Fem Windows 7-dingser som er verdt å dele med brukerne dine

Hvis du støtter Windows 7-brukere, kan de sette pris på å lære seg å dra nytte av gadgets. Her er litt grunnleggende info om hvor du kan finne dingser, sammen med noen få gode for å komme i gang. Bare vær sikker på at de vet å være forsiktige når du laster ned gadgets. Noen nettsteder skjuver selve gadgetlenken og promoterer nedlastingslenker for andre produkter. Plasseringen av disse koblingene er ofte villedende. Husk også at Microsoft ikke støtter tredjepartsapparater.

Oversikt

Windows-dingser er spesialiserte verktøy du kan bruke uten å åpne et eget program eller nettleser. For eksempel er det gadgets som lar deg spore været eller følge med på aktuelle hendelser. Windows 7 kommer med en liten samling av dingser. Bare høyreklikk på skrivebordet og velg Gadgets (eller velg Desktop Gadget Gallery fra Start-menyen) for å åpne galleriet. Hvis du ikke ser noe du liker der, klikker du koblingen Få flere gadgets online nederst for å gå til Microsofts Desktop Gadgets-side. Eller bare kjør et Internett-søk på Windows 7-dingser . Det er faktisk en gadget til det!

1: SearchBud

Takket være denne modulen er det raskt å søke på Internett noen få klikk. Etter at du har lastet ned den fra Microsofts Desktop Gadgets-side og installert den, sitter dette lille verktøyet på skrivebordet. Bare skriv inn en søkestreng og klikk på Søk-knappen for å vise en side med lenker, som vist i figur A. For å endre søkemotoren, klikk på rullegardinpilen (sirklet i figuren) og velg den du vil ha.

Figur A

Et raskt søk er så nær som skrivebordet ditt.

2: Hjemmelaget verdensur

I vår krympende verden er det mange av oss som samhandler med mennesker over hele kloden, så det er et must å vite hva klokken er på andre steder. Du trenger ikke en gadget for å kjenne verdens tider - Windows-klokken lar deg konfigurere tre tidssoner. Men hvis du trenger mer enn tre, kan du bruke Clock-dingsen til å lage så mange du vil.

Åpne først Gadgets-galleriet, høyreklikk på klokken og velg Legg til for å plassere det på skrivebordet. Høyreklikk deretter på den klokken, velg Legg til gadgets for å åpne galleriet på nytt, og legg til en andre klokke. Gjør dette så mange ganger som nødvendig. Nå angir du tidssonen for hver enkelt (via alternativene) og grupperer dem, som vist i figur B.

Figur B

Ved hjelp av klokke-modulen kan du vise så mange tidssoner du vil.

3: Nedtelling!

Figur C viser den enkle nedtellingsmodulen: 15 dager til ferie! Hvilken bruker trenger ikke denne modulen? Seriøst er bruksområdene ubegrensede. Når som helst du trenger for å følge med på en viktig tidsfrist, vil du være glad for at du har denne modulen på skrivebordet ditt.

Figur C

Bruk nedtelling når frister er for viktige til å la være.

4: Nettverksmåler

Du kan laste ned Network Meter ( figur D ) fra Microsofts Desktop Gadgets-side. Den har en bestemt IT-smak, men selv ikke-teknisk folk vil sette pris på dets mengde informasjon på trådløse og kablede nettverk. For eksempel kan du bruke denne modulen til å spore tilgjengeligheten til nettverket og laste opp og laste ned bruken. I motsetning til andre dingser, har denne massevis av alternativer, så du vil bruke litt tid på å bli kjent med den.

Figur D

Bruk denne modulen til å overvåke nettverksaktivitet.

5: Stoppeklokke

Hvis du trenger å spore tid brukt på korte oppgaver, kan du ha fordel av StopWatch. Denne gadgeten lar deg starte og stoppe en enkel tidtaker, slik du ville ha et faktisk stoppeklokke. Det har ikke mange alternativer. Du klikker bare på Start for å begynne tellingen og klikker på Stopp for å vise den forløpte tiden, som vist i figur E. Med en timesgrense er ikke denne spesielle gadgeten tilstrekkelig for seriøs prosjektledelse, men den vil hjelpe deg med å spore raske oppgaver (eller sette i gang de lange orasjonene til kollegene under møter).

Figur E

Tid på de raske prosjektene ved å bruke StopWatch.

© Copyright 2021 | mobilegn.com