hammers, men Blizzard opprettet en helt ny NPC, Wildhammer Fact Checker, som en hyllest til deltakeren nå kjent som ganske enkelt "Red Shirt Guy"!

Boken ender med at Cataclysm skjer når Deathwing knuser havbunnen og ryster ut fra fengselet hans i sentrum av Azeroth. Thrall, som bestemmer at Garrosh faktisk kan lede Horden, setter av til Maelstrom (den gigantiske stormen midt i havet) for å forsøke å helbrede det Deathwing har brutt med Aggra ved hans side.

Cataclysm -begivenheter før lansering

Mange av begivenhetene i spillet binder seg ganske godt til boka. Fra 1. november 2010 var det tilgjengelige oppdrag som introduserte spillere til Twilight's Cult, the Earthen Ring og Elemental Invasion. Disse oppdragene er blitt delt inn i fire faser, noe WoWHead.com har skissert ganske godt.

Fase 1

Fase 1, som ikke er omtalt i boka, inkluderer en relativt omfattende oppdragslinje som introduserer spillere til Twilight's Hammer cult, en ny fiendefraksjon for Cataclysm . Spillerne blir først bedt om å lære hva Doomsayers i en del av enten Orgrimmar eller Stormwind forkynner om, og samler ruller mens de går. Etter at fraksjonens vakt innser faren for disse dommerslagene, blir du bedt om å sette opp noen advarselsplakater i hele byen. Når dette er fullført, er din neste oppgave å infiltrere kulturen ved å bruke en kappe du kan få fra en av dommerspillerne for å lære hvem som leder dem og hva de prøver å gjøre. Det viser seg at de planter elementære tilkallingsenheter i byen, så du blir bedt om å ødelegge noen. Du blir bedt om å informere lederen din, Varian for Alliance og Garrosh (!) For Horde.

Den andre delen av fase 1 er begynnelsen på Elemental Invasion. Selv om dette ikke er nøyaktig det samme som hendelser i boken, tilsvarer det omtrent flommene, tørke, jordskjelv, tsunamier og andre naturhendelser, men på en mer episk måte som er egnet for spillerens samspill. Rifts åpnes omtrent hver time i de fleste soner i spillet, slik at spillere på alle nivåer og løp kan delta i arrangementet. Spillerne må drepe et dusin eller så elementære ånder for å lukke brøytene. Avhengig av sonen, kan elementene være jord-, brann-, vann- eller vindbasert og vil gi en times times buff spesifikt for elementtypen til spillere som er i nærheten når raset blir ødelagt.

Fase 2

Den korteste av alle fire faser, fase 2 introduserer Earthen Ring, en ny vennlig fraksjon til Alliansen og Horden med en enkel søken som ser ut til å binde seg til jordskjelvene i Kharanos og brannene i Orgrimmar. Etter å ha forsvart et nettbrett som et medlem av Earthen Ring har funnet fra et medlem av Cult og hans elementer, blir du bedt om å dempe agitated spirits of earth (Alliance, in Ironforge) eller ild (Horde, i Orgrimmar) ved å bruke en spesiell rengjøring Totem.

Fase 3

Twilight-historien fortsetter med letingen etter Ogrimmar / Stormwind-borgere utenfor portene etterfulgt av oppdagelsen av stealthed Cultists i byen. Deretter donerer du rekruttens kappe igjen for å få en ny Book of Incantations fra Cult Overseer, som du bruker for å forstyrre noen av Cultists aktiviteter i byen ved å si de gale ordene ("Gamle av mel og jord, jeg har pepret vei for deg. Kom frem og glasurer Orgrimmar! "med svaret:" Du lurer! Dette er et ritual, ikke en oppskrift! ") under en inkantasjon. Du blir sendt til Nagrand for å snakke med en spesiell person fra fraksjonen din. For Alliansen er dette Gavan Frayfeather, den første Dvergshamanen. For Horde er dette Thrall, som nå også mangler tronen sin.

Fase 4

Fase 4 begynte på live-serverne 15. november 2010. Denne fasen sentrerer seg rundt den elementære invasjonen av Orgrimmar, Thunder Bluff, Stormwind og Ironforge. Avhengig av byen og hva som sannsynligvis er en vekslende sekvens, vil spillerne måtte kjempe mot Earth and Fire elementals i Orgrimmar og Ironforge eller Water and Wind elementals i Thunder Bluff og Stormwind. Arrangementsekvensen er:

1. Ved advarsel om elementærinvasjonen fra en NPC, bør spillerne begynne å bygge sandposvegger eller barrikader.

2. Etter fem minutter, eller når barrikadene er ferdige, angriper elementalene.

3. 32 elementals rifter gyter, som må bekjempes i hver by. Det er en brukergrensesnittfunksjon som forteller deg hvor mange elementer som finnes i hvert distrikt.

4. Vellykket nederlag av elementalene utløser en ny instansert sjefkamp basert på typen elementerte beseirede - en mindre elementærherre som er en del av en eksisterende "Vanilla WoW" -instans som har blitt suppet opp til nivå 80 fangehullsnivå. Dette er i stand til å stå i kø i Dungeon Finder, akkurat som ferie sjefer når elementene er beseiret på serveren din for hver runde. Det er også oppdrag tilgjengelig for den første kampen per karakter mot hver sjef fra fraksjonens representant i forekomsten.

  1. Brann: Grand Ambassador Flamelash innenfor Blackrock Deepths
  2. Jorden: Kronprinsesse Theradras i Maraudon
  3. Vann: Kai'ju Gahz'rilla i Zul'Farrak
  4. Luft: Prins Sarsarun i Ahn'Qiraj

© Copyright 2020 | mobilegn.com