Du er LinkedIns siste reklamestjerne - visste du ikke det?

LinkedIn kan ha generert dårlig følelse ved å bruke brukerne navn og bilder i reklame, men brukerne har bare seg selv å skylde på problemet, sier silicon.coms Jo Best.

Bedrifts sosiale nettverk er helt klart en lukrativ virksomhet. LinkedIn ble nylig offentlig med en børsnotering som samlet inn 352 millioner dollar i finansiering. Facebook kan være greit å legge ut bilder av vennen din, men når du vil at et offentlig ansikt skal presentere for din neste arbeidsgiver, henvender du deg til LinkedIn.

På mange måter kan LinkedIns suksess legges ned til at det ikke er Facebook. Det oppfordrer deg ikke til å dele eller oppfordre andre til å dele informasjon om deg uten ditt engasjement. Mens tenåringer kanskje må bytte navn for å flykte fra en fortid som er detaljert på Facebook, tviler jeg på at noen vil trenge å forvise et rykte som er oppnådd på LinkedIn.

LinkedIn avslørte imidlertid denne uken at det har lånt en ide eller to fra forbrukerens motpart. Akk, de er ideer fra Facebooks mørkere side.

Det har vist seg at brukere har blitt valgt til sosial reklame uten å vite det.

LinkedIn-brukere kan velge bort sosial annonsering, men bare hvis de vet hvordan de endrer de riktige innstillingeneBilde: LinkedIn

"LinkedIn kan noen ganger koble annonsørens melding med sosialt innhold fra LinkedIns nettverk for å gjøre annonsen mer relevant. Når LinkedIn-medlemmer anbefaler mennesker og tjenester, følger selskaper eller tar andre handlinger, kan navnet / bildet deres vises i relaterte annonser som vises. Omvendt, når du gjør disse handlingene på LinkedIn, kan navnet / bildet ditt vises i relaterte annonser som vises til LinkedIn-medlemmer. Ved å tilby sosial kontekst, gjør vi det enkelt for medlemmene våre å lære om produkter og tjenester som LinkedIn-nettverket har samhandler med, "sa nettstedet.

For å si det på en annen måte, med mindre du merket av i den aktuelle boksen - du kan finne ut hvordan du endrer LinkedIns standardannonseinnstilling her - LinkedIn hadde til hensikt å la organisasjoner som annonserer på nettstedet sitt bruke profilbildet og navnet ditt i annonsene sine, potensielt uten direkte kunnskap.

Du vil bli et hvilket som helst antall organisasjoners offisielle talsperson for selskapet - du ville være ...

© Copyright 2020 | mobilegn.com