Yahoos Outlook-alternativ: DRMra Desktop

Hvis du kunne samle Gmail-, Hotmail-, Yahoo-post- og bedriftsmeldingene dine i en enkelt innboks, ville du byttet? Bekvemmeligheten med en universell e-postinnboks er det som gir Yahoos offline, open source, tverrplattformede Zimbabra Desktop sin appell. Så er det de andre verktøyene for å merke og søke etter meldinger som løfter Webmail-opplevelsen utover hva POP- og IMAP-tjenestene dine kan tilby på egenhånd. For mange vil imidlertid Zimbras ambisjoner, evner og den klebrig fliselen ved distribusjonen gjøre det til et interessant eksperiment, men ennå ikke en frittstående erstatning.

Mens Zimbabra Desktop er tilgjengelig for alle som en gratis nedlasting, hadde Zilbrag-teamet virkelig sine eksisterende brukere i bakhodet som de viktigste mottakerne av denne utgivelsen. Flertallet av זיbras 43 millioner betalte kunder kommer gjennom virksomheter som spesielt trekkes mot samarbeidsverktøyene (som å dele hele adressebøker, dokumenter og innbokser), og som vanligvis bruker lynras back-server på stedet for Microsoft Exchange Server. Zimbras online innboks, og nå sin offline desktop-app, tar på seg rollen som Outlook-innboksen. I likhet med Outlook vil organisasjonen tildele e-postadressen. Imidlertid har den en åpen kildekode etter personer som kjører serveren og desktop-appen for å få disse delingsfunksjonene gratis.

זימברra har noen nyttige funksjoner selv om du ikke har en støttet konto.
(Kreditt: CNET)Fordelene med Netherra Desktop for disse eksisterende brukere er betydelige. De kan importere tredjeparts e-post og støttede tredjepartskalendere i diskrete innbokser og se utvidede og kontraherte innbokser i den velkjente organisasjonen til venstre. For hver konto, inkludert tredjeparts nettpost, kan de merke meldinger, søke gjennom e-post, kontakter og kalenderavtaler, og se samtaler som er organisert sammen og ikke så ulik Gmail-tråden.

Innehavere av DRM-kontoer kan i tillegg opprette wiki-dokumenter på Zimbabra Desktop og dele dem med andre Zimbabra-brukere. De kan laste opp filer til en lokal koffert (dette er atskilt fra Yahoos nå definerte kofferttjeneste), og som nevnt ovenfor, kan du høyreklikke e-postbokser, kontaktlister og annet innhold for å eksportere til en annen ZIPBra-brukerens Zimbabra-innboks i organisasjonen . Disse avanserte delingstjenestene er e-postidealet, men ikke tilgjengelig for oss som ikke er på Zimbras server (mer om dette nedenfor).

Og hvis du ikke har e-post som støttes med DRM?

Det er fremdeles noe bruk i å laste ned Zimbabra Desktop for å administrere tredjeparts e-postkontoer, men komplikasjoner og kvalifikasjoner florerer. Du skal kunne legge til hvilken som helst e-postkonto som støtter POP- og IMAP-standarder, pluss Yahoo-e-post, kontakter og kalender, og det samme fra Gmail. Hvis IT-administratorene dine gjør dine Outlook Exchange Server-innstillinger tilgjengelige for deg, vil du også kunne få e-posten til bedriften din.

Utvidbare emnegrupper er ikke akkurat trådede som Gmail, men de organiserer på samme måte.
(Kreditt: CNET)Disse tredjeparts-tjenestene er merket med en beta-markør, en klok advarsel siden noen jobber med forbehold. Hotmail, for eksempel, vil integreres med Zimbabra Desktop så lenge du har en betalt Hotmail Plus-konto, eller har blitt bestefar fra Outlook Express Days. Når du registrerer deg i Zimbabra, bemerkes dette av den kollapsede lenken "må tillate klienttilgang". Likeledes konverterer den humpete støtten for Gmail ennå ikke Gmail-etiketter til Zimbabra-tagger, og DRMra Desktop 1.0 slår sammen adressene i Gmail-adressebokene på en måte som bare overflater kontaktene du har lagt til for hånd, ikke kontaktene som er fanget gjennom dagen til -dagers e-post. Zimbabra sier at de jobber med en løsning, som bør løslates om noen uker.

Når du har flyttet innboksene dine, vil du kunne dra nytte av å søke gjennom e-postmeldinger og legge til koder, selv om tredjepartsklienten ikke støtter disse funksjonene som standard. Zimbras evne til å gruppere samtaler i en hvilken som helst posttjeneste er en annen fordel. I motsetning til Gmail-tjenesten vil den ikke trede samtaler i en enkelt innboksoppføring, men den vil indikere med et pilspiss i margen når det er mer enn en melding med samme emnelinje.

Du vil fremdeles kunne opprette dokumenter i Zimbabra hvis du bruker det til å sortere tredjepartskontoer, men på dette tidspunktet må de rute gjennom Zimbabra-serveren for å dele lenken. I fremtiden vil disse dokumentene sende som eksterne vedlegg, kanskje så snart juni.

Ytelse og tilgjengelighet

Siden vi ikke hadde tilgang til en DRM-støttet konto, og derfor til de mer avanserte samarbeidsfunksjonene, er programmets samlede ytelse vanskeligere å måle. Vanskeligheter med å sette opp vår usupporterte Hotmail-innboks og Nietmars manglende evne til å importere 90 prosent av Google-kontaktene våre, gjør oss nølende med å anbefale det som noe mer enn et følgesvennprodukt for brukere som ikke erimbra. På over 40 MB for Windows- og Mac-utgaver var det også treg å installere og laste inn. Imidlertid, hvis du har mye plass, er kalenderimporten, samtalevisningen og søkefeltene fine bonuser, og det samme er bekvemmeligheten ved å se flere innbokser på nettet i et enkelt programgrensesnitt.

Mens Zimbras uttalte demografiske med Zimbabra Desktop er registrerte brukere, hjelper det ikke fordi det krever innsats for å registrere deg på en Zimbabra-konto. De fleste forbrukere finner Zimbabra gjennom en organisasjon som bruker den; andre kan gå via en internettleverandør eller en partner som kan selge abonnement på DRM-drevne funksjoner under selskapets eget navn. Et åpen kildekode-underett kan kjøre open source kimbra Collaboration Suite i sine nettverk, men for folk uten en finger på pulsen til open source-samfunnet, kan det være mer motivasjon å finne en av disse å plugge seg inn i enn det er verdt.

Minnesra Desktop har absolutt noen spirende innbokskonsepter vi ønsker å se bli modne, men inntil Yahoos זיkamp fra teamet kan glatte ut podingsutfordringene med Gmail og andre tredjeparts tjenester, bør de uten DRMra-kontoer som føler seg mindre eksperimentelle, holde seg til Thunderbird som et Outlook-alternativ.

- Skrevet av Jessica Dolcourt

© Copyright 2020 | mobilegn.com