Fem apper for overlevelse på flyplassen

Noen dager føler jeg at jeg bor på flyplassen. Mellom å snakke engasjementer, konsulentprosjekter, ferier og utflukter i helgene, er jeg stadig på farten. Noe av det jeg har funnet på reisene mine er at en rekke mobilapper kan gjøre det lettere å håndtere flyplasskaos.

Merk: Denne listen er også tilgjengelig som et fotogalleri.

1: Skyscanner

Når en flytur blir avbrutt, kan det hende du kjemper for å finne en alternativ flyging. Det er her Skyscanner ( figur A ) spiller inn. Skyscanner, tilgjengelig for iPhone, iPad, Android og Windows Phone, er designet for å hjelpe deg å finne flybilletter ut fra søkekriteriene. Det som gjør Skyscanner unikt er det faktum at grensesnittet viser deg hvordan prisen endres når du velger alternative flyreiser eller reisedatoer. Grensesnittet krever litt å venne seg til, men til syvende og sist gjør det en god jobb å hjelpe deg med å finne den flyreisen du ønsker til den prisen du ønsker.

Figur A

Skyscanner

2: FlightPredictor

En av de triste fakta i livet er at en rekke flyreiser blir utsatt eller kansellert hver dag. FlightPredictor ( figur B ) hjelper deg med å forutsi om flyturen din vil være i tide. Programvaren vurderer en rekke faktorer, inkludert flyets statistiske registrering og forsinkelser på andre flyplasser. Det er tilgjengelig for WebOS-enheter, Windows Phone og Android.

Figur B

FlightPredictor

Så kult som forutsigelse av flystatus er, favorittfunksjonen min er samlingen av flyplasskart. Appen inneholder kart over mange av de største flyplassene. Disse kartene viser alt fra portplassering til flyplassrestauranter.

3: Flystatus

Flight Status ( figur C ) er en enkel, men likevel nyttig app for Windows Phone 7-enheter. Den gir statusinformasjon for flyreisen din, inkludert avgangs- og ankomsttider og gateinformasjon. Den har til og med en levende flis som viser sanntids flyinformasjon på enhetens startskjerm.

Figur C

Flystatus

4: Car Locator

Jeg reiser nesten konstant og jeg må innrømme at det noen ganger kan være en utfordring å finne bilen min etter en tur. Det er ikke så mye at jeg er glemsk. Men når du reiser så ofte, begynner alle turene å bli uskarpe. Jeg lurer ofte på om jeg parkerte bilen min på Long Term 1 eller om det var turen før. Det er her Car Locator ( figur D ) -appen kommer inn. Denne praktiske Windows Phone 7-appen lar deg markere bilens GPS-plassering og deretter lede deg tilbake til bilen etter turen.

Figur D

Bil Locator

5: Flyplasskoder

Du kan være i stand til å komme deg gjennom livet uten å behøve å kjenne kodene for de forskjellige flyplassene, men det kan være nyttig å ha en liste over flyplasskoder tilgjengelig. Når du for eksempel sjekker en bag, merker flyselskapene posen. Denne taggen har vanligvis en strekkode og en flyplasskode. En rask sjekk av flyplasskoden kan bidra til å sikre at flyselskapet sender vesken til riktig by.

Flyplasskoder ( figur E ) er en gratis app som lar deg slå opp koder for flyplasser rundt om i verden. Det kartlegger også flyplassens beliggenhet. Jeg bruker Windows Phone 7-versjonen, men lignende apper er tilgjengelige for iPhone og andre mobile plattformer. Figur E

Flyplass-koder

Bonus: Min Charlotte Mobile-app

Jeg vil være den første til å innrømme at My Charlotte Mobile App ( figur F ) er en nisje-app - nyttig bare for de som flyr inn eller ut av Charlotte, NC, med jevne mellomrom. Likevel ønsket jeg å ta den med på listen min som en bonus fordi den er så nyttig - og fordi andre byer tilbyr lignende apper. Selv om jeg bor i South Carolina, er Charlotte den nærmeste flyplassen. My Charlotte-appen gir viktig informasjon om flyplassen og andre tjenester.

Figur F

Charlotte Mobile-appen min

Min favoritt ved denne appen er at den gir sanntidsinformasjon om parkeringsstatus. Den rapporterer hvilke tomter som er åpne, hvilke partier som er stengt, og hvilke partier som har relativt få parkeringsplasser igjen. Det inkluderer også et forsinkelseskart for flyplassen som viser hvilke av landets viktigste flyplasser som opplever forsinkelser. Og jeg elsker absolutt at appen inneholder trafikk og værinformasjon, slik at jeg vet hva jeg er inne på på turen hjem fra flyplassen.

Andre gode flyplassapper?

Hvilke mobilapper stoler du på når du reiser med fly? Del anbefalingene dine med andre medlemmer av TechRepublic.

App of the Week Nyhetsbrev

Ikke kast bort enda et sekund på å søke etter IT- og forretningsapper - vi har deg dekket. Vår kjente App of the Week kan øke produktiviteten din, sikre deg e-post, spore karrieremål og mer. Leveres torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com