Din nye Raspberry Pi 4 vil ikke slå på? Problemet med USB-C-kabelen er nå offisielt bekreftet

Din nye Raspberry Pi 4 vil ikke slå på? USB-C-kabelproblem nå bekreftet offisielt The Raspberry Pis medskapere Eben Upton sier at ikke alle USB-C-kabler vil drive Pi.

Raspberry Pi Foundation har bekreftet at den nylig utgitte Raspberry Pi 4 ikke vil fungere når den brukes med USB-C-kabler.

Mer om Open Source

  • 8 av tiårets verste open source-innovasjoner
  • Åpen kilde i 2020: Fremtiden ser lys ut
  • Linus Torvalds: "Git beviste at jeg kunne være mer enn et en-rart."
  • 20 raske tips for å gjøre Linux-nettverk enklere (gratis PDF)

Den lave, enkle tavlemaskinen som ble lansert i slutten av juni, og er det første Pi-brettet som bruker en USB-C strømuttak.

Etter rapporter om visse USB-C-kabler som ikke fungerer med Pi 4, har Pis medskapere Eben Upton bekreftet at ikke alle USB-C-kabler vil drive Pi.

Pi 4 mottar ikke strøm når den brukes med elektronisk merkede eller e-merkede USB-C-kabler, den typen som brukes av Apple MacBooks og andre bærbare datamaskiner.

"En smart lader med en e-merket kabel vil feil identifisere Raspberry Pi 4 som lydadaptertilbehør, og nekter å gi strøm, " sier Upton.

"Jeg regner med at dette vil bli løst i en fremtidig styreversjon, men for nå vil brukerne måtte bruke et av de foreslåtte løsningene. Det er overraskende at dette ikke dukket opp i vårt (ganske omfattende) feltprøveprogram."

Upton sier at denne tekniske sammenbruddet på det underliggende problemet i Pi 4s kretsløp fra Tyler Ward gir en detaljert oversikt over hvorfor e-merkede USB-C-kabler ikke får strøm til Pi.

Inntil enhver fremtidig revisjon av brettet, vil Raspberry Pi 4-eiere måtte bruke ikke-merkede USB-C-kabler, den typen som brukes av mange smarttelefonladere, med en strømforsyning som kan levere 5.1V / 3A styret trenger. Et alternativ er å kjøpe den offisielle Raspberry Pi 4 strømforsyningen $ 8 / £ 8.

Ward antyder at "å bruke eldre ladere med vekselstrømskabler eller mikro B til C-adaptere også vil fungere hvis de gir nok strøm".

Raspberry Pi 4 markerer en betydelig oppgradering for Pi, introduserer en ny CPU og GPU, øker Pis minne til 4 GB, introduserer USB 3.0 for rask lagring og legger til støtte for doble 4K-skjermer.

For å finne ut mer om Raspberry Pi 4, sjekk gjennomgangen, galleriet eller intervjuet vårt med Upton om det nye styret.

The Raspberry Pi 4 won't power on when used with certain USB-C cables.

" data-credit="Image: Nick Heath / TechRepublic" rel="noopener noreferrer nofollow">

Raspberry Pi 4 slås ikke på når den brukes med visse USB-C-kabler.

Bilde: Nick Heath / TechRepublic

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

Les mer om Raspberry Pi 4

  • Raspberry Pi 4: Denne tingen er en PC, sier styrets skaper Eben Upton
  • Raspberry Pi 4 Model B anmeldelse: Dette brettet kan virkelig erstatte din PC
  • Raspberry Pi 4: En omvisning i det nye brettet
  • Bilder: Hva er Raspberry Pi 4 Model B? En nærmere titt på det nye styret og hva det kan gjøre

© Copyright 2020 | mobilegn.com