Deaktiver Windows Mobility Center med en justering av registeret

14. mars 2010 la jeg ut et Windows Blog-innlegg der jeg forklarte hvordan du kan dra nytte av Windows Mobility Center for rask rekonfigurering av en bærbar PC. Windows Mobility Center er veldig praktisk for bærbare datamaskiner, men det er ikke absolutt nødvendig. Og for stasjonære PCer som kjører Windows 7 eller Vista, er det potensielt ressurskostnader som du kanskje vil eliminere. Det kan også være lurt å frigjøre mobilitetssenterets snarveistast (Windows + X) for annen funksjon eller applikasjon.

Eksempelet for dette hurtig tipset bruker Windows 7, men fremgangsmåten skal være lik for Vista. Det er en PDF-versjon av dette blogginnlegget tilgjengelig i en TechRepublic nedlasting.

Register Tweak

Standard ansvarsfraskrivelse: Windows-registeret er avgjørende for riktig drift av Windows-operativsystemet. Ta sikkerhetskopi av filen før du gjør noen registerendringer.

For å deaktivere Windows Mobility Center trenger du bare å lage en justering til Windows-registerfilen.

Klikk på Start-knappen og skriv regedit i søkefeltet. Klikk på filen regedit.exe i listen over elementer og svar på UAC-ledeteksten. Når du er i registerredigereren ( figur A ), naviger til denne nøkkelen:

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Currentversion \ Policies \

Figur A

Windows Registry Editor
Under politikknøkkelen må det være en nøkkel med navnet MobilityCenter. Hvis den nøkkelen ikke eksisterer, må du opprette den ved å høyreklikke på policy-tasten og navigere til Ny | Inngang av nøkkelmeny. ( Figur B )

Figur B

Lag en ny nøkkel under Politikk
Fyll ut MobilityCenter som navnet på den nye nøkkelen som vist i figur C.

Figur C

Gi den nye nøkkelen MobilityCenter navn
Høyreklikk på den nyopprettede MobilityCenter-nøkkelen og opprett en ny DWORD (32-biters) verdi ( figur D ) med navnet NoMobilityCenter . ( Figur E )

Figur D

Opprett en ny DWORD (32-bit) verdi

Figur E

Gi det nye DWORD NoMobilityCenter navnet
Høyreklikk på NoMobilityCenter og klikk på Endre-menyelementet for å komme til skjermbildet Verdiinngang ( figur F ). Endre Verdidataene til 1. Klikk OK og avslutt Registerredigering.

Figur F

Endre til verdidata til 1 for å deaktivere Windows Mobility Center

Hvis du vil aktivere Windows Mobility Center på nytt, bare endre verdidataene til null.

© Copyright 2021 | mobilegn.com