Fem populære apper som Windows 8 støtter

Alle som tenker på Windows 8 må være bekymret for hvilke av programmene som fungerer med dataene og applikasjonene og tjenestene de allerede bruker. Her er fem applikasjoner (fire som er godt gjort, en litt halvbakt) som er Windows 8-utvidelser av eksisterende web- og stasjonære applikasjoner.

Merk: Denne listen er også tilgjengelig som et fotogalleri.

1: OneNote MX

Jeg har foretrukket OneNote fremfor Evernote for en stund nå. OneNote MX i Windows 8 kombinerer kraften til den større skjermen med sky-tilkoblingen som OneNote har hatt over lengre tid (og som vises frem i Windows Phone 7-versjonen). OneNote MX introduserer en ny UI-metafor, et kommandohjul ( figur A ), som vil være ganske fint å bruke på en berøringsskjerm for å få tilgang til kommandosett på flere nivåer med letthet.

Figur A

OneNote MX

2: Evernote

Mens Evernote ikke har holdt virksomheten min slik OneNote har, lever mange mennesker av det. Dessverre er Evernote på Windows 8 ( figur B ) en total skuffelse. Du kan ikke redigere notater fra andre enheter som har noe annet enn ren tekst i seg, og du kan ikke lage noe annet enn ren tekst - ikke engang en punktliste! Med mindre du er en hardcore Evernote-bruker eller en kraftig forbedret versjon utgis, vil du sannsynligvis ønske å videreføre Evernote for Windows 8.

Figur B

Evernote

3: Photobucket

Photobucket har vært populær i lang tid, og den utvider rekkevidden med en Windows 8-app. Photobucket-appen ( figur C ) er morsom å bla gjennom og enkel å bruke til å laste opp bilder til Photobucket også. Mens Photobucket mangler den uklare appellen til Instagram, er det fortsatt et flott verktøy, og fagfolk ser spesielt ut til å like det.

Figur C

Photobucket

4: tenne

Uansett hvor sliten jeg er, klarer jeg å lese på Kindle hver natt. Selv om det ikke er noe her du ikke har sett i andre Kindle-apper, hvis du bruker Kindle, vil du vite at alle funksjonene du trenger og elsker allerede er på Windows 8.

Figur D

Kindle

5: Xbox LIVE-spill

En av de innebygde appene, Xbox LIVE Games ( figur E ), fungerer som et sentralt sted for spillaktivitet. Spill kan plugges inn i det og fungere over Xbox LIVE-systemet, inkludert inntjeningspoeng. Det betyr også at spill kan tillate multiplayer-handling mellom mennesker som bruker forskjellige enheter helt. Xbox LIVE-spill har vært ryddig på Windows Phone 7 og er et flott stykke i Windows 8, selv om du ikke eier en Xbox.

Figur E

Xbox LIVE-spill

App of the Week Nyhetsbrev

Ikke kast bort enda et sekund på å søke etter IT- og forretningsapper - vi har deg dekket. Vår kjente App of the Week kan øke produktiviteten din, sikre deg e-post, spore karrieremål og mer. Leveres torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2020 | mobilegn.com