Zombier invaderer Louisville, Geekend-forfatteren overlever

Det er bare noe med zombier som vekker fantasien og får hjertekjøringen. Hollywood vet det, og viser ut flere zombiefilmer i året. Noen, som 28 dager senere, har mange sosiale kommentarer. Andre, som Dawn of the Dead, lar oss tenke nøyaktig hvordan vi takler en ekte zombie-apokalypse. For å bryte spenningen, ler vi til og med om en zombie-apokalypse med filmer som Shaun of the Dead . Men hvorfor besettelsen? Som zombiefanatiker Nick Parker fra Louisville, uttrykker Kentucky det "(det er) minst ti måter sykdom eller teknologi faktisk kan skape en zombie-lignende infeksjon. Så den virkelige muligheten er skremmende nok."

Jeg tror Nick har rett. I disse dager kan jeg ikke se en zombie-apokalypsfilm uten å seriøst vurdere nøyaktig hvordan jeg taklet meg selv og reddet mine kjære fra redselene fra et zombieangrep. Jeg mener, jeg kunne absolutt skyte ektefellen min hvis han ble bitt, men hva med et barn? Trusselen om en zombie-apokalypse inkluderer flere redsler enn bare kjøttsultende vandøde; pluss at vi kanskje bare har åtte dager hvis zombier angriper.

For noen år siden fikk noen få venner i Louisville ideen om å bringe disse skrekkene til live - og ha det veldig moro med å gjøre det. Mike Welch, Lyndi Curtis og John King bestemte seg for at den beste måten å feire sine kronologisk nære bursdager sammen er å arrangere et årlig Zombie Attack. Nå kjent som Louisville Zombie Attack, bringer arrangementet tusenvis til de to blokkene av Bardstown Road mellom Eastern Parkway og Bearno's Pizza.

Helt årlig i skumringen (8:29) 29. august, feiret i år det 5. årlige Louisville Zombie Attack. Arrangementet er gratis for både deltakere og tilskuere. Årets zombiemobb ble estimert til rundt 1000 deltakere, og Louisville-tjenestemenn anslår tilskuerpublikummet til å ha vært nesten det dobbelte av tallet. Jeg kan bevitne at dette arrangementet er en flott kveld - selv barn kler seg som kjøttspisere og får zombie-karakter. Hvis det ikke er noe for deg å få glede, kan du møte mobben og arrangørene bak Objects of Desire Gallery og registrere deg for å bli et offer. Eller ta en matbit på Bearno's Pizza eller noen av de andre gode restaurantene på Bardstown Road og bare prøv å slappe av mens du ser pøbelangrepet. Bearno's er også vertskap for den årlige Louisville Zombie Attack-festen med arrangementer og premier, selv om det i år var vanskelig å komme nær døren, mye mindre inne på grunn av mengden. Klokka ni blir gaten utenfor Bearnos tilstoppet med vandøde og tilskuere blir med på moroa.

Mens andre byer, for eksempel San Francisco, har tatt ideen om et årlig Zombie Attack, er det opprinnelige Louisville Zombie Attack fortsatt en perle som er spesielt i området. Det hele er en del av det som gjør Louisville rare.

For mer informasjon om Louisville Zombie Attack og for å begynne å planlegge kostymer for neste år, sjekk ut TechRepublic fotogalleri, 5. årlige Louisville Zombie Attack, og disse andre flotte nettstedene:

  • Louisville Zombie Attack Facebook-side (jeg anbefaler å starte med dette nettstedet slik at du kan følge med på planene for neste år.)
  • 37 Flood (Et flott sted for informasjon om hendelser.)
  • Metromix Louisville (Sjekk ut bildene av zombier som angriper en bybuss!)

© Copyright 2021 | mobilegn.com