10 faktorer du må vurdere når du oppgraderer til Windows 8.1

Av David Chew

PC-brukere har tradisjonelt stolt på en iOS- eller Android-ledsagerenhet for å høste produktivitetsfordelene ved BYOD, men det berøringsaktiverte grensesnittet som er aktivert av Windows 8 eliminerer de mange utfordringene med denne tilnærmingen.

For mer informasjon om Windows 8.1, sjekk ut TechRepublic Fact-arket.

Med Windows 8.1-oppdateringen planlagt for generell tilgjengelighet på bare måneder, er det viktig å forstå hva du kan forvente av det nye systemet. Windows 8.1 gir oppgraderinger på bedriftsnivå som gir brukerne en jevn dataopplevelse på tvers av enheter, men det kan kreve oppgradering av infrastruktur for å få full fordeler med plattformen.

En betydelig oppgradering

Selv om 8.1 ikke er et helt nytt operativsystem, er det en betydelig oppgradering, og bør ikke sees på som en servicepakke.

Nedenfor er en liste over 10 måter Windows 8.1 kan være til fordel for bedriften:

 1. Utvidet mobilitet: Mens de fleste selskaper har en mobil strategi på plass for visse deler av virksomheten, eliminerer bekymring for båndbredde for IT, teknisk support, enhetsstyring og andre problemer ofte dem fra å utvide seg for å gi mobilitet til mer av arbeidsstyrken. mye av den skremmelsen, slik at organisasjoner kan utvide produktivitetsfordelene ved mobilitet til et bredere spekter av ansatte. Det er en mer universell lederopplevelse for IT også, fordi de kan administrere Windows 8.1 PC-er som mobile enheter uten å måtte distribuere en fullstendig administrasjonsklient.
 2. Tablet-adopsjon: Spredning av Windows 8-aktivert maskinvare gjør at bedrifter kan standardisere operativsystemet, men fortsatt tillate individuelle sluttbrukere å velge sin foretrukne enhet og ha et konsistent grensesnitt på tvers av disse enhetene. Selv om dette inkluderer stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner og Windows-telefoner, blir nettbrettet en mer allsidig og populær enhet i bedriften. Windows 8.1 kan støtte denne bredere adopsjonen av nettbrett.
 3. Applikasjonsinnovasjon: Windows 8.1 lar organisasjoner utvikle applikasjoner som kan fungere sømløst på tvers av mobile og tradisjonelle enheter. Dette er en spesielt kritisk fordel for de mange utviklerne med dyp ekspertise i Windows-operativsystemet som tidligere ikke har kunnet bruke ferdighetene sine fullt ut til mobile applikasjoner. Windows Store har et redesignet grensesnitt og inkluderer nå mer enn 100 000 moderne apper, noe som gir brukere enten på et nettbrett eller en PC en mer flytende, enhetlig opplevelse.
 4. IT-støtte: Å måtte feilsøke forskjellige enheter og plattformer har vist seg å være en av de viktigste støttehodepene for IT-ansatte. Jeg vil oppsummere noen av disse frustrasjonene mer detaljert nedenfor, men standardisering av Windows 8.1 gjør at IT kan bli mye mer strømlinjeformet i sin støtte og redusere en betydelig mengde av kompleksiteten knyttet til bedriftsmobilitet. Foretak som ikke standardiserer og tvinger IT til å strekke seg for å støtte mange iterasjoner av Windows OS, anstrenger ressursene sterkt.
 5. Kostnadsreduksjon: Standardisering på Windows 8.1 eliminerer lisens- og støttekostnadene for et heterogent miljø. I tillegg reduseres kostnadene knyttet til applikasjonsutvikling, support og vedlikehold fordi alt er sentrert om et enkelt operativsystem. Den nye Workplace Join-funksjonen (noen funksjoner krever SCCM 2012 R2, DAC og PKI) vil for eksempel tillate en bruker å jobbe på enheten du ønsker, men har fortsatt tilgang til bedriftens ressurser. Workplace Join gir også IT større sikkerhetskontroll i et BYOD-miljø.
 6. Ressursoptimalisering: Fordi Windows 8.1 letter gjenoppretting av operativsystemet til fabrikkinnstillinger, kan bedrifter spare tid og penger knyttet til å sende IT-personell til å omdisponere teknologier når noe går galt. Denne funksjonen kan gi betydelige besparelser for bedrifter som støtter tusenvis av brukere og vil være til stor fordel for eksterne arbeidere.
 7. Strømlinjeformede operasjoner: En ekstra ressursfordel med Windows 8.1 er at IT-avdelinger trenger å lage bare en brukerveiledning og annet støttemateriell for alle applikasjoner som er utviklet. Igjen kan dette ikke virke som en betydelig besparelse i begynnelsen, men når du vurderer virkningen for et selskap som støtter tusenvis av brukere, blir fordelen raskt tydelig. I likhet med servicepakken 8.1 for Windows 8 forventes fremtidige servicepakker å gi nye funksjoner, ikke bare rettelser. Disse funksjonsoppdateringene har potensial til å drive opplæring og støtte dokumentoppdateringer med større frekvens.
 8. Redusert forvirring av sluttbrukere: Ved å tilby en jevn dataopplevelse på tvers av enheter, reduserer Windows 8 betydelig forvirring av brukere og relaterte supportforespørsler, og frigjør IT-ansatte til å fokusere på mer strategiske prosjekter eller andre inntektsbringende aktiviteter. Når en bruker registrerer en enhet, kobles den til enheten til Windows Intune-administrasjonstjenesten (en av de nye teknologiene som krever gjeldende infrastruktur). Brukeren får tilgang til firmaportalen, som gir en jevn opplevelse for tilgang til applikasjoner, data og enhetsinnstillinger. Selvhjelpsportalen i servicetabellen lar sluttbrukere feilsøke på egenhånd.
 9. Forbedret sikkerhet: Windows 8.1 tilbyr en rekke sikkerhetsforbedringer, inkludert fjerning av ekstern forretningsdata og forbedret Internet Explorer. Fjernelse av forretningsdata gir bedrifter større kontroll over kryptert innhold som kan utslettes når det ikke lenger er behov for det. I tillegg til større hastighet og tilpassede appinnstillinger, lar Internet Explorer nå en anti-malware-løsning for å skanne binære utvidelser for å stoppe utførelsen av kjent og ukjent skadelig programvare.
 10. Partnerutdanning: Fordi Microsoft ikke lenger vil opprettholde Windows XP etter april 2014, bør enhver organisasjon som vurderer en oppgradering veie fordelene med Windows 8.1. Plattformen tilbyr en rekke fordeler og løsninger for å løse håndterbarhet, mobilitet og sikkerhetsutfordringer. En teknologipartnerekspert i Windows 8.1 kan hjelpe organisasjoner med å utdanne seg om den nye versjonen, bestemme hvordan den passer inn i deres eksisterende infrastruktur og utføre de nødvendige migreringsplanene.

Av David Chew, Solutions Architect, Unisys

Les også:

 • Faktaark: Microsoft Windows 8.1 (forhåndsvisning)
 • Lag et Windows 8.1-forhåndsvisning av dual-boot-oppsettet på Windows XP-systemet
 • Avstemningsresultater: Masseadoptering av Windows 8.x av bedrifter er en myntflip

© Copyright 2020 | mobilegn.com